print logo

Crowdfunding i byggeriet

Alternative finansieringsformer er i hastig vækst og begynder at slå igennem inden for byggeriet og ejendomsbranchen. Sammen med Nyland Kommunikation inviterer vi til en spændende eftermiddag, hvor du kan blive klogere på de mange nye former for netværksfinansiering - både crowdfunding, crowdlending og crowdinvesting - og høre om konkrete erfaringer fra byggeriet.

Deltagerliste 
Fotoreportage
Præsentation v/ Michael Eis, CEO i boomerang.dk og formand for Dansk Crowdfunding Forening
Præsentation v/ Junaid Ahmad, CEO i Brickshare
Præsentation v/ Carsten Lang-Jensen, advokat i Pind & Partnere

Læs fuld beskrivelse

På dette arrangement kommer vi rundt om de mange nye former for netværksfinansiering – både crowdfunding, crowdlending og crowdinvesting. Vi hører om de mange muligheder, og hvordan man kommer i gang. Vi hører om konkrete erfaringer med crowdfunding. Derudover får vi også en introduktion til de grundlæggende juridiske spilleregler inden for netværksfinansiering.

Få en hurtig og grundig introduktion til en ny finansieringsform inden for ejendomsbranchen, som kommer til at spille en større rolle i fremtiden. Vi har samlet nogle af de mest vidende personer med størst erfaring inden for branchen.

Blandt dagens oplægsholdere er Michael Eis, CEO i boomerang.dk og formand for Dansk Crowdfunding Forening; Junaid Ahmad, CEO i Brickshare, Malene Trock Hempler, filosof og rådgiver samt Carsten Lang-Jensen, advokat i Pind & Partnere.

Arrangementet er udviklet i samarbejde med Nyland Kommunikation.

Vi gør opmærksom på, at vi pr. d. 4. april 2018 indfører muligheden for at sende et no-show-fee på 400,- DKK ekskl. moms ifm. udeblivelse fra vores arrangementer. No-show-fee kan blive opkrævet, hvis du udebliver fra arrangementet uden at melde afbud til os. Al eventuel indtægt fra no-show-fees går til kommende arrangementer.Program

  • 15:00 Velkommen v/ Byens Netværk og Nyland Kommunikation
  • 15:10 Michael Eis, CEO i boomerang.dk og formand for Dansk Crowdfunding Forening: ”Hvordan kommer man i gang med at crowdfunde – og hvilke typer crowdfunding findes der?”
  • 15:50 Junaid Ahmad, CEO i Brickshare: “Hvordan kan en online investeringsplatform gøre det nemt at investere i fast ejendom?”
  • 16:30 Malene Trock Hempler, filosof og rådgiver: “Hvordan arbejder man praktisk med crowdfunding? Case: Middelgrundsfortet”
  • 17:00 Carsten Lang-Jensen, Carsten Lang-Jensen, advokat i Pind & Partnere: ”Hvad er de grundlæggende juridiske spilleregler for crowdfunding?”
  • 17:30 Netværk og uformel opsamling på dagen
  • 18:00 Tak for i dag.

Praktisk information

Dato og tid

11/06 2018 15:00 - 18:00

Adresse

Byens Netværk, Strandgade 27B, 5. sal
1401 København K

Deltagerantal

30

Mødested

Byens Netværks lokaler på 5. sal i Strandgade

Kontakt

hsl@byensnetvaerk.dk
Henriette 23344601

Praktisk information

Dato og tid

11/06 2018 15:00 - 18:00

Adresse

Byens Netværk, Strandgade 27B, 5. sal
1401 København K

Deltagerantal

30

Mødested

Byens Netværks lokaler på 5. sal i Strandgade

Kontakt

hsl@byensnetvaerk.dk
Henriette 23344601

footer image byens netværk