Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


23. januar 2020


Historiens vingesus kan for alvor mærkes i vores kommende arrangementer. Snart slår Københavns Museum dørene op på en ny lokation i Stormgade 18 i en historisk bygning fra 1894. Københavns Museum, der tidligere lå på Vesterbrogade, lukkede for besøgende i 2015, men genåbner nu i nyrenoverede udstillingslokaler med nye muligheder for at formidle byens historie og kulturarv. Vi tager på museumsbesøg til det nye Københavns Museum og får en omvisning med en guide fra museet, der vil berette om museets bygningshistorie og udstillingsopbygning.

Uden for byen er der også ved at blive skrevet (ny) historie. Det tidligere Vridsløselille Fængsel er sat til salg og skal have ny funktion. Hvad bygningerne og området skal omdannes til er endnu ikke besluttet, men mulighederne er flere. Vi tager ind bag murene og får en rundvisning i udvalgte dele af det tidligere statsfængsel ved Freja ejendomme, der også vil fortælle om nogle af de fremtidige udviklingsmuligheder for det store område midt i Albertslund, der i de kommende år skal byudvikles.

Husk også vores to arrangementer i Aarhus, der ser på transformationen af hhv. det tidligere hovedbibliotek i Mølleparken, der er blevet omdannet til BOOK1 Design Hostel og det tidligere stadsbibliotek og erhvervsarkiv - i folkemunde kaldet Smykkeskinet - der skal have ny funktion som Retten i Aarhus. Er du ikke selv i Aarhus, så del budskabet med kolleger og netværk i det jyske. 

Tag også gerne et kig i fotoreportagen fra nytårskuren med billeder af de festklædte deltagere, de flotte omgivelser og den gode stemning. Du kan også høre podcasten, der blev optaget direkte på aftenen, med interviews om året der gik i byggebranchen og et kig mod fremtidens tendenser.  

Sidst men ikke mindst byder vi velkommen til to nye medlemmer: Nybolig Trolle & Hartmann, der har forretninger i både Holte, Hørsholm og Hillerød. Og DEM (Dansk Energi Management), der er specialister i energirenovering, bæredygtigt byggeri og byudvikling m.v. Vi glæder os til at se jer på kommende arrangementer.


Med venlig hilsen
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

Advokaterne FOLDSCHACK | FORCHHAMMER | DAHLAGER | BARFOD løser opgaver for private, fonde, foreninger, virksomheder og institutioner, som tænker anderledes. Vi forsøger så vidt muligt at tænke ud over lovbøgerne, og søger gerne nye, alternative og uprøvede løsninger, hvis en sag kræver det. Læs mere her


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os


Byens Klumme

Social bæredygtighed gennem arkitektur

Læs Byens Klumme af Kirsten Anker Sørensen, Koncernschef i Link arkitektur, der peger på nødvendigheden af at tænke mangfoldighed, tryghed og menneskemøder ind i arkitekturen, når vi bygger og renoverer boligområder.


Byens Stafet

Hvem har Stafetten?
Lone Zeeberg Nielsen, Bygge- og udviklingschef i fsb. Læs blandt andet hendes svar på, hvordan man sikrer et succesfuldt strategisk partnerskab, og hvad der optager hendes i hendes arbejde. Og se også hvem han sender stafetten videre til.  


Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!


Kommende arrangementer

Det nye Frihedsmuseum​​, 30. januar - AFLYST
Vi må beklageligvis aflyse besøget til Frihedsmuseet. Nyt arrangement følger efter åbningen af museet. 


Smykkeskrinet i Aarhus​, 4. februar 
Tag med på byggepladsbesøg og få et sjældent indblik i, hvad byens unikke "Smykkeskrin" (tidligere stadsbibliotek og erhvervsarkiv) rummer, og hvordan bygningen nu skal omprogrammeres med nye funktioner for Retten i Aarhus.


Mipim Kick-off 2020, 6. februar 
Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2020 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med på et senere tidspunkt.


Copenhagen Light Festival, 17. februar - få pladser
Tag med på en vandring gennem København i vintermørket under Copenhagen Light Festival 2020 og oplev fantastisk lys på byens arkitektur med Jesper Ravn fra Gottlieb Paludan Architects som kyndig guide.


Det nye Københavns Museum, 4. marts
Københavns Museum flytter til en ny lokation i byen i og får et helt nyt udstillingshus for byens historie. Tag med, når vi tager på museumsbesøg og får en omvisning med fokus på museets bygningshistorie og udstillingsopbygning.


Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2020​, 11. marts 
Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe på Restaurant le 13.31 i Cannes.


Vridsløselille Fængsel, 17. marts
Kom med ind bag murene, når vi besøger og ser det indre af Vridsløselille Fængsel, der er sat til salg og sammen med den store grund skal udvikles til et nyt attraktivt område i Albertslund.  


BOOK1 Design Hostel i Aarhus​, 2. april
Det tidligere hovedbibliotek i hjertet af Aarhus åbner i foråret som hostel under navnet BOOK1 Design Hostel. Tag med når vi ser og hører om transformeringen fra ikonisk bibliotek til enestående design hostel.


Folkemødet 2020, 12. juni 
Oplev Folkemødet sammen med dit netværk, når vi tager på 1-dagstur til Bornholm. Vi fylder en bus og besøger den årlige begivenhed, som fejrer dialogen om samfundets muligheder og udfordringer.   


Afholdte arrangementer

Renovering af Nordisk Fjer bygningen​, 15. januar
 Fotoreportage

 


www.byens-netvaerk.dk

Byens Netværks nytårskur 2020, 10. januar
 Fotoreportage


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens nytårspodcast: Byggeriets tendenser i 2020
Byens Podcast er aktuel med den uomgængelige nytårsudsendelse: Året der gik - og nye tendenser for 2020. Optaget direkte ved Byens Netværks nytårskur den 10. januar 2020.


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


Nyheder

www.byens-netvaerk.dk

Nyheder opdateres løbende på www.byensnetvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.


Flyv med branchekolleger til Mipim 2020
Oldrup Rådgivning og Fly With Me flyver direkte fra Roskilde til Cannes ifm. Mipim 2020. Læs mere her


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link