print logo

BOOK1 Design Hostel i Aarhus


Det tidligere hovedbibliotek i hjertet af Aarhus åbner som nyt design hostel. Vi ser og hører nærmere om det nye hostelkoncept BOOK1 og transformeringen fra ikonisk bibliotek til enestående design hostel, der tilbyder nye oplevelser for både gæster og lokale.

Deltagerliste
Fotoreportage

Luk fuld beskrivelse

BOOK1 Design Hostel er navnet på Brøchner Hotels’ nye hostel, der byder både overnattende gæster, men også aarhusianerne, indenfor i den ikoniske bygning fra 1934 i Mølleparken, der frem til 2015 husede Aarhus hovedbibliotek.

Bygningens originale arkitektur er respekteret og bevaret, men har fået nyt liv med et unikt og anderledes design med respekt for bygningens oprindelse og historie.

Navnet BOOK en således en henvisning til det tidligere bibliotek, mens 1-tallet henviser til, at man reserverer én seng, en hel sovesal eller et af de private dobbeltværelser eller suiter, som det nye hostel også tilbyder.

I alt får BOOK1 Design Hostel 444 senge, heraf 374 senge fordelt på 'bunk dorms' med traditionelle køjesenge til 4-14 personer og såkaldte ’pod dorms’, hvor man stadig sover iblandt andre, men er privat i sin egen seng, da man kan trække et gardin for sengen. Derudover er der 7 twin værelser, 24 private dobbeltværelser og 4 private hostel suiter.

Ud over de nye overnatningsmuligheder, byder BOOK1 Design Hostel også på en food court med forskellige madkoncepter samt barer og lounges, der tilbyder nye oplevelser for både gæster og lokale.

Det nye koncept ses også i de digitale løsninger. Via en app kan gæsterne bruge deres private mobil som nøgle til både værelser og skabe, til at tjekke ind og ud samt betale regningen. På værelserne er der installeret intelligent belysning med sensorer, der sørger for, at kun gulvet oplyses, når gæster kommer ind i sovesalen om natten, så man ikke forstyrrer andre sovende.

Brøchner Hotels har også tidligere udviklet projekter i uudnyttede og ikoniske bygninger, med stor respekt for bygningernes originale arkitektur. Herunder Hotel Ottilia der ligger i bygninger på det tidligere Carlsberg bryggeri og Hotel Herman K i den tidligere transformerstation på Bremerholmen i København.

Link til BOOK1 Design Hostel website


Visualiseringer: Brøchner Hotels

Billede af Mølleparken: Kreditering RhinoMind, Wikimedia Commons


Deltag som gæst

Er du ikke medlem af Byens Netværk, kan du på dette arangement deltage gratis som gæst. Tilmeld dig via formularen nederst på siden her og skriv "gæst" i kommentarfeltet.


Vi forbeholder os retten til at sende et no-show-fee på 400,- DKK ekskl. moms ifm. udeblivelse fra vores arrangementer. No-show-fee kan blive opkrævet, hvis du udebliver fra arrangementet uden at melde afbud til os.Program

  • 15:00 Velkommen v/ Byens Netværk, Brøchner Hotels samt Martin Dyrholm, General Manager BOOK1
  • 15:15 Om BOOK1 Design Hostel og transformeringen fra ikonisk bibliotek til enestående designhostel v/ Søren Brøchner-Mortensen, Director of Business Development & Owner, Brøchner Hotels samt Martin Dyrholm
  • 15:45 Rundvisning
  • 16:30 Netværk og en forfriskning
  • 17:30 Tak for i dag

Praktisk information

Dato og tid

24/06 2021 15:00 - 17:30

Adresse

BOOK1 Design Hostel, Møllegade 3A
8000 Aarhus C

Deltagerantal

30

Mødested

Vi mødes i lobbyen

Kontakt

hsl@byensnetvaerk.dk
Henriette mobil: 23344601

Praktisk information

Dato og tid

24/06 2021 15:00 - 17:30

Adresse

BOOK1 Design Hostel, Møllegade 3A
8000 Aarhus C

Deltagerantal

30

Mødested

Vi mødes i lobbyen

Kontakt

hsl@byensnetvaerk.dk
Henriette mobil: 23344601

footer image byens netværk