Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


23. august 2018
 

FN's verdensmål er efterhånden på alles læber, men hvad betyder de egentlig for byggebranchen - og hvordan integrerer vi dem i vores forretning, så de giver værdi både på den korte og den lange bane? Det hjælper professor og ph.d. Steen Hildebrandt os med at finde ud af, når vi den 29. august rykker til FN's danske hovedkvarter i Nordhavn.

Der er stor interesse for arrangementet, og derfor har vi heldigvis fået lov at lukke op for et begrænset antal deltagere mere, så klik ind på Verdensmål i FN-byen og tilmeld dig i dag, hvis du gerne vil udveksle viden med dine branchekolleger om et af tidens vigtigste emner. 

Et legendarisk gårdrum og en larmende natklub i indre København forvandles snart til et nyt kulturelt in-sted med lækre madboder og udeservering. Det er selvfølgelig den gamle købmandsgård - Baron Boltens Gaard - der i hænderne på 360 North og hovedentreprenør Bjørn Svendsen A/S renoveres og omdannes efter forbillede fra Papirøen. Tag med på besøg i Boltens Gård, hvor vi hører nærmere om byggeprocessen - fra vision til realisering.

Selv om der er en måned til afgang, er der kun få ledige pladser tilbage på endags-turen Arkitekturikoner og stjerneskud den 19. september, hvor vi skal se årets nok mest velbesøgte nybyggeri Fjordenhus, der sammen med byggerier som Bølgen i Vejle og det nye Psykiatrisygehus har indbragt Vejle en central placering på det arkitektoniske verdenskort. Turen til Vejle byder på masser af netværk, guidede besøg i fire af byens nyeste arkitekturikoner samt en hyggelig frokost med oplæg af byens stadsarkitekt. 

Og så har vi jo lov at være lidt kongelige. Til september besøger vi Fredensborg Slotshave og får en rundvisning i den smukt anlagte barokhave, som den er genskabt af landskabsarkitekt Schønherr. Vi skal samtidig se nærmere på de kendte Wiedewelt-skulpturer, som er blevet genhugget og står som nye langs den pompøse Brede Allé.

Sidst men ikke mindst kan vi byde velkommen til Growtek Entreprise, som er en specialist-entreprenør- og grossistvirksomhed indenfor grønne tage. Vi glæder os til at møde jer på de kommende arrangementer. Husk at vi holder et intromøde den 18. september, hvor nye, kommende eller bare nysgerrige kan tilmelde sig.


Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

SINUZ er et nystiftet rådgivende ingeniørfirma specialiseret i projektering og tilsyn af tekniske installationer samt byggerådgivning. Firmaet er bygget på en strategi og vision, hvor kvalitet, kunder og arbejdsglæde er i fokus.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra september 2018 og frem.


Byens Klumme

Alt er forbundet

Steen Hildebrandt, Ph.d., Professor m.m. er aktuel med et nyt klummeindlæg om hvordan den danske byggebranche kan omstille sig, tage handling og udvise globalt lederskab i forhold til FN's Verdensmål. Læs klummen her


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Christian Høgsbro, adm. direktør i Boligforeningen AAB, er ny stafetmodtager og svarer bl.a. på spørgsmålet om, hvordan vi sikrer en balanceret byvækst i København, hvor der er plads til mangfoldighed. Klik ind og læs hans svar.


Kommende arrangementer

Verdensmål i FN-Byen, 29. august 

Tag med til debatarrangement i FN-byen, hvor vi sammen med Professor og Ph.d., Steen Hildebrandt, og Kommunikationschef i UNDP's Nordiske Kontor, Mette Fjalland, skal diskutere, hvilke muligheder verdensmålene giver for udvikling og innovation i byggebranchen.


De Gamles By og Klarahus, 4. september - venteliste
Tag med til De Gamles By i hjertet af Nørrebro - et historisk område med plejehjem, børneinstitutioner og sundhedstilbud. Kvarteret er i rivende udvikling og fremstår som en rolig oase midt i det ellers mangfoldige Nørrebro.


Fredensborg Slotshave, 6. september 
Kom på kongeligt besøg i Fredensborg Slotshave og se den smukt anlagte barokhave, som den er genskabt i hænderne på landskabsarkitekt Schønherr og nogle af tidens dygtigste stenhuggere.


Nordbro Ungdomsboliger, 13. september​ - venteliste
Nørrebro får nu sit helt eget tårn – Nordbro, der rager op over byen i 100 meters højde og tilbyder boliger til byens unge. Tag med op i tårnet og oplev det spændende byggeri, der bliver både pejlemærke og vartegn for den pulserende udvikling på ydre Nørrebro.


Velkommen i Byens Netværk - intromøde, 18. september

Er du nyt medlem i Byens Netværk eller overvejer du og din virksomhed at blive det? Så kom til intromøde, hvor du kan høre om netværkets mange muligheder og møde netværkskolleger i branchen.


Arkitekturikoner og stjerneskud i Vejle, 19. september
Vejle har vokseværk - og det ene arkitekturikon efter det andet rejser sig i byen. Tag med på vores endagstur, hvor vi ser nærmere på fire af Vejles nye tilføjelser: Fjordenhus, Bølgen i Vejle, Fem Søstre og ikke mindst det nye prisvindende Psykiatrisygehus.


Boltens Gård, 26. september 2018

Boltens Gård har i mange år været forbundet med diskotekslarm og heftigt natteliv. Tag med på besøg i det ikoniske gårdmiljø og se, hvilken fremtid der venter i de nyrenoverede gule længer.


Studietur til Cape Town, 2.-10. oktober - venteliste

Studieturen 2018 går til Cape Town, hvor Afrika og Vesten på godt og ondt er smeltet sammen til en helt unik kultur. Tag med og oplev byens store historie, imponerende skønhed og spændende udvikling.


www.byens-netvaerk.dk

Transformation af Efterslægten, 24. oktober
Tankerne om et alment dannende uddannelsessystem var idéen bag Efterslægten - en skole, der har rundet de 230 år og som for nyligt har gennemgået en større renovering. Vi besøger skolen for at se transformationen og høre om historien.


No stress i byggebranchen II - morgenkaffemøde om MINDStrain, 16. november

Vi gentager succeen og inviterer endnu engang til no stress-morgenkaffemøde sammen med Stig Sølvhøj, som fortæller, hvordan metoden MINDStrain kan forebygge stress.


Afholdte arrangementer

 

K.B. Hallen, 15. august
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Om fusioner og opkøb i arkitektbranchen
Hør seneste udsendelse som sætter fokus på den bølge af fusioner og opkøb, der på det seneste har ramt arkitektbranchen.


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk

Invitation: Erhvervsdelegation til Pretoria i Sydafrika, 1. - 3. oktober 2018
I forbindelse med at Aarhus’ borgmester Jacob Bundsgaard besøger Pretoria i Sydafrika, inviteres danske virksomheder med fokus på bl.a. grøn energi og klimavenligt byggeri til at deltage i en erhvervsdelegation.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link