Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


25. januar 2019

Årets bygge- og ejendomsmesse Mipim i Cannes nærmer sig så småt, og vi glæder os til at møde mange af jer på vores kommende arrangementer i det sydfranske.

Mange har allerede tilmeldt sig den legendariske Kaffe-Rendez-Vous onsdag den 13. marts på Café 13.31. Ud over morgenkaffe byder vi også på to spændende faglige arrangementer:

På årets Mipim Borgmesterstafet tirsdag den 12. marts tager vi et kig på den fremtidige udvikling i hovedstadsområdet. Hovedstadsudspillet og den kommende revision af Fingerplanen vil være omdrejningspunkt, når vi sender stafetten ud til fem vigtige kommuner mod sydvest: Køge, Ishøj, Hvidovre, Albertslund og Ballerup. Kom med og blive klogere på de fem kommuners udvikling i de vigtige fingerled mellem Danmarks hovedstad og Europa.

Torsdag den 14. marts inviterer Danske Arkitektvirksomheder og Byens Netværk til debat på Mipim: Byggeri med merværdi. Vi har inviteret en række toneangivende nøglepersoner fra byggebranchen til at komme med deres bud på, hvordan de arbejder med at skabe merværdi inden for deres fag. Vi lover en aktiv og inspirerende debat, hvor vi sammen bliver klogere på muligheder og potentialer på tværs af branchens fag.

MEN: Nu skal alt ikke handle om Mipim, og vi har flere spændende arrangementer på vej til jer i København - mere om det inden længe.

Først kan vi nyde de gode fotominder i reportagen fra årets nytårskur. Samtidig vil vi opfordre jer til at tænde for Byens Podcast, der i årets nytårsspecial sætter fokus på året der gik - og hvilke tendenser, der kommer til at præge branchen i 2019. 

Byens Stafet er landet hos Nicolai Irminger Axholm, chef for Salg og Udlejning i By & Havn. Læs Nicolais indlæg og bliv klogere på, hvad han ser som den største opgave for byudviklingen nu, og hvordan man skaber de bedste nye byområder med forskellige boformer?

Til sidst skal vi byde velkommen til to nye medlemmer: Ishøj Kommune og ejendomsvirksomheden Jeudan. Vi glæder os til at møde jer på de kommende arrangementer.

God weekend
Henriette, Mathilde, Lisbet og Shuki 
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

HD Lab er en ny type virksomhed i byggebranchen som skaber forretningsmæssige fordele gennem brug af teknologi og løser problemer forbundet med ny teknologi. HD Lab startede i april 2018 og er en del af Jensen Holding A/S.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra maj 2019 og frem.


Byens Klumme

Hvad nu, København?

Selv når det går allerbedst, ved man aldrig, hvad der sker, når man vender et af Matadors ”Prøv lykken”-kort. Sådan er det også med virkelighedens by. Læs den nye klumme om Københavns byudvikling af Jesper Pagh, konsulent, forsker og forfatter. 


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!


Hvem har Stafetten?
Nicolai Irminger Axholm, chef for Salg og Udlejning i Udviklingsselskabet By & Havn I/S, er ny stafetmodtager. Klik ind og læs bl.a. hans svar på spørgsmålet om, hvordan man skaber de bedste nye byområder med forskellige boformer.


Kommende arrangementer

Mipim Kick-off 2019, 29. januar 
Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2019 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.


Det nye pandaanlæg i Zoo København, 1. februar - venteliste

Tag med på byggepladsbesøg, når Schønherr viser rundt i i det nye pandaanlæg i Zoo København, som senere i år skal være hjem for to nye pandaer fra Chengdu i Kina.


Arkitekturens Værksteder på Louisiana: ELEMENTAL,
6. februar

Tag med på rundvisning i udstillingen Arkitekturens Værksteder, hvor Louisiana denne gang præsenterer den chilenske tegnestue ELEMENTAL med Alejandro Aravena som kunstnerisk leder. Vi slutter besøget af med at spise sammen i Louisiana Café.


Copenhagen Light Festival, 20. februar - venteliste

Copenhagen Light Festival lyser igen i år København op i vintermørket og giver mulighed for at opleve byen på en ny måde. Sammen med arkitekt og lysdesigner, Jesper Ravn, tager vi på vandring mellem byens lys.


CopenHill - Skibakken på toppen af Amager Ressourcecenter, 21. februar 2019 - venteliste
Tagparken på taget af Amager Ressourcecenter nærmer sig sin åbning. Vi tager turen til toppen for at se og høre om projektet.


Borgmesterstafet - Mipim 2019, 12. marts
Byens Saloner rykker til Cannes, hvor vi tager et kig på den fremtidige udvikling i hovedstadsområdet - med pejleretning mod kommunerne i sydvest. Med HOVEDSTADSUDSPILLET og den kommende revision af FINGERPLANEN som fælles baggrund lader vi stafetten gå ud til fem vigtige kommuner og spørger deres borgmestre, hvor udviklingen bevæger sig hen hos dem. 


www.byens-netvaerk.dk

Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2019, 13. marts
Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe på Restaurant le 1331 i Cannes.


Byggeri med merværdi - Mipim 2019, 14. marts
Danske Arkitektvirksomheder og Byens Netværk inviterer til debat om byggeri med merværdi på MIPIM i Cannes 2019. Kom med, når aktører fra hele byggeriets værdikæde denne formiddag tager pulsen på, hvordan det danske byggeri kan bidrage til samfundsudviklingen ved at skabe merværdi – socialt, miljømæssigt og økonomisk.


Afholdte arrangementer

Nytårskur 2019, 4. januar
 Fotoreportage


 

Nyt kobbertag på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, 10. januar 2019
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Året der gik i byggebranchen 2018
Byens Podcast er aktuel med den uomgængelige nytårsudsendelse: Året der gik i byggebranchen. Podcasten er optaget direkte på Byens Netværks Nytårskur den 4. januar i PLADEVÆRKSTEDET og lavet i samarbejde med Byggeriets Pressebureau. 


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


www.byens-netvaerk.dk

Persondatapolitik
Hvis du vil vide mere om hvilke data vi indsamler om dig, hvilke formål, vi bruger dem til og hvad dine rettigheder er i forhold til dine data, kan du læse mere om det i vores persondatapolitik.
Byens Netværk er ansvarlig for håndteringen af dine data, og vi nævner det blot i dette nyhedsbrev for at fortælle dig, at vi lever op til reglerne og passer godt på dine data. Du behøver altså ikke at foretage dig noget, men du har til enhver tid ret til at anmode os om indsigt i og sletning af data om dig.
Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på info@byensnetvaerk.dk


Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk

Manifest Stafet om arkitekturens rolle i samfundet anno 2019

I anledning af valgåret, FNs 17 Verdensmål og 100-året for Bauhaus inviterer Copenhagen Architecture Festival ’arkitekturens aktører’ i Danmark til at udforme et manifest, der forholder sig til arkitekturens rolle i samfundet anno 2019.


www.byens-netvaerk.dk

Invitation til talk: Vinduets rolle i arkitekturen, 6. marts

Hvilken rolle spiller vinduet og lyset i vores kultur- og arkitekturhistorie? Hvordan oplever vi et vindue, og hvad er vinduets rolle i fremtiden? Deltag i en TALK med Arne Høi og Kjeld Vindum fra Kunstakademiets Arkitektskole. Arrangementet er gratis for medlemmer af Byens Netværk.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link