Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

26. maj 2016


Generalforsamlingen og vores 21 års fødselsdag blev afholdt i mandags. Vi sagde farvel og tak for engageret indsats til flere medlemmer af bestyrelsen og goddag til tre nye bestyrelsesmedlemmer og en suppleant. Se den nye bestyrelse her
Reportagen fra det efterfølgende faglige arrangement på Copenhagen Plant Science Center er på trapperne.

Det myldrer med nye arrangementer, og vi er heldigvis slet ikke ved at løbe tør!
Inden du går på sommerferie, kan du komme med os på en morgenkaffe-tur på Kastellet, hvor vi sammen med bl.a. Flemming Schrøder A/S skal høre om den gennemgribende istandsættelse af Kommandantgården for Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse.

Ind myldrer det også med nye medlemmer. Vi kan siden sidst byde velkommen til entreprenørfirmaet Züblin A/S samt Genbyg.dk A/S, der handler med genanvendelige byggematerialer. Vi glæder os til at se jer på vores arrangementer.

Husk at når din virksomhed er medlem af Byens Netværk, gælder medlemsskabet alle medarbejdere i virksomheden. Er din virksomhed endnu ikke medlem, er du velkommen til at kontakte os, hvis du vil med på et "prøve"-arrangement.

Byens Stafet
bæres af Carsten Rasmussen, Udviklingsdirektør i Freja Ejendomme. Læs den, inden den går videre til Jakob Axel Nielsen fra Calum.


"Pak tandbørsten og snup et par dage i Malaga" er et særligt medlemstilbud fra vores medlem Billetkontoret. Du kan læse mere her

Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen, Louise Skafte og Lisbet Fibiger
Byens Netværk
Månedens profil

Ticket2Travel Business er udviklet ud fra et ønske om at lave en løsning, som kombinerer internettets handlefrihed, muligheder og overskuelighed med dansk support og hurtig adgang til data om virksomhedens rejseaktivitet.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra juni 2016 og frem.


Byens Klumme

Hvor sættes grænsen?
Carsten Lang-Jensen, Advokat og Partner i Pind & Partnere, sætter i Byens Klumme fokus på en af de grænseflader, vi som branche bør give særlig opmærksomhed - nemlig den der mere eller mindre tydeligt lader sig optegne mellem jura, bygherrerådgiveren og den projekterende rådgivers ansvar. 

Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Carsten Rasmussen, Udviklingsdirektør i Freja ejendomme, er aktuel stafetholder. Rita Justesen, Chef for Planlægning & Arkitektur i By & Havn, overdrog stafetten til Carsten Rasmussen med spørgsmålet: Hvordan ser du fremtiden for de mange offentlige bygninger, såsom rådhuse, politistationer og fængsler, som løbende nedlægges rundt om i landet?

Kommende arrangementer

Det ny Experimentarium, 2. juni - Venteliste
Byens Netværk besøger det ny Experimentarium i Hellerup. Nyd de flotte trapper, inspireret af DNA-strukturer og matematik, de store ubeboede rum og den nye spændende facade.

Nye Forskerboliger i Carlsberg Byen, 8. juni
På 200 års fødselsdagen for J. C. Jacobsen, grundlæggeren af Carlsberg, besluttede Carlsbergfondet at starte et projekt i Carlsberg Byen med i alt 22 attraktive forskerboliger, som skal tiltrække internationale topforskere til København.

www.byens-netvaerk.dk
Byvandring fra bagsiden af København, 9. juni 
Kom med når vi på en byvandring med Gadens Stemmer skal se nærmere på Vesterbro – ikke på den præsentable og polerede side men på den skyggeside, som også findes i vores allesammens by.
 

På cykeltur langs Vestvolden, 15. juni

Hop på cyklen og tag med Byens Netværk på forårstur og hør om revitalisering på tværs af kommunegrænser, og se hvordan kulturarv kombineres med rekreative naturoplevelser.


Et stykke Danmarkshistorie restaureres, 21. juni
Byens Netværk besøger 4. Maj Kollegiet på Frederiksberg, der netop nu undergår en omfattende renovering. Det er vigtigt, at bygningen fra 1951 bevares med den symbolik og utallige referencer, der peger tilbage på Danmarks befrielse 4. maj 1945

Fra byggeaffald til bæredygtig forretning, 23. juni
Byens Netværk tager dig med på rundtur i Genbygs skatkammer af genbrugsguld. Så tag en kollega ved hånden og lad dig inspirere af materialerne, historien og den bæredygtige forretningsfilosofi.

Morgenkaffe på Kommandantgården på Kastellet, 1. juli
I forbindelse med afslutningen af istandsættelsen af Kommandantgården på Kastellet bydes Byens Netværk velkommen til en fortælling om den gennemgribende istandsættelse af bygningen.

Netværksbaren stævner ud, 19. august
Kom og byd dit netværk velkommen tilbage fra sommerferie. Byens Netværk inviterer igen til uformel netværksbar uden anden dagsorden, end at vi skal netværke og lære hinanden endnu bedre at kende – denne gang i en båd på tur i havnen.

Studietur til Tokyo, 1. okt. - 8. okt. - Venteliste
Årets studietur går til Tokyo i Japan med fokus på bl.a. grænseflader. Tokyo er en tempofyldt og sprudlende metropol - en fremmedartet og spændende by, hvor kultur og tradition møder storbypuls og science-fiction-agtig teknologi og arkitektur. På turen skal vi bl.a. se nærmere på byens udvikling på godt og ondt.Afholdte arrangementer

Det blomstrer på Bryggen, 3. maj

 Fotoreportage

Verdens bedste børneby, 26. april

 Fotoreportage 

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk Copenhagen Architecture Festival (CAFx) Summer School, 9. - 19. august
Through interdisciplinary master class studios the CAFx SUMMER SCHOOL explores relationships of architecture and film during eleven days in August 2016.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link