Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

26. oktober 2016


Så er vi klar med to festlige invitationer til jer. Der er længe til jul og nytår og så alligevel ikke. 

Byens Netværk gentager den gode tradition og inviterer til julenetværksbar – denne gang hos et af vores medlemmer: LOGIK & CO., som bliver de første til at gribe netværksbar-stafetten. Vi krydrer eftermiddagen med masser af julestemning og serverer øl, vand og juleknas. Medlemmer, samarbejdspartnere, kommende medlemmer og venner af Byens Netværk: Kom og vær med og mød nye og gamle kolleger fra branchen.

Vi håber, årets julenetværksbar bliver begyndelsen på en ny, fin tradition - en netværksbar-stafet, som giver jer mulighed for at lære de andre virksomheder i Byens Netværk bedre at kende.

Nytårskuren - igen har vi været på jagt efter spændende lokaler til jer. I år fejrer vi det nye år hos The Lab, der emmer af New Yorker-stemning med højt til loftet og udsigt over byen. The Lab holder til i den gamle fabriksbygning i Vermundsgade 40, hvor Lauritz Knudsen tidligere havde hjemme. Lauritz Knudsen er "dem med de gode kontakter", hvilket jo passer perfekt på os :-).

I næste uge er der Building Green, hvor vi naturligvis er med som deltagere, og vi håber at møde rigtigt mange af jer.

 

Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk
 

Månedens profil

Velfungerende og attraktiv infrastruktur er en forudsætning for velfærd og bæredygtig udvikling. Gottlieb Paludan Architects har mange års erfaring inden for deres primære forretningsområder ”Energi & Forsyning” og ”Mobilitet & Transport" - grundlæggende samfundsfunktioner som, de mener, har krav på en både fagligt kvalificeret og kunstnerisk ambitiøs behandling.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra december 2016 og frem.


Byens Klumme

Hvorfor socialøkonomi?
Line Barfod, Advokat i Foldschack & Forchhammer, sætter i Byens Klumme fokus på, hvorfor vi skal beskæftige os med socialøkonomi og socialøkonomiske virksomheder. Er grænserne mellem mennesker i byen måske en af de grænseflader, vi som branche bør give større opmærksomhed?

Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Inger Støjberg, Udlændige-, Integrations- og Boligminister, er aktuel stafetholder. Jakob Axel Nielsen, Direktør i Calum A/S, overdrog stafetten til Inger Støjberg med spørgsmålet om, hvorvidt Regeringen har overvejelser om at reducere det kommunale tilskudsbeløb (grundkapitalen) til det almene byggeri fra de nuværende 10% til de 7%, det tidligere har været?

Kommende arrangementer

Konstabelskolen, 1. november - få pladser
Kom med på rundvisning på Konstabelskolen, hvor tegnestuen Vandkunsten har omdannet den tidligere militære skole til ungdomsboliger med særlig respekt for det eksisterende – og det endda for relativt få midler.

Byggepladsbesøg i Niels Bohr Bygningen, 14. november
-
Få pladser

Niels Bohr Bygningen er Københavns Universitets nye videnskabscenter. Bygningen har med sin gennemsigtige glasfacade og i alt ni forskertårne allerede markant ændret bybilledet på Nørrebro omkring Jagtvej.


Byggepladsbesøg på BLOX, 17. november - Venteliste
Tag med på byggepladsbesøg i det spektakulære byggeri, BLOX, som vil vise nye veje for kontor-, udstillings- og boligbyggeri og være med til at styrke området ved Christians Brygge og forbindelsen mellem by og havn.

Julenetværksbar 2016, 8. december
Byens Netværk gentager den gode tradition og inviterer til julenetværksbar – denne gang hos et af vores medlemmer: LOGIK & CO., som bliver de første til at gribe netværksbar-stafetten.

Nytårskur 2017, 6. januar
Byens Netværk inviterer til nytårskur i The Lab, der emmer af New Yorker-stemning med højt til loftet og udsigt over byen.

Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2017, 15. marts 

Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe – i år på en ny café.


www.byens-netvaerk.dk
Mipim Netværkspicnic på Île Saint-Honorat, 17. marts
Tag med på netværkspicnic på den smukke ø, Île Saint-Honorat, og nyd et par timers idyllisk ro og uformel MIPIM-evaluering sammen med dit netværk.
 

Afholdte arrangementer

Den nye Carlsberg Station, 6. oktober

 Fotoreportage 

Byens Netværk går undercover II, 12. oktober

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Byens Netværks ansigter
Det sidste års tid har vi haft glæde af Louise som barselsvikar for Mathilde. Nu er Mathilde tilbage igen, og hun glæder sig til at møde jer på vores arrangementer. Det betyder, at vi for denne gang siger farvel til Louise. Velkommen tilbage til Mathilde og på gensyn til Louise.

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

Invitation til eftermiddagsarrangement om Social Bæredygtighed på Building Green 2016, 2. november
Kom med til InnoBYGs VIP-discussion, Social bæredygtighed - den oversete bæredygtige dimension, på dette års Building Green i Forum.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link