Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

 

26. oktober 2017

Så er det ved at være nu, du skal tilmelde dig, hvis du vil sikre dig en plads på Byens Netværksdag. Deadline for tilmelding er 9. november.

Under overskriften "Branchen under ombygning" skal vi inspireres til at tænke nyt og diskutere, hvordan vi skaber merværdi på tværs af vores fag. Netværksdagen finder sted på Pladeværkstedet, Refshaleøen, den 16. november 2017 og har en række af byggeriets mest aktuelle emner og profiler på plakaten. Dagen er samtidig en dag, hvor du møder dine branchekolleger, vender verden over en frokost, får nye idéer med folk, du ikke har talt med før og mærker suset fra en branche, der kan og tør udvikle sig sammen. 

Her kan du høre, hvorfor Balder Johansen, daglig leder i byggefirmaet Logik & Co. synes, at det -  om nogensinde før - er vigtigt at deltage i Byens Netværksdag:Har du set seneste bidrag til Byens Stafet? Denne gang er det Henriette Dybdal Cajar, indehaver af CAJAR Rådgivning, der er løbet med stafetten. Få bl.a. hendes bud på, hvorfor de nye strategiske partnerskaber både kan være en mulighed og en udfordring for København i de kommende år.

Det vrimler ind med tilmeldinger til nytårskuren - skal du også med til fest i Store VEGA?

Seneste nye medlem er 2Sider - kommunikation og design. Velkommen i netværket. Vi glæder os til at se jer på vores arrangementer.


Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

 

Månedens profil

Den 1. november 2017 fejrer Emcon 50 år i branchen. Emcon a/s blev startet for at dække et behov for professionel bistand til bygherrerne i de tidlige faser. I dag favner Emcon langt bredere med rådgivning til bygherrer, lejere og investorer som proces- og projektledere i alle byggefaser. Grundtanken består dog stadig. 


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra januar 2018 og frem.


Byens Klumme

Grænsefladen mellem Kunstakademiets arkitektuddannelse og FN’s verdensmål.
Kan et målrettet arbejde med FN´s 17 verdensmål være med til at styrke samarbejdet mellem arkitektfaget, uddannelsesverdenen og den virkelighed, vi alle er med til at forme? Læs det nye klummeindlæg skrevet af Arne Høi, Institutleder på KADK.


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Henriette Dybdal Cajar, indehaver af CAJAR Rådgivning er seneste stafetholder. Læs hendes bidrag og få bl.a. hendes bud på, hvorfor de nye strategiske partnerskaber både kan være en mulighed og en udfordring for København i de kommende år.

 


Kommende arrangementer

Orbicons nye domicil, bæredygtighed og DGNB, 26. oktober

Tag med på besøg i Orbicons nye domicil i Høje-Taastrup. Ud over at se og høre om det bæredygtige hus, bidrager DGNB med sidste nyt inden for bæredygtighed og Domea.dk vil fortælle om deres nye bæredygtighedsstrategi.


Holsteins Palæ, 31. oktober - venteliste
Det historiske palæ er ved at blive omdannet til moderne lejligheder med særlig respekt for de eksisterende rammer. Fremtiden for Holsteins Palæ så ellers sort ud, da der udbrød brand i de historiske gemakker i foråret 2016. Men omdannelsen af palæet kom hurtigt tilbage på sporet, og de første lejligheder ventes snart klar.


Japansk og dansk møbelkunst – besøg hos A. Petersen Collection & Craft, 8. november - venteliste

I den aktuelle udstilling hos A. Petersen på Kløvermarksvej mødes dansk møbelkunst og japansk håndværks”nørderi” i et indendørs havelandskab. Kom og oplev det spektakulære kulturmøde.


Byens Netværksdag 2017, 16. november

Byggeriets samarbejdsformer ændrer sig, og branchen er under ombygning. På Byens Netværksdag ser vi nærmere på nogle af de samarbejdsmodeller, der for tiden udfordrer og skaber innovation på tværs af branchen.


Mediation – et stoppested mellem forhandling og voldgift, 23. november
Hvad er mediation og hvad kan vi bruge det til? Vi stiller skarpt på muligheder og barrierer for mediationens rolle i byggebranchen.


www.byens-netvaerk.dk

Jul på Bellahøj – arrangement om Bellahøjhusenes historie og fremtid, 30. november - venteliste
Kom med på besøg i de ikoniske boliger, få historien om de allerførste højhuse i Danmark og bliv klogere på fremtidens Bellahøj. Vi krydrer besøget med julestemning, gløgg og æbleskiver på Restaurant Bellahøj.


Nytårskur 2018, 5. januar

Traditionen tro indleder vi det nye år med en festlig og social begivenhed – Nytårskuren! Kom med når hele branchen mødes til fest i VEGA.


Mipim Kick-off 2018, 1. februar

Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2018 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.


Mipim - Byens Saloner: Borgmesterstafet, 13. marts

Byens Saloner rykker til Cannes og spørger de nye og genvalgte danske borgmestre: ”Hvad er visionerne for din by? Kom med til Borgmesterstafet på Mipim 2018. 


Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2018, 14. marts

Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe.


Mipim Netværkspicnic på Île Saint-Honorat 2018, 16. marts

Igen i år kan du tage med på netværkspicnic på den smukke ø, Île Saint-Honorat, og nyde et par timers idyllisk ro og uformel MIPIM-evaluering sammen med dit netværk.


Afholdte arrangementer

Herlev Hospital, 5. oktober
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk

KAB inviterer til halvdagskonference om aktive erhvervsudlejere, 30. oktober

Inspiration til bestyrelser i boligforeninger, -afdelinger og -organisationer – samt administratorer og kommuner med interesse for butikker og byliv.


www.byens-netvaerk.dk

Efterårsekskursion med ArkiTours, 31. oktober
Kom med ArkiTours på efterårsekskursion til bl.a. Copenhagen International School, Samuels Hus - den tidligere kirke, nu ungdomsboliger, og kulturhuset KU.BE 


www.byens-netvaerk.dk

Invitation: Eftermiddag med fokus på finsk interiørdesign og byggematerialer, 31. oktober
Finpro inviterer til en eftermiddag med fokus på finsk interiørdesign og byggematerialer i showroomet Design Werck på Holmen. Mød Finlands Ambassadør i Danmark, Vesa Vasara og Interiørarkitekt Päivi Meuronen fra JKMM Architects Helsinki. Derudover vil en række finske virksomheder præsentere interiørdesign produkter og innovative byggematerialer.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link