Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


27. januar 2017


Du kan nu tilmelde dig studieturen til Helsinki. Den 13.-16. september går turen til Finlands hovedstad, som byder på masser af spændende arkitektur, byudvikling og moderne nordisk coolness. Helsinki var i flere århundreder under russisk herredømme, og en del af byens spænding og dynamik ligger netop i de historiske grænseflader.

Programmet er langt fra færdigt, men bliver udviklet løbende, og der bliver meget at glæde sig til. Som altid kommer turen til at indeholde ny og gammel arkitektur, bydelsbesøg, byudvikling og naturligvis netværk både nationalt og internationalt.

Tag med, når vi besøger byen, som i år er med til at fejre Finlands 100 års selvstændighed fra Rusland. Hvis det går, som det plejer, bliver der rift om pladserne, så vent ikke for længe med at tilmelde dig.


Hvordan ser beredskabsplanerne ud i en boligforening? Hvad gør man helt konkret i kølvandet på en brand, hvor folk skal genhuses osv? I sommeren 2016 udbrød der brand i tagkonstruktionen på AABs afdeling 24 på Ørnevej i NV - ingen kom gudskelov noget til. Den omfattende genopbygning af ejendommen er nu i fuld gang. Kom og hør om håndteringen af en brand- og forsikringssag og om, hvordan de har tacklet det i fællesskab på Ørnevej.


Sidst i februar kan du komme med på et ekstraordinært besøg i DR-byen, hvor vi både får en rundvisning i og bag kulisserne og til sidst selv skal være med som publikum, når vi er inviteret med til Clement Kjersgaards ugentlige debat Vi ses hos Clement - med aktuelle gæster fra den politiske og kulturelle nyhedsstrøm.


Rigtig god weekend
Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk
 

Månedens profil

Det familieejede arkitektfirma med nordjyske rødder, Bjerg Arkitektur, har fem afdelinger i tre lande og kan i 2017 fejre 30 års jubilæum. Bjerg Arkitektur har altid sat mennesket i fokus for udvikling af energivenligt byggeri, hvor sundhed og trivsel går hånd i hånd med hensynet til natur og miljø. Ambitionen er at være bedst til bæredygtig arkitektur.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra marts 2017 og frem.


Byens Klumme

Lad os gribe byernes forandring i fællesskab
Anne Skovbro, Filantropidirektør i Realdania, har skrevet et nyt indlæg til Byens Klumme om at gribe byernes forandring i fællesskab. Hvordan kan vi i fællesskab understøtte de danske byers udvikling, så vi skaber byer, der ”hænger godt sammen” på alle parametre? Læs Annes bud på et svar i klummen.

Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Jørgen Glenthøj, Borgmester i Frederiksberg Kommune, er aktuel stafetholder. Teknik- og Miljøborgmester i Københavns Kommune, Morten Kabell, overdrog stafetten til Jørgen Glenthøj med spørgsmålet: Hvornår bygger Frederiksberg almene boliger nok til selv at løse sine udfordringer, f.eks. så kommunen ikke skal sende sine flygtninge til Valby i København - og nok til at det også bliver til at betale for at bo i kommunen?


Kommende arrangementer

Kick-off Mipim 2017, 2. februar
Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Sidste år blev den besøgt af godt 23.000 deltagere, heraf ca. 600 danskere. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2017 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.

Socialøkonomi i byggebranchen, 7. februar
Hvad kan vi bruge socialøkonomi til i byggebranchen? Kom og hør om potentialet i socialøkonomiske virksomheder og mød andre fra byggebranchen.


Genopbygning af boligerne på Ørnevej/Mågevej, 9. februar
Kom med på byggepladsbesøg og se den omfattende genopbygning af ejendommen Ørnevej/Mågevej i København NV, som sidste år blev ødelagt af en brand. Hør om udfordringerne ved at håndtere en brand- og forsikringssag og hvordan de i fællesskab har løst opgaven på Ørnevej.


Byggepladsoverdækningen på Bispebjerg Hospital, 22. fabruar

Et enormt telt har rejst sig over byggepladsen for Laboratorie- og Logistikbygningen på Bispebjerg Hospital. Kom med på besøg under byggepladsoverdækningen og hør om opførelsen af Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg og om udviklingen af SiteCover.


Turen går til DR - med rundvisning og besøg hos Clement, 24. februar

Kom med, når Byens Netværk tager på eksklusivt besøg til DR-byen og får lov at kigge ind bag kulisserne i Danmarks største medievirksomhed.


Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2017, 15. marts 

Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe – i år på en ny café.


www.byens-netvaerk.dk
Mipim Netværkspicnic på Île Saint-Honorat, 17. marts
Tag med på netværkspicnic på den smukke ø, Île Saint-Honorat, og nyd et par timers idyllisk ro og uformel MIPIM-evaluering sammen med dit netværk.
 

Studietur til Helsinki, 13.-16. september

Årets studietur går til Helsinki, som byder på spændende byudvikling, nordisk arkitektur og lokal charme. Tag med til byen, som i år fejrer Finlands 100 års selvstændighed fra Rusland.


Afholdte arrangementer

 

Nytårskur 2017, 6. januar
 Fotoreportage

 


 

Royal Arena, 11. januar
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Ny film om Byens Netværk

Vi er i luften med en helt ny film om Byens Netværk! Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

Konference: Bæredygtige skoler og institutioner; har vi råd til at lade være? 30. januar
DK-GBC og MiljøForum Fyn inviterer til konference i Svendborg efterfulgt af besøg i Danmarks første bæredygtige børnehave med DGNB-certificering.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link