Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

 

29. juni 2017

Mens dagene buldrer afsted mod sommerferie, er vi godt i gang med at fylde kalenderen op med spændende arrangementer i efteråret. I kan bl.a. glæde jer til et besøg på Copenhagen International School i Nordhavn, Nordeas nye domicil i Ørestad, Biosfæren på DTU, Grønttorvet i Valby, et byggepladsbesøg på Herlev Hospital, et læringsarrangement om mediation, en debatsalon om forstæderne, et par studieture til Helsinki og Hamborg og meget, meget mere!
 

Vi vil gøre særligt opmærksom på to datoer: 16. november, hvor vi holder Byens Netværks Konference om innovation og nye samarbejdsformer i byggeriet og 5. januar, hvor vi går planken ud med nytårsgalla på Store Vega. Det bliver et brag af en fest!


I dag går turen til The Silo i Nordhavn, og skulle I have lyst, er der mulighed for at komme med til Nordhavn igen allerede i næste uge, hvor vi besøger arkitektfirmaet Entasis i deres nydesignede, anmelderroste rammer i Kanonhuset på Trelleborggade 7.  
 

Jer, der allerede nu drager på sommerferie, må nyde det. Vi andre høres ved i næste uge, hvor vi godt kan afsløre, at nyhedsbrevet vil gemme på en nyhed eller to.  


Vi har lagt en lille stemningsreportage på fra vores netværkstur til Folkemødet. Vi gentager helt sikkert turen til næste år - måske du vil med næste gang?


Med venlig hilsen

Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

Christensen & Co. Arkitekter er en prisbelønnet dansk tegnestue, som arbejder i hele Skandinavien. Tegnestuen er etableret i 2006 og står bag Danmarks første energiproducerende børnehave, Solhuset, Danmarks første offentlige klimaneutrale byggeri, Green Lighthouse, og Norges første offentlige energiplus byggeri, Kistefossdammen børnehave.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra november 2017 og frem.


Byens Klumme

Grænsefladen i Sydhavnen
"Grænsefladen mellem det nye og det gamle Sydhavn skurrer, men der kan opstå sød musik, hvis der bygges ovenpå den stolthed og det fællesskab, der kendetegner det gamle Sydhavnen. Der er ikke behov for at opfinde nyt for at skabe innovation. Man skal blot lade sig inspirere af det, der har fungeret i generationer og tilføre ressourcer, der giver mulighed for skalering." Læs det nye klummeindlæg om udviklingen af Sydhavnen, skrevet af Jesper Koefoed-Melson, partner i GivRum.


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Karen Mosbech, administrerende direktør i Freja ejendomme A/S, har modtaget stafetten af Gitte Andersen, direktør i SIGNAL, med spørgsmålet: "Udover at Freja Ejendomme sørger for, at den danske stat får rigtig mange penge i kassen via Frejas ejendomsudvikling & salg, har du så nogle perspektiver på, hvad du tror bliver de vigtigste fokusområder for jer fremover? Og om nye konkurrenceparametre ser dagens lys?"


Kommende arrangementer

Kanonhuset i Nordhavn - besøg hos Entasis, 4. juli
Hvad sker der, når arkitekter bygger huse til sig selv? Tag med på besøg hos Entasis og hør om tilblivelsen af deres egen tegnestue i Kanonhuset i Nordhavn.
 


Hafnia-Hallen, 16. august

I 2010 kollapsede Club Danmark Hallen i Valby. Efter en større ombygning er hallen, i dag kaldet Hafnia-Hallen, igen taget i brug. Kom med på rundvisning og hør Rambøll og Christensen & Co. Arkitekter fortælle om konstruktion og genopbygning.


Elbphilharmonie, HafenCity, Hamburg, 25.-26 august - venteliste

Ministudietur til Hamborg, hvor vi ser på nye bydele under udvikling og selvfølgelig også besøger det nye koncerthus, Der Elbphilharmonie.


Studietur til Helsinki, 13.-16. september - venteliste

Årets studietur går til Helsinki, som byder på spændende byudvikling, nordisk arkitektur og lokal charme. Tag med til byen, som i år fejrer Finlands 100 års selvstændighed fra Rusland.


Afholdte arrangementer

 

Folkemøde på Bornholm, 16. juni
 Fotoreportage

 


 

Generalforsamling 2017 og besøg i kultur- og bevægelseshuset KU.BE, 31. maj
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link