Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


30. januar 2020

Vidste du, at et medlemskab af Byens Netværk betyder, at alle virksomhedens medarbejdere kan deltage i vores arrangementer? Vi oplever indimellem, at ikke alle ved det, og at det kommer som en glædelig overraskelse.

Vi håber, I vil hjælpe os med at fortælle jeres medarbejdere og kolleger om netværkets muligheder.

Er du nyt medlem - eller har du lyst til at bliver klogere på, hvad du kan bruge netværket til - så har du mulighed for at komme til intromøde den 1. maj, hvor du kan møde nogle af de andre medlemsvirksomheder, og hvor vi fortæller om vores aktiviteter og arrangementer.

Og arrangementer er der masser af i både København og Aarhus i den kommende tid: 

Du kan blandt andet tage med på "hemmelig mission", når Byens Netværk går undercover. På et undercover-arrangement ved du ikke, hvor du skal hen, eller hvad du skal se. Dét finder du først ud af, når du møder op. Tør du tilmelde dig?

Vi besøger også Fasangården i Frederiksberg Have, hvor en omfattende restaurering er ved at være afsluttet med den vision at føre bygningerne tilbage til deres udseende i 1828 og åbne dem og det omkringliggende havemiljø for offentligheden.

Du kan også tage med til Vikingeskibsmuseet i Roskilde, hvis affredning har været ivrigt debatteret. Vi får en særomvisning med museumsdirektøren om museets arkitektur og fremtid. 

I Aarhus afholdes der Building Green den 25. og 26. marts, og vi er med på programmet med to arrangementer. Det ene er en samtalesalon om social bæredygtighed og sammenhængskraft med særligt fokus på Sydhavnskvarteret i Aarhus, der i disse år undergår en kolossal udvikling. Det andet er et besøg til Danske Banks nye domicil i Aarhus, som er placeret på kanten af netop Sydhavnskvarteret med oplæg om, hvordan man knytter an til den kommende vitale bydel.

Endeligt skal der lyde et velkommen til tre nye medlemmer af netværket: Penfor ApSKøge Handelsskole og Malerfirmaet Hvidtfeldt & Hansen ApS. Vi glæder os til at se jer på kommende arrangementer.


Med venlig hilsen
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

Advokaterne FOLDSCHACK | FORCHHAMMER | DAHLAGER | BARFOD løser opgaver for private, fonde, foreninger, virksomheder og institutioner, som tænker anderledes. Vi forsøger så vidt muligt at tænke ud over lovbøgerne, og søger gerne nye, alternative og uprøvede løsninger, hvis en sag kræver det. Læs mere her


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os


Byens Klumme

Social bæredygtighed gennem arkitektur

Læs Byens Klumme af Kirsten Anker Sørensen, Koncernschef i Link arkitektur, der peger på nødvendigheden af at tænke mangfoldighed, tryghed og menneskemøder ind i arkitekturen, når vi bygger og renoverer boligområder.


Byens Stafet

Hvem har Stafetten?
Lone Zeeberg Nielsen, Bygge- og udviklingschef i fsb. Læs blandt andet hendes svar på, hvordan man sikrer et succesfuldt strategisk partnerskab, og hvad der optager hendes i hendes arbejde. Og se også hvem han sender stafetten videre til.  


Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!


Kommende arrangementer

Smykkeskrinet i Aarhus​, 4. februar 
Tag med på byggepladsbesøg og få et sjældent indblik i, hvad byens unikke "Smykkeskrin" (tidligere stadsbibliotek og erhvervsarkiv) rummer, og hvordan bygningen nu skal omprogrammeres med nye funktioner for Retten i Aarhus.


Mipim Kick-off 2020, 6. februar 
Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2020 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med på et senere tidspunkt.


Copenhagen Light Festival, 17. februar - ganske få pladser
Tag med på en vandring gennem København i vintermørket under Copenhagen Light Festival 2020 og oplev fantastisk lys på byens arkitektur med Jesper Ravn fra Gottlieb Paludan Architects som kyndig guide.


Fasangården, 24. februar
Fasangården i Frederiksberg Have er ved at blive genskabt som den fornemme embedsbolig, den var en gang. Bygningerne rummer et hav af gemte historier i både vægge og gulve, og når restaureringen er færdig, er det planen at åbne Fasangården for offentligheden.


Vikingeskibsmuseet, 27. februar
Affredningen af Vikingeskibshallen i Roskilde har skabt debat om dens betydning for vores kulturarv. Vi tager på museumsbesøg og får en særomvisning med museumsdirektøren med fokus på museets arkitektur og planerne for et nyt museum.


Det nye Københavns Museum, 4. marts - venteliste
Københavns Museum flytter til en ny lokation i byen i og får et nyt udstillingshus for byens historie. Tag med, når vi tager på museumsbesøg og får en omvisning med fokus på museets bygningshistorie og udstillingsopbygning.


Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2020​, 11. marts 
Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe på Restaurant le 13.31 i Cannes.


Vridsløselille Fængsel, 17. marts - ganske få pladser
Kom med ind bag murene, når vi besøger og ser det indre af Vridsløselille Fængsel, der er sat til salg og sammen med den store grund skal udvikles til et nyt attraktivt område i Albertslund.  


Byens Netværk går undercover​, 18. marts 
Tør du tage med agenterne på hemmelig mission? Du ved ikke hvor du skal hen, og hvad du skal se. 


Samtalesalon i Aarhus: Hvordan skaber vi social sammenhængskraft i byerne?, 25. marts
Kom med til samtalesalon på Building Green i Aarhus om social bæredygtighed og sammenhængskraft - med særligt fokus på Sydhavnskvarteret, der undergår en kolossal udvikling.  


Danske Banks nye domicil i Aarhus, 25. oktober
Som del af programmet for Building Green i Aarhus arrangerer vi et besøg til den nye Danske Bank-bygning med et oplæg om, hvordan man knytter an til den kommende vitale bydel i Aarhus' Sydhavn. 


BOOK1 Design Hostel i Aarhus​, 2. april
Det tidligere hovedbibliotek i hjertet af Aarhus åbner i foråret som hostel under navnet BOOK1 Design Hostel. Tag med når vi ser og hører om transformeringen fra ikonisk bibliotek til enestående design hostel.


Velkommen i Byens Netværk - Intromøde​​, 1. maj
Er du nyt medlem i Byens Netværk eller overvejer du og din virksomhed at blive det? Så kom til intromøde, hvor du kan høre om netværkets mange muligheder og møde andre nye netværkskolleger i branchen.


Folkemødet 2020, 12. juni 
Oplev Folkemødet sammen med dit netværk, når vi tager på 1-dagstur til Bornholm. Vi fylder en bus og besøger den årlige begivenhed, som fejrer dialogen om samfundets muligheder og udfordringer.   


Afholdte arrangementer

Renovering af Nordisk Fjer bygningen​, 15. januar
 Fotoreportage

 


www.byens-netvaerk.dk

Byens Netværks nytårskur 2020, 10. januar
 Fotoreportage


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens nytårspodcast: Byggeriets tendenser i 2020
Byens Podcast er aktuel med den uomgængelige nytårsudsendelse: Året der gik - og nye tendenser for 2020. Optaget direkte ved Byens Netværks nytårskur den 10. januar 2020.


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


Nyheder

www.byens-netvaerk.dk

Nyheder opdateres løbende på www.byensnetvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.


www.byens-netvaerk.dk

Building Green Aarhus​, 25. & 26. marts 2020
Oplev 80 talere på 3 scener og 70 udstillere af bæredygtige produkter og løsninger til byggeriet. Du får inspiration og konkret viden til typiske valg og dilemmaer, så du nemmere kan tage de bæredygtige valg.


Flyv med branchekolleger til Mipim 2020
Oldrup Rådgivning og Fly With Me flyver direkte fra Roskilde til Cannes ifm. Mipim 2020. Læs mere her


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link