print logo

AFLYST: Danske Banks nye domicil i Aarhus

BEMÆRK AT ARRANGEMENTET ER AFLYST

Grundet aflysningen af Building Green Aarhus den 25.-26. marts er dette besøg udskudt til en senere dato.


Danske Bank har fået nyt domicil i Aarhus. Med sin beliggenhed på hjørnet mellem Spanien og Jægergårdsgade har bygningen en fremtrædende placering som indgang til den nye vitale bydel, Sydhavnskvarteret, der i disse år er under udvikling.  Arkitema Architects har tegnet den nye bygning, der med sine i alt seks etager og 11.400 kvadratmeter skal fungere som arbejdsplads for omkring 650 medarbejdere. Tag med, når vi besøger Danske Banks nye kontordomicil.

Deltagerliste (opdateret 26.02.2020)

Luk fuld beskrivelse

Som det første af flere nye erhvervsbygninger i det ambitiøse bydelsprojekt Sydhavnskvarteret i Aarhus vil Danske Banks nye domicil have en aktiv og åben facade, hvor udearealer, foyer og stueetage inviterer kunder og besøgende indenfor. I den ene ende af bygningen er der således en offentlig café, der har åbent for alle byens borgere i dagtimerne, ligesom foyeren og trapperne, der fører op til de mange nye mødelokaler, også er åbent land for besøgende. Her kan der blandt andet ses kunstgenstande, der er samlet rundt omkring i de tidligere Danske Bank-filialer.

Sydhavnskvarteret er under rivende udvikling, og der vil inden for de næste år skyde flere nye bygninger op, der skal huse forskellige funktioner og virksomheder. Sydhavnskvarteret er kendt for sin rå og urbane karakter, hvor den gamle kødby blander sig med kreative iværksætterprojekter, historiske spisesteder, et aktivt kunstnermiljø og et mangfoldigt byliv med plads til mange af byens socialt udsatte. I Aarhus Kommunes vision for området skal denne mangfoldige karakter bevares i fremtiden. Danske Bank har det derfor som en del af sit program at være med til at løfte visionen om et levende midtbykvarter, der skal være med til at styrke mangfoldigheden og sammenhængskraften mellem de større etablerede erhverv og de små, skæve og eksperimenterende iværksættere.

Tag med, når Danske Bank åbner dørene og inviterer indenfor til rundvisning.
Der vil være oplæg ved:

  • Frank Dam Hansen, Erhvervsdirektør, Danske Bank | Realkredit Danmark
  • Kim Risager, Partner og Arkitekt Maa, Arkitema


Besøget bringer os rundt i bygningen og helt op til 5. etage, der åbner for et stort overblik over en bydel i forandring. Vi slutter rundvisningen af med lidt netværk og forfriskninger. 

Bemærk: Arrangementet er en del af programmet for Building Green i Aarhus, hvor Byens Netværk desuden afholder en Samtalesalon om social bæredygtighed og sammenhængskraft i udviklingen af Sydhavnskvarteret. Besøget i Danske Bank ligger i umiddelbar forængelse af samtalesalonen - og det er muligt at deltage i begge dele eller blot at vælge den ene del.
 

  • Der er begrænsede antal pladser (maks 50 deltagere)
  • Deltagelse kræver tilmelding via formularen nederst på siden - du er tilmeldt, når du modtager en bekræftelse på mail.
  • Du kan vælge at møde op direkte ved Danske Bank, Jægergårdsgade 101B, 8000 Aarhus C kl. 15:00
    ELLER du kan mødes med os kl. 14:45 foran indgangen til Centralværkstedet (Building Greens lokation), hvorefter vi går i samlet flok til Sydhavnen.

 

Building Green

Building Green er en event, der arbejder for at fremme bæredygtigt byggeri og arkitektur. Eventen har eksisteret siden 2011 og afholdes hvert år både i København og Aarhus.

Building Green i Aarhus finder sted den 25. & 26. marts 2020 og sætter fokus på temaet bæredygtige valg i 2020. Over 2 dage kan du opleve 80 talere på 3 scener og 70 udstillere af bæredygtige produkter og løsninger til byggeriet. Du får inspiration og konkret viden til typiske valg og dilemmaer, så du nemmere kan tage de bæredygtige valg.

Læs mere om Building Green Aarhus og se det fulde program over udstillere, konferencer og aktiviteter. 

Det er gratis at deltage på Building Green, men du skal have en billet, som skal vises ved indgangen. Tilmeld dig Building Green her.


BEMÆRK AT ARRANGEMENTET ER AFLYST

Grundet aflysningen af Building Green Aarhus den 25.-26. marts er dette besøg udskudt til en senere dato.

 
Praktisk information

Dato og tid

25/03 2020 15:00 - 17:00

Adresse

Jægergårdsgade 101B
8000 Aarhus C

Deltagerantal

50

Mødested

Vi mødes foran indgangen

Kontakt

lfi@byensnetvaerk.dk
Lisbet Fibiger, mobil: 2234 6629

Praktisk information

Dato og tid

25/03 2020 15:00 - 17:00

Adresse

Jægergårdsgade 101B
8000 Aarhus C

Deltagerantal

50

Mødested

Vi mødes foran indgangen

Kontakt

lfi@byensnetvaerk.dk
Lisbet Fibiger, mobil: 2234 6629

footer image byens netværk