Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


30. august 2018
 

Der er godt gang i arrangementerne i denne tid. I går holdt vi Byens Saloner om FN's Verdensmål i FN-Byen. Vi havde en formidabel dag med fuldt hus, hvor vi sammen blev meget klogere på de overordnede mål og videndelte om, hvordan I ude i virksomhederne arbejder seriøst med målene. Det bliver helt sikkert ikke det sidste arrangement om det emne. Vi gik i hvert tilfælde derfra med en stor entusiasme. Tak til alle jer, der var med, og en særlig tak til Mette Fjalland fra UNDP og Professor Steen Hildebrandt for levende og inspirerende oplæg. Glæd jer til reportagen og podcasten.


I næste uge besøger vi Fredensborg Slotshave sammen med Schønherr og Slots- og Kulturstyrelsen. Vi skal se og opleve den smukt anlagte og genskabte barokhave, og så får vi samtidig mulighed for at se de færdige Wiedewelt-skulpturer, som er blevet genhugget og står som nye langs den pompøse Brede Allé. Vi glæder os til besøget. Hvis du endnu ikke har tilmeldt dig, så har du stadig muligheden.

Vi har fået mange nye medlemmer i Byens Netværk i den seneste tid. I den anledning inviterer vi til et hyggeligt intromøde, hvor vi kan lære hinanden bedre at kende på kryds og tværs. Det er der allerede mange af jer, der har taget godt imod, og indtil videre bliver vi ca. 25 deltagere. Kom og lad os lære hinanden bedre at kende og hør, hvad Byens Netværk byder på. Har du været med længe men vil gerne høre mere om netværket, så er du naturligvis også velkommen. 


Sidst men ikke mindst kan vi byde velkommen til Arealudviklingsselskabet Høje-Taastrup C P/S og Trio Arkitekter. Vi glæder os til at møde jer på de kommende arrangementer. 


Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

SINUZ er et nystiftet rådgivende ingeniørfirma specialiseret i projektering og tilsyn af tekniske installationer samt byggerådgivning. Firmaet er bygget på en strategi og vision, hvor kvalitet, kunder og arbejdsglæde er i fokus.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra september 2018 og frem.


Byens Klumme

Alt er forbundet

Steen Hildebrandt, Ph.d., Professor m.m. er aktuel med et nyt klummeindlæg om hvordan den danske byggebranche kan omstille sig, tage handling og udvise globalt lederskab i forhold til FN's Verdensmål. Læs klummen her


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Christian Høgsbro, adm. direktør i Boligforeningen AAB, er ny stafetmodtager og svarer bl.a. på spørgsmålet om, hvordan vi sikrer en balanceret byvækst i København, hvor der er plads til mangfoldighed. Klik ind og læs hans svar.


Kommende arrangementer

De Gamles By og Klarahus, 4. september - få pladser
Tag med til De Gamles By i hjertet af Nørrebro - et historisk område med plejehjem, børneinstitutioner og sundhedstilbud. Kvarteret er i rivende udvikling og fremstår som en rolig oase midt i det ellers mangfoldige Nørrebro.


Fredensborg Slotshave, 6. september 
Kom på kongeligt besøg i Fredensborg Slotshave og se den smukt anlagte barokhave, som den er genskabt i hænderne på landskabsarkitekt Schønherr og nogle af tidens dygtigste stenhuggere.


Nordbro Ungdomsboliger, 13. september​ - venteliste
Nørrebro får nu sit helt eget tårn – Nordbro, der rager op over byen i 100 meters højde og tilbyder boliger til byens unge. Tag med op i tårnet og oplev det spændende byggeri, der bliver både pejlemærke og vartegn for den pulserende udvikling på ydre Nørrebro.


Velkommen i Byens Netværk - intromøde, 18. september

Er du nyt medlem i Byens Netværk eller overvejer du og din virksomhed at blive det? Så kom til intromøde, hvor du kan høre om netværkets mange muligheder og møde netværkskolleger i branchen.


Arkitekturikoner i Vejle, 19. september - venteliste
Vejle har vokseværk - og det ene arkitekturikon efter det andet rejser sig i byen. Tag med på vores endagstur, hvor vi ser nærmere på fire af Vejles nye tilføjelser: Fjordenhus, Bølgen i Vejle, Fem Søstre og ikke mindst det nye prisvindende Psykiatrisygehus.


Boltens Gård, 26. september 2018

Boltens Gård har i mange år været forbundet med diskotekslarm og heftigt natteliv. Tag med på besøg i det ikoniske gårdmiljø og se, hvilken fremtid der venter i de nyrenoverede gule længer.


Studietur til Cape Town, 2.-10. oktober - venteliste

Studieturen 2018 går til Cape Town, hvor Afrika og Vesten på godt og ondt er smeltet sammen til en helt unik kultur. Tag med og oplev byens store historie, imponerende skønhed og spændende udvikling.


www.byens-netvaerk.dk

Transformation af Efterslægten, 24. oktober
Tankerne om et alment dannende uddannelsessystem var idéen bag Efterslægten - en skole, der har rundet de 230 år og som for nyligt har gennemgået en større renovering. Vi besøger skolen for at se transformationen og høre om historien.


No stress i byggebranchen II - morgenkaffemøde om MINDStrain, 16. november

Vi gentager succeen og inviterer endnu engang til no stress-morgenkaffemøde sammen med Stig Sølvhøj, som fortæller, hvordan metoden MINDStrain kan forebygge stress.


Afholdte arrangementer

Grønne Fællesskaber med TagTomat, 21. august
 Fotoreportage


 

K.B. Hallen, 15. august
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Om fusioner og opkøb i arkitektbranchen
Hør seneste udsendelse som sætter fokus på den bølge af fusioner og opkøb, der på det seneste har ramt arkitektbranchen.


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

Invitation til udstillingsåbning i DesignWerck: Umsicht – Regards – Sguardi, 6. september

I samarbejde med den schweiziske ambassade i København, VELUX og SIA (den schweiziske forening af ingeniører og arkitekter) inviterer DesignWERCK til åbningsreception på udstillingen ‘Umsicht - Regards - Squardi’


www.byens-netvaerk.dk

Invitation: Erhvervsdelegation til Pretoria i Sydafrika, 1. - 3. oktober 2018
I forbindelse med at Aarhus’ borgmester Jacob Bundsgaard besøger Pretoria i Sydafrika, inviteres danske virksomheder med fokus på bl.a. grøn energi og klimavenligt byggeri til at deltage i en erhvervsdelegation.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link