Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

 

30. november 2017

Snart fyldes kalenderen med julearrangementer af både firma- og familiemæssig karakter, og vi er i fuld sving med at planlægge næste års mange oplevelser til jer. En af de store begivenheder er vores årlige studietur, som går til Cape Town næste gang. De rejsetekniske detaljer er faldet på plads, og vi kan afsløre, at turen finder sted den 2.-10. oktober 2018. Vi forventer at åbne op for tilmeldinger primo januar. Du kan derfor godt allerede nu begynde at tænke over, om du skal med.


Sidste år fyldte vi en bus og drog til Folkemøde på Bornholm. Det var en stor succes, og vi gentager igen næste år - den bliver fredag den 15. juni. Invitation følger i det nye år. 


Nytårskuren har rundet de 100 tilmeldinger, og vi glæder os til holde den efterhånden legendariske nytårskur sammen med jer. Har du endnu ikke tilmeldt dig, kan du sagtens nå det. The more the merrier.


Men inden da skal vi runde 2017 af og fejre jul. Den 8. december inviterer vi derfor til Julenetværksbar sammen med Advokatfirmaet DLA Piper, som er løbet med julenetværksbar-stafetten. Så skal du ikke til firmajulefrokost den dag, kan du tage med og ønske dit netværk god jul.

I Byens Klumme kan du læse indlæg om aktuelle emner på tværs af byggebranchen. Hvert kvartal inviterer vi en gæsteskribent blandt vores medlemmer, der bidrager med sit faglige blik på branchen. Denne gang er pennen givet til Lene Hjorth, afdelingsdirektør i Koncern CSR i Jyske Bank. Læs her, hvorfor hun fra sin stol ser FN's verdensmål som en mulig fælles vej frem.


Sidst, men ikke mindst, er det en stor glæde at byde velkommen til Green Building Council Denmark - vi glæder os til at se jer på vores kommende arrangementer.


Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

ESTATE MEDIA står bag Boligdagene, som er Danmarks nye mødeplads for alle i boligmarkedet. Konferencen har fokus på alle aspekter af køb, salg og investering i boliger, og kombinerer netværk med faglighed. ESTATE MEDIA er et videns- og mediehus, og ikke mindst en erfaren konferencearrangør med fokus på bygge- og ejendomsbranchen. 


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra januar 2018 og frem.


Byens Klumme

En fælles vej frem
Med tidens naturkatastrofer og sønderlemmende krige kan det ind imellem være vanskeligt at se, at vi er på vej mod en mere bæredygtig fremtid. Lene Hjorth, Afdelingsdirektør for Koncern CSR i Jyske Bank er aktuel med en ny klumme, hvor hun peger på FN's verdensmål som en mulig fælles vej frem.


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Henriette Dybdal Cajar, indehaver af CAJAR Rådgivning er seneste stafetholder. Læs hendes bidrag og få bl.a. hendes bud på, hvorfor de nye strategiske partnerskaber både kan være en mulighed og en udfordring for København i de kommende år.

 


Kommende arrangementer

www.byens-netvaerk.dk

Jul på Bellahøj – arrangement om Bellahøjhusenes historie og fremtid, 30. november - venteliste
Kom med på besøg i de ikoniske boliger, få historien om de allerførste højhuse i Danmark og bliv klogere på fremtidens Bellahøj. Vi krydrer besøget med julestemning, gløgg og æbleskiver på Restaurant Bellahøj.


Julenetværksbar 2017, 8. december

Advokatfirmaet DLA Piper er løbet med julenetværksbar-stafetten og inviterer indenfor i deres kontor på Rådhuspladsen. Kom og ønsk dit netværk god jul og på gensyn i det nye år.


Nytårskur 2018, 5. januar

Traditionen tro indleder vi det nye år med en festlig og social begivenhed – Nytårskuren! Kom med når hele branchen mødes til fest i VEGA.


Mipim Kick-off 2018, 1. februar

Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2018 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.


Mipim - Byens Saloner: Borgmesterstafet, 13. marts

Byens Saloner rykker til Cannes og spørger de nye og genvalgte danske borgmestre: ”Hvad er visionerne for din by? Kom med til Borgmesterstafet på Mipim 2018. 


Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2018, 14. marts

Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe.


Mipim Netværkspicnic på Île Saint-Honorat 2018, 16. marts

Igen i år kan du tage med på netværkspicnic på den smukke ø, Île Saint-Honorat, og nyde et par timers idyllisk ro og uformel MIPIM-evaluering sammen med dit netværk.


Afholdte arrangementer

Byens Netværksdag 2017: Branchen under ombygning, 16. november
 Fotoreportage

 


 

Japansk og dansk møbelkunst – besøg hos A. Petersen Collection & Craft, 8. november
 Fotoreportage

 


 

Studietur til Helsinki, 13.-16. september
 Fotoreportage i høj opløsning
 Fotoreportage i lav opløsning

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Byens Netværk i luften med aktuel podcast
Byens Podcast: Byens Netværk er i luften med aktuel podcast om byggebranchen -  lavet i samarbejde mellem Byggeriets Pressebureau. Her vil vi løbende vende tilbage med nye vinkler på diskussioner i byggeriet.


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk

Invitation til Green Building Councils vinterkonference, 5. december

Danmark skal være bæredygtigere - Hvordan fungerer bygge- og ejendomsbranchen som driver for verdensmålene? DK-GBCs vinterkonference sætter i år fokus på de 17 verdensmål og den bæredygtige udvikling.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link