Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

23. februar 2016

PapirØen er et af de hotteste udviklingsområder i byen i disse år. Vinderforslaget er netop kåret, og vi er stolte af kunne præsentere projektet, når repræsentanter fra vinderholdet kommer forbi PapirØen i næste uge, hvor vi afholder Byens Netværksdag. Mød arkitekterne fra COBE Arkitekter og Ejendomsudvikler Klaus Kastbjerg og hør om deres visioner for byens hotspot.

Har du ikke tilmeldt dig endnu, så kommer Henriette Cajar, bestyrelsesformand i Byens Netværk, her med en sidste opfordring til, hvorfor du skal komme og blive klogere sammen med en bred vifte af spændende deltagere og oplægsholdere. Vi skal have din tilmelding allersenest på fredag - vi glæder os til at se jer!


  


Et af de nye initiativer på vores website er Byens Stafet, som er medlemmernes stafet. Denne gang er stafetten givet videre til Københavns Stadsarkitekt Tina Saaby. Tina har fået spørgsmålet: "Hvad er din vildeste drøm for København om 10 år?". Følg med i Stafetten. Måske bliver du den næste!

Studieturen til Tokyo er blevet revet væk og er nu udsolgt. Tak for opbakningen.

Vil du med til en anderledes, debatskabende teateroplevelse on site, så er der endnu et par få pladser tilbage til "En landsby på højkant" i Urbanplanen.

Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen, Louise Skafte, Lisbet Fibiger
Byens Netværk


Månedens profil

Børling rådgivning og formidling aps er stiftet af Paul Børling, som er arkitekt maa. Firmaet beskæftiger sig på 8. år primært med at koordinere information blandt de involverede i byggesager, fungere som forretningsfører for kommuner i byfornyelsesopgaver og formidle inspiration på forskellige måder til branchefolk. Og så vurderer de ogs andelsboliger i ABF-regi.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra maj 2016 og frem.


Byens Klumme

Fra mangfoldighed til grænseflader i Byens Netværk 
Henriette Cajar, formand for Byens Netværks bestyrelse, lægger for med en klumme om byens mangfoldighed. Et begreb som på mange måder er fundamentet for Byens Netværk.

Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Tina Saaby, Stadsarkitekt i København, er lige nu den aktuelle stafetholder. Stig Mikkelsen, arkitekt MAA, FSFE og direktør i fra Mikkelsen Arkitekter, overdrog stafetten til Tina Saaby med spørgsmålet: Hvad er din vildeste drøm for København om 10 år? 

Kommende arrangementer

Byens Netværksdag, 2. marts
En hel dag i netværkets tegn med fokus på indbyrdes relationer og faglige temaer. Vi zoomer ind på selve netværket. Hvad er det, hvordan virker det, og hvordan bruger vi det allerbedst?
 

En landsby på højkant, 3. marts
Kom med Byens Netværk når vi sætter fokus på grå 70’er beton og spørgsmålet om, hvem der egentlig skal være plads til i København?

Fra boligblok til lavenergihus, 8. marts
Boligblokke fra slut-60'erne sænker deres energiforbrug til noget nær passivhus-niveau under en større renovering. Kom med Byens Netværk på besøg på byggepladsen på Sjælør Boulevard.


www.byens-netvaerk.dk
Arkitekturfotokursus, 10. marts - Venteliste
Vi inviterer igen i år til minikursus med de dygtige fotografer fra Byggeriets Billedbank. Her kan du lære, hvordan du med enkle redskaber kan tage gode billeder af arkitektur.
 

MIPIM Kaffe-Rendez-Vous 2016, 16. marts
Traditionen tro gentager vi vores velbesøgte kaffemøde på Mipim. Vi byder vores nuværende og kommende medlemsvirksomheder til morgenkaffe på Le Grand Café.

Studietur til Tokyo, 1. okt. - 8. okt. - Udsolgt
Årets studietur går til Tokyo i Japan med fokus på bl.a. grænseflader. Tokyo er en tempofyldt og sprudlende metropol - en fremmedartet og spændende by, hvor kultur og tradition møder storbypuls og science-fiction-agtig teknologi og arkitektur. På turen skal vi bl.a. se nærmere på byens udvikling på godt og ondt.



Afholdte arrangementer

Microsofts nye domicil, 4. februar 

 Fotoreportage

Pakhuset på Langelinie II, 21. januar

 Fotoreportage 

Kan man printe en elefant, 11. januar

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

www.byens-netvaerk.dk
Vær med til at forme Byens Netværk - deltag i arrangementsudvalg og bestyrelse
Byens Netværk er medlemmernes forening. Netværket drives i høj grad af jeres engagement. Organisationen er sammensat af en bestyrelse, et arrangementsudvalg og et sekretariat, og du kan være med til at forme Byens Netværk ved at deltage aktivt.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk
Louisiana Live, 25. februar
Mød stadsarkitekten Tina Saaby, som tager os med igennem det nye København og fortæller om sine visioner for byen.

www.byens-netvaerk.dk Vinterakademi, 7-11 marts
Har du en nyuddannet kollega eller ansat med interesse i byggebranchens grønne omstilling? Så er Vinterakademi 2016, som afholdes d. 7. - 11. marts i København, noget for ham/hende.

Skal du have et bæredygtigt kompetenceløft?, 7. marts
Uddannelsen til DGNB konsulent i kontorbygninger varer fire dage, hvor du får gennemgået de 40 kriterier i certificeringssystemet og DGNB evalueringsmatrixen, som er nøglen til at foretage den samlede vurdering af bygningens bæredygtige performance.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link