Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

18. november 2016



Hvordan vil Københavns Kommune sikre, at der fremover bliver opført billige almene boliger? Læs her hvad Teknik- og Miljøborgmester Morten Kabell svarer til dét spørgsmål. En ny løber har overtaget Byens Stafet - følg med og se, hvem den nu sendes videre til. 

ENIGMA – Museum for post, tele og kommunikation er navnet på det tidligere Post & Tele Museum, som 1. januar 2016 flyttede fra Købmagergade til den gamle postbygning på Trianglen, Østerbro. Museet har det sidste års tid været under ombygning men åbner snart. Tag med på besøg og hør om tilblivelsen af det nye museum. Museumsdirektør Jane Sandberg viser rundt og fortæller om visionerne for museet. Derudover vil Bertelsen & Scheving Arkitekter fortælle om transformationen af den gamle postbygning.

Der er stadig en håndfuld pladser tilbage til næste uges rundvisning i RAGNAROCK, Danmarks nye museum for pop, rock og ungdomskultur, som ligger i bydelen MUSICON i Roskilde. Vil du med?

Årets nytårskur finder denne gang sted i den ikoniske industribygning The Lab. Der er begrænsede pladser, så skynd dig at tilmelde dig, hvis du vil sikre dig en plads! 

Siden sidst kan vi byde velkommen til GivRum. Vi glæder os til at se jer på vores kommende arrangementer.

 


God weekend til alle

Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger

Byens Netværk
 

Månedens profil

Kuben Management A/S er en landsdækkende bygherrerådgivningsvirksomhed med fokus på udvikling af byer og det byggede miljø. Kuben Management har 130 medarbejdere og er et datterselskab i NRGi Koncernen.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra januar 2017 og frem.


Byens Klumme

Hvorfor socialøkonomi?
Line Barfod, Advokat i Foldschack & Forchhammer, sætter i Byens Klumme fokus på, hvorfor vi skal beskæftige os med socialøkonomi og socialøkonomiske virksomheder. Er grænserne mellem mennesker i byen måske en af de grænseflader, vi som branche bør give større opmærksomhed?

Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Morten Kabell, Teknik- og miljøborgmester i Københavns Kommune, er aktuel stafetholder. Inger Støjberg, Udlændinge-, integrations- og boligminister, overdrog stafetten til Morten Kabell med spørgsmålet: Hvordan vil Københavns Kommune sikre, at der fremover bliver opført billige almene boliger?

Kommende arrangementer

Ragnarock, 23. november.
Kom med på besøg i RAGNAROCK, Danmarks nye nationale kulturhistoriske samtidsmuseum og kulturhus i bydelen MUSICON i Roskilde. Museet er designet af arkitekterne fra hollandske MVRDV og danske COBE.

Julenetværksbar 2016, 8. december
Bemærk, at starttidspunktet er ændret til kl. 16:00.
Byens Netværk gentager den gode tradition og inviterer til julenetværksbar – denne gang hos et af vores medlemmer: LOGIK & CO., som bliver de første til at gribe netværksbar-stafetten.

Nytårskur 2017, 6. januar
Byens Netværk inviterer til nytårskur i The Lab, der emmer af New Yorker-stemning med højt til loftet og udsigt over byen.

ENIGMA – Museum for post, tele og kommunikation, 19. januar

Kom med på besøg i ENIGMA - Danmarks nye kommunikationsmuseum, og hør om udviklingen af det nye museum i den gamle postbygning på hjørnet af Trianglen på Østerbro.


Kick-off Mipim 2017, 2. februar
Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Sidste år blev den besøgt af godt 23.000 deltagere, heraf ca. 600 danskere. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2017 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.

Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2017, 15. marts 

Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe – i år på en ny café.


www.byens-netvaerk.dk
Mipim Netværkspicnic på Île Saint-Honorat, 17. marts
Tag med på netværkspicnic på den smukke ø, Île Saint-Honorat, og nyd et par timers idyllisk ro og uformel MIPIM-evaluering sammen med dit netværk.
 

Afholdte arrangementer

Amaliegaarden - Restaurering af historiske københavnerpalæer, 25. oktober

 Fotoreportage

Konstabelskolen, 1. november

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk Konference: Vejen til det bygbare projekt - byggeriets nye dagsorden, 22.-23. november
Konferencen følger op på sidste års succes og har fokus på hvordan byggeriet kommer tættere på mere bygbare projekter – det handler om byggeriets NYE DAGSORDEN, herunder NYE SAMARBEJDSMODELLER og NYE REDSKABER.

Invitation til Green Building Councils Vinterkonference 2016, 6. december
Hvilken rolle spiller det eksisterende byggeri i forhold til klimamålene i Københavns Kommune? Få svaret på Green Building Councils vinterkonference den 6. december 2016 hvor temaet er: Bæredygtighed som værdiskaber for det eksisterende byggeri.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link