Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


1. december

Byggebranchen oplever lige nu flere konflikter end ellers. Det er både tidskrævende, opslidende og koster mange penge. Alligevel løber vi ofte ind i de samme udfordringer med dårlig kommunikation og mistillid i vores samarbejdsrelationer - og alt for ofte overser vi, at vi selv er en del af problemet. Sammen med Marie-Louise Pind, advokat og mediator, bliver vi klogere på, hvordan vi med enkle værktøjer kan blive bedre til at håndtere konflikter på byggesagerne ved at fokusere på øget bevidsthed og et stærkere personligt lederskab. Så kom med, når vi spørger: Oplever du (også) konflikter i samarbejdet?

I Månedens profil kan du læse om dine nye netværkskolleger i Greenpipe, der er eksperter i genbrug af afløbssystemer som en klimavenlig og innovativ renoveringsmetode.

Og så blev det december, og vi lancerer hermed Byens Adventskalender. Her møder du hver uge op mod jul et medlem af Byens Netværk, der kaster lys over nogle af de aktuelle dagsordener og begivenheder, som har stor betydning for udviklingen af vores byggeri og by. Og som vi tager op på nogle af vores kommende arrangementer i 2023.

1. Advent er et bidrag fra Søren Houen Schmidt, partner og rådgiver i Grandville, der bl.a. svarer på spørgsmålet, om hvordan vi alle - med vores forskellige holdninger og behov - skal bidrage til udviklingen af en fælles og bæredygtig by. Læs med i Byens Adventskalender - og følg med de kommende uger, hvor nye profiler giver nye bidrag. 

Fra julehygge til festfyrværkeri - vi har nemlig rundet 350 medlemsviksomheder og kan byde varmt velkommen til Vosper Boligstyling og Egmont, som nye medlemmer. Vi glæder os til at møde jer på vores kommende arrangementer. 

Med venlig hilsen
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

Den mest beboervenlige og bæredygtige løsning inden for renovering af faldstammer. Greenpipe er eksperter i renovering og genbruger afløbssystemer. Vi hedder Greenpipe, fordi genbrug af afløbssystemer er en ”grøn” og klimavenlig renoveringsmetode, og vi er et stærkt og spændende alternativ til traditionel udskiftning og reparation af afløbsrør. Læs mere i Månedens profil.


Byens Adventskalender

I Byens Adventskalender møder vi hver uge et medlem af vores netværk, der kaster lys over nogle af de aktuelle dagsordener og begivenheder, som har stor betydning for udviklingen af vores byggeri og by. Og som vi glæder os til at videndele med jer alle om på vores arrangementer i 2023.   


1. Advent
Første bidrag kommer fra Søren Houen Schmidt, Partner og rådgiver i Grandville. "Hos Grandville siger vi ”Ingen ved alt”. Det er en tydelig invitation til, at vi netop skal bidrage til løsninger i fællesskab. Vi skal gøre det sammen på kryds og tværs og få så mange perspektiver og synsvinkler med ind i udviklingsrummet som muligt". Læs med i Byens Adventskalender. Læs med her.


Byens Klumme

Boliglaboratorium – branchens fælles fremtidsværksted

I Danmark er der i dag registreret 37 forskellige familieformer. Alligevel er størstedelen af de boliger, vi bygger, designet til den klassiske kernefamilie. Der er brug for at gentænke boligen med større fokus på fællesskaber og bæredygtighed. Det gør vi i det fælles fremtidsprojekt: Boliglaboratorium. Læs Byens Klumme af Simon Kofod-Svendsen, projektchef i Realdania. 


Kommende arrangementer

Husk at ALLE ansatte i en medlemsvirksomhed kan deltage i vores arrangementer
Er din virksomhed medlem af Byens Netværk, kan alle ansatte tilmelde sig vores arrangementer. Er du usikker på, om din virksomhed har et medlemskab, kan du se medlemsoversigten her.


Vores arkitektur: Udstilling, netværk & gløgg, 6. december
Kom med Vilhelm Lauritzen Arkitekter på en særomvisning i udstillingen ”Vores arkitektur” i DAC, og som sætter fokus på 100 år med tegnestuen og deres ikoniske eksempler på dansk velfærdsarkitektur, når det er bedst – og for alle. Vi runder af med gløgg og netværk i gårdhaven i Fæstningens Materialgård.  

 


Nicolinehus på Aarhus Ø, 7. december
Sammen med bygherre og arkitekt ser vi det spændende Nicolinehus i sammenhæng med hele byudviklingen på Aarhus Ø. Under sit forskudte taglandskab samler nybyggeriet en række bylivsfunktioner i ét med både boliger og erhverv m.m. Dagen runder vi af med netværk og et glas i den lokale vinbar.


Nytårskur i København​, 6. januar 2023
Kom til årets festligste begivenhed, når vi holder Nytårskur i Byens bedste Netværk. Denne gang i rammerne af det nye 25hours Hotel, hvor vi inviterer til en aften med middag, nytårtaler og overraskelser. Og selvfølgelig masser af netværk.


Oplever du (også) konflikter i samarbejdet?​, 27. januar
Hvordan styrker vi samarbejdet og undgår konflikter på en byggesag? Marie-Louise Pind, advokat og mediator, gør dig klogere på, hvordan du med enkle værktøjer kan håndtere - eller endda helt undgå - konflikter gennem øget bevidsthed og et stærkere personligt lederskab.


Byggebranchen ser grønt​, 1. & 2. juni 2023
Vi gentager successen 'Byggebranchen ser grønt', hvor vi sammen med Byggesocietetet afholder netværkskonference om byen, byggeriet og den grønne omstilling. Sæt GRØNT KRYDS i kalenderen allerede nu (nærmere info og tilmelding følger).    


Nyheder fra Byens Netværk

Arkitekturåret indgår stærkt samarbejde med Byens Netværk
Når København stiller skarpt på arkitektur og byudvikling i 2023 bliver Byens Netværk en engageret samarbejdspartner.
Læs mere her.


Nyheder fra medlemmerne

www.byens-netvaerk.dk

Konference: EU-taksonomien: Byggeriets grønne omstilling i en europæisk kontekst, 8. december
Hvordan ser bygge- og ejendomsbranchens grønne omstilling ud i en europæisk kontekst? Det stiller Green Building Council Denmark skarpt på ved denne konference, hvor du kan møde en række EU-eksperter. 


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link