print logo

Vores arkitektur med Vilhelm Lauritzen Arkitekter: Udstilling, netværk & gløgg


I 100 år har Vilhelm Lauritzen Arkitekter skabt arkitektur til mennesker.

Kom med Vilhelm Lauritzen Arkitekter på en særomvisning i udstillingen ”Vores arkitektur”, der kan ses i Dansk Arkitektur Center og sætter fokus på tegnestuen og deres ikoniske eksempler på dansk velfærdsarkitektur, når det er bedst – og for alle.

Vi runder af med gløgg og netværk i vintermørket i den hyggelige gårdhave i Fæstningens Materialgård (bemærk at dette er udendørs).  

Deltagerliste (opdateret 06.12.22)

Luk fuld beskrivelse

I Danmark har vi haft fokus på velfærdsarkitektur de sidste 100 år. Det ses i vores skoler, hospitaler, lufthavne og andre centrale bygninger i vores liv og hverdag. Alle sammen bygninger hvor mennesker, livssituationer, funktion og design går op i en højere enhed med visionen om at skabe arkitektur for alle. Den danske tegnestue Vilhelm Lauritzen Arkitekter har været med hele vejen, og har gennem 100 år skabt arkitektur til mennesker.

I mere end 100 år har Vilhelm Lauritzen Arkitekter været forankret i visionen om, at god og bæredygtig arkitektur skal være tidløs, af høj kvalitet og for alle. At form skal følge funktion indefra og ud, med respekt for konteksten og med den grundlæggende hensigt at forbedre kvaliteten af ​​menneskeliv. Den overbevisning sikrer langtidsholdbare designs, der naturligt tilpasser sig skiftende anvendelser og behov. 

I udstillingen ”Vores arkitektur” i Dansk Arkitektur Center tager vi med Vilhelm Lauritzen Arkitekter på en rejse gennem vores liv og vores arkitektur, hvor funktion, kunst og design er i højsæde.

Vi får en særomvisning i udstillingen med Anne Møller Sørensen, partner i Vilhelm Lauritzen Arkitekter og kommer bl.a. bag facaden på nogle af Danmarks mest ikoniske byggerier fra VEGA, Københavns Lufthavn, og DR Byen til helt nye projekter som Nordsjællands Hospital, Nordø og LIFE.

Bagefter går vi over i gårdhaven i Fæstningens Materialgård og ønsker hinanden glædelig jul over varm gløgg og juleknas. Dette foregår udendørs, så husk den varme jakke.


Kilder: VLA.dk og DAC.dk

Fotokreditering:
Fotos 1+2+3: Rasmus Hjortshøj 
Fotos 4+5: Jakob Holmqvist LarsenProgram

  • 15:00 Velkomst v/ Byens Netværk
  • 15:10 Særomvisning i udstillingen v/ Anne Møller Sørensen, Partner, Vilhelm Lauritzen Arkitekter
  • 16:30 Netværk, gløgg og juleknas i gårdhaven i Fæstningens Materialgård (foregår udendørs)
  • 17:00 Tak for i dag

Praktisk information

Dato og tid

06/12 2022 15:00 - 17:00

Adresse

Dansk Arkitektur Center, Bryghuspladsen 10
1473 København K

Deltagerantal

40

Mødested

Vi mødes i DACs reception (ned ad trappen fra Bryghuspladsen)

Kontakt

kbe@byensnetvaerk.dk
Katja mobil: 20841973

Praktisk information

Dato og tid

06/12 2022 15:00 - 17:00

Adresse

Dansk Arkitektur Center, Bryghuspladsen 10
1473 København K

Deltagerantal

40

Mødested

Vi mødes i DACs reception (ned ad trappen fra Bryghuspladsen)

Kontakt

kbe@byensnetvaerk.dk
Katja mobil: 20841973

footer image byens netværk