Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


2. februar 2017


Studieturen til Helsinki byder - udover Alvor Aalto-design - på masser af spændende byudvikling og nordisk arkitektur præget af brugen af naturmaterialer. Den finske hovedstad var i flere århundreder under russisk herredømme, og en del af byens spænding ligger netop i de historiske grænseflader. Tag med når vi til september besøger en af vores nordiske hovedstæder.

Studieturen giver god mulighed for at lære hinande bedre at kende i netværket og få en masse inspiration og læring med hjem fra de mange projekter, vi besøger undervejs på turen. Programmet er under udvikling, og vi kan allerede nu godt love en helt fantastisk netværkstur.

Mipim-netværket starter i eftermiddag, hvor vi traditionen tro holder kick-off i København. Traditioner har vi også flere af i Cannes med et kaffe-rendez-vous, som er meget populært (få pladser) og som noget nyt en netværkspicnic på Ile Saint Honorat.

I næste uge handler det om noget helt andet, nemlig socialøkonomi i byggebranchen. På Blågård Skole har vi sat en række spændende mennesker i stævne, der på hvert sit felt arbejder med socialøkonomi - også i et helt almindeligt entreprenørfirma. Vi har stadig ledige pladser, og du er meget velkommen til at sende videre i dit netværk.

Byens Stafet er landet hos tegnestuedirektør Katja Viltoft fra JJW Arkitekter, hvor "særliggørelsen af det almindelige" er en kerneværdi i alle projekter. Læs hvad Katja mener med det - og se, hvem der løber afsted med stafetten næste gang.

I februar er Byggeriets Evaluerings Center månedens profil i Byens Netværk. Vil du også fortælle historien om jeres virksomhed og jeres projekter, har vi ledige profiler fra marts måned. Se mere her. Er du en lille virksomhed, og har du brug for hjælp til at skrive profilen, så kender vi folk i netværket, som har det speciale. Sig til hvis vi skal formidle en kontakt.

Vores nyeste medlem hedder Smartguard og leverer sikringsløsninger. Velkommen i netværket - vi glæder os til at se jer på vores kommende arrangementer.Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk
 

Månedens profil

Byggeriets Evaluerings Center er en privat virksomhed, som har eksisteret i 15 år. Centrets 5 engagerede medarbejdere leverer evalueringsydelser til byggeriets virksomheder.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra marts 2017 og frem.


Byens Klumme

Lad os gribe byernes forandring i fællesskab
Anne Skovbro, Filantropidirektør i Realdania, har skrevet et nyt indlæg til Byens Klumme om at gribe byernes forandring i fællesskab. Hvordan kan vi i fællesskab understøtte de danske byers udvikling, så vi skaber byer, der ”hænger godt sammen” på alle parametre? Læs Annes bud på et svar i klummen.

Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Katja Viltoft, partner og kreativ direktør hos JJW Arkitekter. Borgmester Jørgen Glenthøj, Frederiksberg Kommune, gav stafetten videre til Katja Viltoft med spørgsmålet: JJW arkitekter fik i november Frederiksberg Erhvervspris. Hvordan kan jeres idé om "særliggørelse af det almindelige" i højere grad komme til at præge vores byer i de kommende år?


Kommende arrangementer

Kick-off Mipim 2017, 2. februar
Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Sidste år blev den besøgt af godt 23.000 deltagere, heraf ca. 600 danskere. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2017 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.

Socialøkonomi i byggebranchen, 7. februar
Hvad kan vi bruge socialøkonomi til i byggebranchen? Kom og hør om potentialet i socialøkonomiske virksomheder og mød andre fra byggebranchen.


Genopbygning af boligerne på Ørnevej/Mågevej, 9. februar
Kom med på byggepladsbesøg og se den omfattende genopbygning af ejendommen Ørnevej/Mågevej i København NV, som sidste år blev ødelagt af en brand. Hør om udfordringerne ved at håndtere en brand- og forsikringssag og hvordan de i fællesskab har løst opgaven på Ørnevej.


Byggepladsoverdækningen på Bispebjerg Hospital, 22. februar

Et enormt telt har rejst sig over byggepladsen for Laboratorie- og Logistikbygningen på Bispebjerg Hospital. Kom med på besøg under byggepladsoverdækningen og hør om opførelsen af Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg og om udviklingen af SiteCover.


Turen går til DR - med rundvisning og besøg hos Clement, 24. februar - Venteliste

Byens Netværk tager på eksklusivt besøg til DR-byen for at kigge ind bag kulisserne i Danmarks største medievirksomhed.


Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2017, 15. marts - Få pladser

Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe – i år på en ny café.


www.byens-netvaerk.dk
Mipim Netværkspicnic på Île Saint-Honorat, 17. marts
Tag med på netværkspicnic på den smukke ø, Île Saint-Honorat, og nyd et par timers idyllisk ro og uformel MIPIM-evaluering sammen med dit netværk.
 

Studietur til Helsinki, 13.-16. september

Årets studietur går til Helsinki, som byder på spændende byudvikling, nordisk arkitektur og lokal charme. Tag med til byen, som i år fejrer Finlands 100 års selvstændighed fra Rusland.


Afholdte arrangementer

 

Rundvisning: Den næste bølge i dansk arkitektur, 18. januar
 Fotoreportage

 


 

Royal Arena, 11. januar
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Ny film om Byens Netværk

Vi er i luften med en helt ny film om Byens Netværk! Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk

Tre danske projekter nomineret til MIPIM Awards
Papirøen, P-hus Lüders samt Psykiatrisygehuset i Slagelse er alle med i opløbet til MIPIM Awards, der uddeles 16. marts i forbindelse med årets store ejendomsmesse i Cannes.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link