Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


2. november

Hvad giver kunst til en bygning eller et byrum? Vær med, når vi på tirsdag mødes til Byen vågner om kunst som identitetsskaber og investering i byggeri og byudvikling. Fra Yoke skal vi bl.a. høre om identitetsskabende kunstværker, der understøtter arkitekturen og formidler en historie om bygningens brug. Og så skal vi høre, hvordan A. Enggaard inddrager kunst i udvikling af nye bydele, og hvorfor de ser det som en vigtig investering. 

I månedens profil kan du blive klogere på dine netværkskolleger fra Fredsted Studio, der er specialiseret i eksklusive overflader i træ og sten med afsæt i et nøjsomt håndværk og skræddersyede designløsninger. Og er du i Aarhus, kan du lægge vejen forbi deres kreative studio, Fredsted Space, som kilde til inspiration, et mødested med kunder eller til en vejledning om materialer til kommende projekter. 

Har din virksomhed lyst til at være Månedens profil og blive eksponeret i nyhedsbrevet og på vores website? Hvis du booker december eller januar, får du halv pris. Læs mere om Månedens profil her eller kontakt Katja.

Og så kan du allerede nu sætte et stort X i kalenderen den 30. maj, hvor vi - igen - blænder op for konferencen Byggebranchen ser grønt med aktuelle oplæg, indsigter og debat om den grønne omstilling i vores by og byggeri. 

Sidst men ikke mindst skal vi byde velkommen til et nyt medlem, nemlig Center for Bygningsbevaring i Raadvad. Vi glæder os til at møde jer på vores kommende arrangementer. 

Med venlig hilsen
Byens Netværk 

 

 

Månedens profil

Fredsted Studio specialiserer sig i at designe eksklusive overfladeløsninger i træ og sten til både indendørs og udendørs brug. Vores kollektioner emmer af et stort udvalg usædvanlige overflader, nøjsomt håndværk og skræddersyede designløsninger. Ud over vores egne kvalitetskollektioner samarbejder vi med nøje udvalgte interiør- og eksteriørbrands, der præsenteres i vores kreative studio - Fredsted Space. Læs mere i Månedens profil.


Byens Klumme

Evolutionen bevæger sig fremad - ressourcerne kører i ring
Den menneskelige population er for øjeblikket i gang med at gøre sig en større kollektiv erkendelse, der peger fremad men i høj grad også bagud. Vi er ved at opdage - med lige dele gru og skam - at det er umuligt at komme frem til et ægte bæredygtigt menneskesamfund blot ved at skrue lidt på knapperne og reducere forurening og naturødelæggelse. Læs Byens Klumme af Kristine Kjørup Rasmussen, Biodiversitetsudvikler, Biolog, Ph.d., OIKO. 


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!


Hvem har Stafetten?
Søren Tscherning, Adm. direktør og ejerleder i Tscherning A/S har fået overdraget Byens Stafet med et spørgsmål om virksomhedens ambitioner for den grønne agenda og om genbrug og upcycling i byggeriet. Læs svaret i Byens Stafet - og se også til hvem og med hvilket nyt spørgsmål, medlemsstafetten er sendt videre.


Byens Podcast

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Hvordan transformerer vi byerne?
Hvad skal der til for, at vi for alvor får sat skub i transformationen? Lyt med på denne podcast, hvor vi dykker ned i mulighederne og de store potentialer, der ligger i at få øje på det skønne i det uskønne med bl.a. stadsarkitekt Anne Mette Boye, Aarhus Kommune, Søren Pihlmann fra Pihlmann Architects og Olav de Linde fra ejendomsselskabet Olav de Linde.


Kommende arrangementer

Husk at ALLE ansatte i en medlemsvirksomhed kan deltage i vores arrangementer
Er din virksomhed medlem af Byens Netværk, kan alle ansatte tilmelde sig vores arrangementer. Er du usikker på, om din virksomhed har et medlemskab, kan du se medlemsoversigten her.


Byen vågner: Kunst som identitetsskaber og investering i byggeri og byudvikling, 7. november
Hvordan kan kunst give liv, sjæl og værdi til byggeri og byudvikling? Mød A. Enggaard og Yoke i en samtale om kunst som identitetsskaber og investering.


Byens Saloner: Forstaden 2.0, 8. november
Med to nye stadsarkitekter på scenen: Solveig Bergmann Nielsen, stadsarkitekt i Rødovre Kommune og Dennis Larsen, stadsarkitekt i Gladsaxe Kommune, sætter vi fokus på vejen til en grønnere, blødere og mere blandet forstad. 

 

 


Intromøde i Byens Netværk, 14. november
Er du nyt medlem i Byens Netværk? Eller overvejer du og din virksomhed at blive det? Så kom til intromøde, hvor du kan høre om netværkets mange muligheder og møde andre og nye netværkskolleger i branchen.


Amtssygehuset - en ny bydel i Aarhus​, 14. november
Aarhus’ gamle Amtssygehus skal forvandles til et nyt bykvarter, der bygger videre på stedets historie og sundhedsfremmende idealer. LINK Arkitektur og Aarhus Kommune åbner dørene for den kommende transformation, der forener gammelt og nyt. 


Rolighedsvej Bycampus: Studie-, forsker- og familieboliger​, 15. november - venteliste
Byggepladsbesøg til de nye studie-, forsker- og familieboliger, der lige nu tager form langs Åboulevard og Bülowsvej som del af det kommende Rolighedsvej Bycampus på Frederiksberg.  


Kunst og arkitektur på fremtidens metrostationer​, 23. november - venteliste
Besøg den underjordiske byggeplads til den kommende metrostation Mozarts Plads i Sydhavnen og hør, hvorfor man tænker kunsten ind i arkitekturen allerede fra begyndelsen af projektet. 

 


Thoravej 29 - bygningen der genanvender sig selv, 12. december - venteliste
Tag med på byggepladsbesøg i Nordvest, hvor en industribygning er ved at blive transformeret til et kreativt 'community', og hvor genanvendelighed spiller en afgørende rolle i projektet. 


EUROPAPLADS i Aarhus, 13. december
Før de nye lejere flytter ind, besøger vi det nye kontorhus på den centrale Europaplads. Byggeriets 8 etager står med et todelt facadeudtryk, hvor den nederste er beklædt med natursten, mens den øverste har et let udtryk i glas og aluminium. 

 


Nytårskur København, 5. januar
Vi glæder os til at markere begyndelsen af 2024 sammen med Byens bedste Netværk. Årets nytårskur finder sted fredag den 5. januar hos Food Space i Den Grønne Kødby på Vesterbro i København.

 


Nyheder fra andre

www.byens-netvaerk.dk

Nyheder opdateres løbende på www.byensnetvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.


www.byens-netvaerk.dk

Louisiana Lecture: Sådan fletter man en kenyansk grotte, 8. november kl. 19:30
Medlemmer af Byens Netværk får GRATIS entré til museet i forbindelse med pladsreservation til denne Louisana Lecture om den japanske fletteteknik kagome, der er brugt til grottestrukturen i udstillingen Arkitekturens værksteder - Cave_bureau. Læs mere her.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link