print logo

Rolighedsvej Bycampus: Studie-, forsker- og familieboliger


På Frederiksberg skal et kommende bycampus give muligheder for at bo, gå i skole, studere, forske, dyrke idræt og mødes i grønne omgivelser. Projektet opføres frem til 2027 og består bl.a. af nye studie-, forsker- og familieboliger, der lige nu tager form langs Åboulevard og Bülowsvej, og som vi besøger på et byggepladsbesøg sammen med NREP og EFFEKT. 

Deltagerliste (opdateret 15.11)

Arrangementet er lukket for tilmeldinger. Vil du på venteliste, så send en mail til Louise på lsh@byensnetvaerk.dk

Luk fuld beskrivelse

Centralt på Frederiksberg, i området mellem Rolighedsvej, Bülowsvej og Åboulevard, skal et nyt bycampus, der etableres frem til 2027, bidrage til at gøre det tidligere aflukkede område til en åben og attraktiv del af byen med studie- og forskerboliger, familieboliger, en ny Prins Henriks Skole, en ny idrætshal, nye stræder, parkeringskælder og et grønt område.

Studie-, forsker- og familieboliger i en blandet by med plads til alle

Tag med på byggepladsbesøg til de kommende studie-, forsker- og familieboliger, der opføres af NREP og er tegnet af EFFEKT, der også står bag områdets helhedsplan.

Mod Åboulevard og Bülowsvej bygger NREP i alt 677 nye boliger, fordelt på 519 1-værelses kollegieboliger og 157 1- og 2-værelses forsker- og iværksætterboliger under to af NREPs boligkoncepter; UMEUS og NOLi. Første etape af projektet forventes at være klar til i løbet af 2024.

Udover studie- og forskerboliger er NREP også bygherre på den bevaringsværdige bygning på Bülowsvej 27, der skal renoveres med respekt for dens historie og det nuværende arkitektoniske udtryk og indrettes til 18 familieboliger. Bygningens forplads mod Bülowsvej opgraderes til et grønt byrum.

UMEUS er NREPs kollegie- og studieboligkoncept, der er udarbejdet ud fra grundige analyser af, hvad studerende vægter højst i deres bolig med et ønske om at skabe fundamentet for et engageret, lærerigt og socialt studieliv. Konceptet tilbyder derfor alle de faciliteter, man har brug for som studerende. Som del af byggeriet på Rolighedsvej Bycampus opføres f.eks. café, fitness, vaskeri og butikker.

NREPs koncept til forsker- og iværksætterboligerne, NOLI, tilbyder en fleksibel ‘flyt-ind-når-du-vil’- boligform med en hjemlig følelse og hotellignede servicetilbud. Med NOLI-konceptet kan man vælge at leje boligerne i enten kortere eller længere perioder. Rolighedsvej Bycampus bliver det første NOLI-koncept i Danmark.


Den overordnede tidsplan for Rolighedsvej Bycampus er:

Efterår 2021 - forår 2024: Studieboliger og boliger til særlige boformer bygges

2021 - forår 2024: Fælles parkeringskælder og stræder etableres

2021 - medio 2023: Familieboliger etableres i bevaringsværdig bygning mod Bülowsvej

2021 - oktober 2023: Prins Henriks Skole bygges

2025 - 2026: Idrætshallen bygges

2026 - 2027: Det grønne område etableres

Illustrationer: Effekt

Bemærk at dette arrangement er et byggepladsbesøg til de nye studie-, forsker- og familieboliger.

Du skal selv medbringe sikkerhedsudstyr (hjelm, sikkerhedssko og vest) for at deltage. 


Vi forbeholder os retten til at sende et no-show-fee på 400 kr. ekskl. moms ifm. udeblivelse fra vores arrangementer. No-show-fee kan blive opkrævet, hvis du udebliver fra arrangementet uden at melde afbud til os. Læs mere om vores forhold vedr. tilmelding her.

Arrangementet er lukket for tilmeldinger. Vil du på venteliste, så send en mail til Louise på lsh@byensnetvaerk.dkProgram

  • 15:00 Velkommen v/ Byens Netværk
  • 15:10 Introduktion v/ Lars Kjøller Holm, Projektudvikler, NREP samt Tina Lund Højgaard, Partner og Sandra Fleischmann, Arkitekt, EFFEKT
  • 15:30 Rundvisning på byggepladsen
  • 16:30 Forfriskning og netværk
  • 17:00 Tak for i dag

Praktisk information

Dato og tid

15/11 2023 15:00 - 17:00

Adresse

Bülowsvej 27
Frederiksberg C

Deltagerantal

40

Mødested

Vi mødes på den lille forplads

Kontakt

kbe@byensnetvaerk.dk
Katja Beck, tlf. 20841973

Praktisk information

Dato og tid

15/11 2023 15:00 - 17:00

Adresse

Bülowsvej 27
Frederiksberg C

Deltagerantal

40

Mødested

Vi mødes på den lille forplads

Kontakt

kbe@byensnetvaerk.dk
Katja Beck, tlf. 20841973

footer image byens netværk