Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


2. december 2021

Psykiatrisk Center Sct. Hans i Roskilde har fået nye rammer til den specialiserede retspsykiatri, og fra midt december vil patienterne flytte ind. Inden da har vi fået en unik mulighed for at se den anmelderroste bygning, hvor stimulerende rumoplevelser og den omkringliggende natur er vigtige elementer i den helende arkitektur, som KHR Architecture står bag. Arrangementet finder sted allerede den 9. december, så skynd dig at tilmelde dig, når vi ser Helende arkitektur - ny retspsykiatri Sct. Hans.

Og så lige endnu en reminder om tilmelding til vores nytårskure :-) Der er plads til mange flere i både Aarhus og København, så kom og vær med til at fejre det nye år med dine netværkskolleger. Der er Nytårskur i København den 7. januar og Nytårskur i Aarhus den 14. januar.  

Byens Stafet har skiftet hænder og er landet hos Balder Johansen, daglig leder i byggefirmaet Logik & Co., der sætter ord på, hvad der optager ham for øjeblikket, og hvordan hans arbejde har betydning for branchens og byens udvikling. Og selvfølgelig handler det om bæredygtighed.

I Månedens Profil kan du blive klogere på dine netværkskolleger i det nystartede A:GAIN, der vil bidrage til at gøre byggeriet mere bæredygtigt og cirkulært ved at sikre materialers videre liv ind i det professionelle byggesegment. 

Til sidst skal vi byde et stort velkommen til to nye medlemmer: DBI - Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut, der leverer brand- og sikringsydelser samt Andel, der skaber oplevelser, identiteter og bæredygtige by- og boligkoncepter. Vi glæder os til at se jer på vores kommende arrangementer. 

Med venlig hilsen
Byens Netværk 

 

 

Månedens profil

A:GAIN ApS er en nyligt opstartet virksomhed, der spinner ud af Lendager Group og nu skal gøre bæredygtige byggeprodukter samt landskabs- og indretningsløsninger mainstream i ejendomsbranchen. Porteføljen af løsninger vil bestå af produkter lavet af materialer, der har haft deres første livscyklus – og med tiden også biobaserede materialer – baseret på innovation og samarbejder på tværs af værdikæden. Læs mere her.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os


Byens Klumme

Hvorfor er debatten om MeToo og ligestilling vigtig for den bæredygtige omstilling?

Da debatten om MeToo, ligestilling og diversitet blev skudt i gang i 2017 måtte mange erkende, at vi i Danmark ikke er helt så lige, som vi går og tror. Byggeriet er en af de brancher, der især halter bagefter, og der er store gevinster at hente, hvis vi får sat alle talenter i spil. Læs Byens Klumme skrevet af Christina Schultz, Sekretariatsleder i Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar (FBSA).


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!


Hvem har Stafetten?
Balder Johansen, daglig leder i Logik og Co. Læs hans tanker omkring bæredygtighed i byggeriet, og hvordan Logik & Co. arbejder for at gøre opmærksom på udfordringer, men også løsningerne i branchen. Læs med her.


Kommende arrangementer

Erichsens Palæ - Danske Bank hovedsæde (II), 7. december - venteliste
Ud mod Kgs. Nytorv ligger det smukke og fredede Erichsens Palæ, der huser Danske Banks hovedkvarter. Kom med bag facaden og oplev et fornemt udsnit af dansk bygningskunst.


Helende arkitektur - ny retspsykiatri Sct. Hans, 9. december
Vi ser den nye og anmelderroste retspsykiatri Sct. Hans i Roskilde inden patienterne flytter ind og omgiver sig med stimulerende og smukke rumoplevelser, der sætter nye standarder for fremtidens helende arkitektur. 


Nytårskur København 2022​, 7. januar
Så kan vi endelig igen holde vores traditionsrige nytårskur i København. Vær med når hele branchen mødes i festligt og socialt lag i rammerne af det historiske Ørkenfort på Christianshavn, der nu er Københavns nye luksushotel; NH Collection Copenhagen.


Nytårskur Aarhus 2022, 14. januar
For første gang inviterer vi til nytårskur i Aarhus! Festlighederne finder sted på RESTAURANT MALT i det tidligere Ceres Bryggeri, hvor vi skal nyde en aften med fokus på netværk, fællesskab og fest i de stemningsfyldte, rustikke lokaler. 


Studietur til Færøerne, 26.- 30. april 2022 - venteliste
Fantastiske vidder, storslået natur, levende byudvikling, stjernearkitektur, indretningsdesign og avanceret ingeniørkunst. Tag med på Byens Netværks studietur til det forjættede ørige Færøerne.


Afholdte arrangementer

www.byens-netvaerk.dk

Byens Saloner: Byen, borgeren og vandsalamanderen
 Fotoreportage


Classic Car House – nyt bilmuseum i historiske omgivelser
 Fotoreportage

 


Byens Podcast

Byens Podcast - lytter du til byen?
Med Byens Podcast kan du følge byens og branchens udvikling, når vi sætter fokus på temaer og tendenser, der optager byggebranchen her og nu. Podcasten tager temperaturen på samarbejdet mellem byggeriets parter og undersøger, hvad det er for en verden, vi bygger til. Find alle vores Byens Podcasts her


www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Hvad skal vi med New European Bauhaus?
Vi følger i hælene på initiativtagerne bag det nye europæiske projekt og spørger, hvad de mener at byggebranchen kan få ud af at samarbejde på tværs af kunst, arkitektur og videnskab i Europa. Lyt med her.


Nyheder fra andre netværk

www.byens-netvaerk.dk

Bliv 'fraktionær' og gør unge gode til at arbejde
FRAK er en socialøkonomisk virksomhed i København, der gør unge mellem 13-17 år gode til at arbejde. FRAK søger nu flere fraktionærer, der vil investere i fremtidens arbejdskraft. Læs mere her og se, hvordan din virksomhed kan hjælpe.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link