Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


3. januar 2019

Rigtig godt nytår! Vi håber, du er kommet godt ind i 2019.

I morgen fejrer vi traditionen tro det nye år på festligste vis med et brag af en Nytårskur. Vi glæder os meget til en festlig aften sammen med Byens bedste Netværk!

Vi har også en lang række af faglige arrangementer klar til jer. Du kan bl.a. komme med op på taget af Vilhelm Lauritzens smukke Radiohus på Frederiksberg og se det omfattende projekt med at udskifte kobbertag og tagkonstruktion på den fredede koncertsal. 

Senere besøger vi Tingbjergs nye Bibliotek\Kulturhus, som er med til at kickstarte den byudvikling, der i de kommende år skal gøre bydelen Tingbjerg endnu mere attraktiv.

Der er også stadig ledige pladser på turen til Louisiana i februar, hvor vi skal se udstillingen Arkitekturens Værksteder, som denne gang præsenterer den chilenske tegnestue ELEMENTAL med Alejandro Aravena som kunstnerisk leder. Vi slutter besøget af med at spise sammen i Louisiana Café.

Udover vores arrangementer i hovedstadsområdet vender vi også blikket udad. Således starter vi i 2019 en helt ny netværksgruppe: Byens Strateger Aarhus, der skal være med til at skabe nye forbindelser på tværs af landet med udspring i landets næststørste by. Vi har mødt en stor interesse for det nye initiativ, der lægger ud med en kickoff for alle interesserede onsdag den 23. januar. Kom med, hvis du er nysgerrig efter at høre mere om Byens Netværks nye samlingspunkt i det jyske. 

Endnu længere væk byder året også på en tur til eksotiske Marrakech
 i Nordafrika, hvor vi blandt andet skal se på arkitektur, byudvikling og gamle håndværkstraditioner.

Den årlige bygge- og ejendomsmesse i Cannes byder også på en række spændende arrangementer fra os. Den 29. januar holder vi en Mipim Kickoff, hvor du kan møde nogle af de andre Mipim-deltagere og få inspiration og sparring til, hvordan man får den bedste netværksuge. Følg med i nyhedsbrevet og se, når vi løbende lægger nye Mipim-arrangementer op.

Månedens profil i januar er HD Lab, som er en ny type virksomhed i byggebranchen, der skaber forretningsmæssige fordele gennem brug af teknologi og løser problemer forbundet med ny teknologi. HD Lab startede i april 2018 og er en del af Jensen Holding A/S. Læs mere om dem her.

Sidst men ikke mindst er vi glade for at kunne begynde året med hele tre nye medlemmer: Pålsson Urbanism ApsGeberit A/S og Ikano Bolig A/S. Vi glæder os til at hilse på jer på vores arrangementer.


Med venlig hilsen
Henriette, Mathilde, Lisbet og Shuki 
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

HD Lab er en ny type virksomhed i byggebranchen som skaber forretningsmæssige fordele gennem brug af teknologi og løser problemer forbundet med ny teknologi. HD Lab startede i april 2018 og er en del af Jensen Holding A/S.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra januar 2018 og frem.


Byens Klumme

Hvad nu, København?

Selv når det går allerbedst, ved man aldrig, hvad der sker, når man vender et af Matadors ”Prøv lykken”-kort. Sådan er det også med virkelighedens by. Læs den nye klumme om Københavns byudvikling af Jesper Pagh, konsulent, forsker og forfatter. 


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Rasmus Storgaard, partner og bestyrelsesformand i EcoVillage, er seneste modtager af medlemsstafetten. Læs bl.a. om hans ønske om at få mere bæredygtighed ind i byggeriet, og om hvorfor han mener, at man kunne omdøbe sociale bæredygtighed til væredygtighed.


Kommende arrangementer

www.byens-netvaerk.dk

Nytårskur 2019, 4. januar
Traditionen tro indleder Byens Netværk det nye år med en festlig og social begivenhed – Nytårskuren! Kom med, når hele branchen mødes til fest på Refshaleøen. Denne gang har vi valgt Pladeværkstedet på Refshaleøen som ramme om årets fest. 


Nyt kobbertag på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, 10. januar

Kom med op på taget af Vilhelm Lauritzens smukke Radiohus på Frederiksberg, og se det omfattende projekt med at udskifte kobbertag og tagkonstruktion på taget af koncertsalen. Det fredede Radiohus huser i dag Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.


Tingbjerg Bibliotek\Kulturhus, 22. januar
Tingbjerg Bibliotek\Kulturhus er et nyt, kulturelt fyrtårn, som har kick-startet den byudvikling, der skal gøre bydelen Tingbjerg endnu mere attraktiv i de kommende år. Kom med på besøg og få en status på udviklingen i Tingbjerg.


Kickoff for Byens Strateger Aarhus, 23. januar
Byens Netværk åbner nu sin første netværksgruppe i Aarhus. Kom med til vores intromøde og hør, hvad du kan få ud af at være med.


Mipim Kick-off 2019, 29. januar 
Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2019 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.


Arkitekturens Værksteder på Louisiana: ELEMENTAL,
6. februar

Tag med på rundvisning i udstillingen Arkitekturens Værksteder, hvor Louisiana denne gang præsenterer den chilenske tegnestue ELEMENTAL med Alejandro Aravena som kunstnerisk leder. Vi slutter besøget af med at spise sammen i Louisiana Café.


Afholdte arrangementer

Big Art på Charlottenborg, 11. december
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Er Lynetteholmen et Kinderæg for Københavns byudvikling?

Byens Podcast er aktuel med en ny udsendelse, der tager fat i den aktuelle debat om Lynetteholmen, som for nylig blev afholdt med 130 deltagere i Byens Saloner.


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk

Manifest Stafet om arkitekturens rolle i samfundet anno 2019

I anledning af valgåret, FNs 17 Verdensmål og 100-året for Bauhaus inviterer Copenhagen Architecture Festival ’arkitekturens aktører’ i Danmark til at udforme et manifest, der forholder sig til arkitekturens rolle i samfundet anno 2019.


www.byens-netvaerk.dk

Invitation til talk: Vinduets rolle i arkitekturen, 6. marts

Hvilken rolle spiller vinduet og lyset i vores kultur- og arkitekturhistorie? Hvordan oplever vi et vindue, og hvad er vinduets rolle i fremtiden? Deltag i en TALK med Arne Høi og Kjeld Vindum fra Kunstakademiets Arkitektskole. Arrangementet er gratis for medlemmer af Byens Netværk.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link