Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

04. februar 2016


Årets studietur går til Tokyo i oktober. Turen er populær, og der er allerede afsat knap 30 pladser. Den foreløbige deltagerliste er lagt på.


Alle kender radioprogrammet "Mads og Monopolet", som kan høres på P4 hver lørdag formiddag. På Byens Netværksdag den 2. marts laver vi en særlig live-udgave af programmet på PapirØen. Det bliver selvfølgelig med Mads Steffensen, et veloplagt publikum og et panel bestående af en ingeniør, en entreprenør, en bygherre, en advokat og en stadsarkitekt; nemlig:

  • Henriette Cajar, Orbicon
  • Frederik Spanning, Adserballe og Knudsen
  • Hanne Moe, Diakonissestiftelsen
  • Christian Molt Wengel, Molt Wengel
  • Tina Saaby, stadsarkitekt i København.

Vi kalder det "Dilemma med Mads Steffensen".

Sidder du med et dilemma, som du kunne tænke dig at få diskuteret i det tværfaglige panel, så send det gerne til os - inden den 8. februar. Dagen bliver derudover fyldt med en vifte af debatsaloner mv. Se hele programmet og den foreløbige deltagerliste her. Alle kan deltage, så sørg for at din virksomhed er repræsenteret. Det bliver aldeles fremragende!

I eftermiddag går turen til Microsofts nye domicil i Lyngby. Arrangementet har været udsolgt i lang tid. Vi satser derfor på at gentage besøget i nær fremtid.

Denne måneds profil er Børling rådgivning og formidling aps. En af grundene til, at Paul Børling er med i Byens Netværk er, at "Byens Netværk er et rigtig godt sted at være. Jeg har deltaget næsten fra starten og oplevet den rivende og gode udvikling, vi er inde i. Uanset om man er i et stort firma eller et lille som mit, har vi en fin platform til at mødes med kollegaer, samarbejdspartnere, kunder og andre relevante branchefolk. I netværket er der nemlig rigtig god kommunikation, og her formidles nyttig viden og gode relationer!".

Er du interesseret i en profil, så har vi ledige profiler fra april måned. Se mere her.

Siden sidst kan vi byde velkommen til CALUM. Vi glæder os til at se jer på vores arrangementer.
 


Med venlig hilsen

Henriette Sofie Larsen, Louise Skafte og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

Månedens profil

Børling rådgivning og formidling aps er stiftet af Paul Børling, som er arkitekt maa. Firmaet beskæftiger sig på 8. år primært med at koordinere information blandt de involverede i byggesager, fungere som forretningsfører for kommuner i byfornyelsesopgaver og formidle inspiration på forskellige måder til branchefolk. Og så vurderer de ogs andelsboliger i ABF-regi.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra april 2016 og frem.


Kommende arrangementer

Microsofts nye domicil, 4. februar - Venteliste
Byens Netværk besøger Microsofts nye domicil – Vi hører om byggeriet, får en rundvisning og lærer mere om virksomheden samt den måde, Microsoft har valgt at blande faggrupper fysisk på.


Kick-off Mipim, 9. februar
Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2016 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.

Byens Netværksdag, 2. marts
En hel dag i netværkets tegn med fokus på indbyrdes relationer og faglige temaer. Vi zoomer ind på selve netværket. Hvad er det, hvordan virker det, og hvordan bruger vi det allerbedst?
 

www.byens-netvaerk.dk
Arkitekturfotokursus, 10. marts - Få pladser 
Vi inviterer igen i år til minikursus med de dygtige fotografer fra Byggeriets Billedbank. Her kan du lære, hvordan du med enkle redskaber kan tage gode billeder af arkitektur.
 

MIPIM Kaffe-Rendez-Vous 2016, 16. marts
Traditionen tro gentager vi vores velbesøgte kaffemøde på Mipim. Vi byder vores nuværende og kommende medlemsvirksomheder til morgenkaffe på Le Grand Café.

Studietur til Tokyo, 1. okt. - 8. okt. 
Årets studietur går til Tokyo i Japan med fokus på bl.a. grænseflader. Tokyo er en tempofyldt og sprudlende metropol - en fremmedartet og spændende by, hvor kultur og tradition møder storbypuls og science-fiction-agtig teknologi og arkitektur. På turen skal vi bl.a. se nærmere på byens udvikling på godt og ondt.Afholdte arrangementer

Pakhuset på Langelinie II, 21. januar

 Fotoreportage 

Kan man printe en elefant, 11. januar

 Fotoreportage

Nytårskur 2016, 8. januar

 Fotoreportage og festtaler

Debataften i Byens Saloner, 2. december 

 Filmreportage

Studietur til Istanbul, 30. september - 3. oktober

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Byens Netværks-gruppe
Byens Netværk på LinkedIn
Byens Netværks gruppe har vokseværk på LinkedIn med nu over 4100 medlemmer. Brug gerne LinkedIn gruppen til at netværke med hinanden, hvis I f.eks. har brug for sparring til noget, mangler en kontakt, en event eller lignende.

Ny Facebook side for Byens Netværk
Facebook side for Byens Netværk
Har du besøgt Byens Netværks side på Facebook? Brug siden til at få opdateringer fra netværket direkte i dit news feed.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på forsiden af www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk
Informationsmøde om Arkitektforeningens studierejse, 4. februar
Kom til informationsmøde om Arkitektforeningens studietur til Colombia. Mødet foregår i Arkitektforeningens nye hus i Åbenrå 34 den 4. februar kl. 17-19

www.byens-netvaerk.dk Bliv huskunstner - kursus for arkitekter, 9. februar
Statens Kunstfonds Huskunstnerordning giver arkitekter mulighed for at søge tilskud til forløb, hvor børn og unge får indsigt i arkitekturens verden.

www.byens-netvaerk.dk
Louisiana Live, 25. februar
Mød stadsarkitekten Tina Saaby, som tager os med igennem det nye København og fortæller om sine visioner for byen.

www.byens-netvaerk.dk Vinterakademi, 7-11 marts
Har du en nyuddannet kollega eller ansat med interesse i byggebranchens grønne omstilling? Så er Vinterakademi 2016, som afholdes d. 7. - 11. marts i København, noget for ham/hende.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link