print logo

Microsofts nye domicil


Der er desværre ikke flere ledige pladser til arrangementet. Ønsker du at komme på venteliste, så skriv en mail til Louise Skafte på ls@byensnetvaerk.dk 

Byens Netværk besøger Microsofts nye domicil – vi får en rundvisning og hører om virksomheden samt den måde, Microsoft har valgt at blande faggrupper fysisk på.

Fotoreportage

Microsofts nye domicil er en del af et attraktivt byområde i hjertet af Lyngby, der skal knytte videntunge virksomheder til bylivet og det lokale studiemiljø. Byggeriet blev taget i brug af Microsofts medarbejdere i starten af november.

Domicilet på i alt cirka 20.000 m2 samler virksomhedens to selskaber i Danmark og er dermed arbejdsplads for 900 medarbejdere. Arbejdspladsen fungerer som testlaboratorium og udstillingsvindue for nye måder at arbejde på, og meningen er at tiltrække gæster fra ind- og udland, som ønsker at få inspiration til at skabe fremtidens arbejdsplads.

Microsofts nye domicil er et led i virksomhedens overordnede vision om at skabe fremtidens arbejdsplads, hvor medarbejdere understøttes i deres forskellige måder at tænke, arbejde og samarbejde på gennem en fleksibel indretning med de nyeste teknologier.

Microsoft åbner huset for interaktion med byens borgere. Det rummer blandt andet mulighed for et studieområde til gavn for de studerende fra de omkringliggende uddannelsesinstitutioner.
Projektet er et vigtigt skridt på vejen i realiseringen af Lyngby-Taarbæk kommunes visioner om at gøre Lyngby til en af Nordeuropas førende videns- og universitetsbyer. Projektet er således del af en 40.000 m2 stor masterplan, som også er designet af Henning Larsen Architects.

Projektfakta
Beliggenhed: Lyngby, Danmark
Bygherre: Danica Pension
Arkitekt: Henning Larsen Architects
Entreprenør: Hoffmann
Bruttoareal: 20.000 m2
Byggeår: 2011 - 2015
Samarbejdspartnere: COWI, Alectia, Grontmij

Billeder: Henning Larsen Architects

Der er desværre ikke flere ledige pladser til arrangementet. Ønsker du at komme på venteliste, så skriv en mail til Louise Skafte på ls@byensnetvaerk.dk 
 Program

 • 16:00
  Velkommen v/ Byens Netværk
 • 16:10
  Oplæg om bygningens arkitektur v/arkitekt Hanan Ghizzaui, Henning Larsen Architects
 • 16:25
  Omvisning i Microsofts domicil v/Mette Pilgren, Microsoft
 • 17:25
  Forfriskning og networking m/input fra arkitekt Hanan Ghizzaui, Henning Larsen Architects og Peter Bonde Rasmussen, Hoffmann i café Original Coffee
 • 18:15
  Tak for i dag

Praktisk information

Dato og tid

04/02 2016 16:00 - 18:15

Adresse

Kanalvej 7
2800 Kongens Lyngby

Deltagerantal

30

Mødested

Microsoft Danmark

Kontakt

ls@byensnetvaerk.dk
20956767

Praktisk information

Dato og tid

04/02 2016 16:00 - 18:15

Adresse

Kanalvej 7
2800 Kongens Lyngby

Deltagerantal

30

Mødested

Microsoft Danmark

Kontakt

ls@byensnetvaerk.dk
20956767

footer image byens netværk