Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


4. oktober 2018
 

Mens nogen nyder studieturen i Sydafrika, kan vi andre godt løfte sløret for en kommende begivenhed, der - tør vi godt indrømme - sætter os lidt på den anden ende. 

Til november flytter Byens Netværk nemlig til Fæstningens Materialgård lige ved siden af BLOX. Det skal selvfølgelig fejres - og det gør vi - med et brag af en Housewarming fredag den 23. november, hvor vi fylder gården med musik, orange paraplyer og drinks, forførende tapas og så alle jer dejlige mennesker i netværket.   

Med flytningen til Fæstningens Materialgård fejrer vi, at Byens Netværk bliver en del af det livlige innovationsmiljø omkring BLOXHUB. Dermed tager vi hul på et nyt kapitel i Byens Netværks historie og glæder os til at dele det hele med jer, vores nye og gamle medlemmer, samarbejdspartnere, branchekolleger og øvrige venner af huset. 
 Alle er velkomne fra kl. 16, hvor vi sammen vil varme op i den hyggelige gårdhave og det tilstødende festlokale Los Angeles. Glæd dig til festlige orange signaturdrinks, smagfulde petit fours fra Dessertdragens Kageværksted, svingende rytmer fra Testmann Jazz, delikate tapas fra Grennessminde og så selvfølgelig: den fantastiske stemning fra dit allerbedste netværk.

Deltagelse i Housewarmingen er gratis for alle, så tag gerne en ven, kollega eller samarbejdspartner under armen. Tilmelding som altid via hjemmesiden. Husk varmt tøj og højt humør!

Måndens profil i oktober er et af vores seneste nye medlemmer, nemlig Hi-Con, som har specialiseret sig i at fremstille altaner, trapper og facader i højstyrkebeton. Siden 2009 har virksomheden udviklet sig til at være både en produktions- og vidensvirksomhed. I dag er materialet CRC i2® - virksomhedens egen generation af højstyrkebeton - blandt verdens bedst testede og dokumenterede højstyrkebeton.

Hver måned sætter vi - som her - særligt fokus på et af Byens Netværks medlemmer. Som 'Månedens Profil' får din virksomhed en unik mulighed for at profilere sig over for alle dem som hver måned besøger vores website. Lige nu er der ledige profiler i november og december. Skriv til Mathilde, hvis du gerne vil høre nærmere om mulighederne.

Siden sidst har vi også fået selskab af virksomheden Veksø, der udvikler byrumsmøbler og inventar til byens rum. Vi glæder os til at hilse på jer ved de kommende arrangementer. 


Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

Hi-Con er specialister i at fremstille skræddersyede altaner, trapper og facader i højstyrkebeton til renovering og nybyg. Hovedkontoret er placeret 20 km nord for Aalborg. Hi-Con brandet omfatter også kontorer i Holland, Norge, Sverige og Finland.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra oktober 2018 og frem.


Byens Klumme

Alt er forbundet

Steen Hildebrandt, Ph.d., professor m.m. er aktuel med et nyt klummeindlæg om hvordan den danske byggebranche kan omstille sig, tage handling og udvise globalt lederskab i forhold til FN's Verdensmål. Læs klummen her


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Christian Høgsbro, adm. direktør i Boligforeningen AAB, er ny stafetmodtager og svarer bl.a. på spørgsmålet om, hvordan vi sikrer en balanceret byvækst i København, hvor der er plads til mangfoldighed. Klik ind og læs hans svar.


Kommende arrangementer

Fotosafari i Nordhavn, 4. oktober og 11. oktober 
Hvad kendetegner det gode arkitekturfoto – og hvad skal der til for at det fanger? Tag med Byens Netværk og arkitekturfotograf Thorbjørn Hansen på fotosafari i Nordhavn og oplev, hvordan du med enkle virkemidler kan lære at tage gode - eller endnu bedre - billeder af arkitektur.


www.byens-netvaerk.dk

Transformation af Efterslægten, 24. oktober
Tankerne om et alment dannende uddannelsessystem var idéen bag Efterslægten - en skole, der har rundet de 230 år og som for nyligt har gennemgået en større renovering. Vi besøger skolen for at se transformationen og høre om historien.


Drømmeskibet – Familiearrangement på Museet for Søfart, 28. oktober
Drømmeskibet er navnet på M/S Museet for Søfarts nye store maritime legeunivers, der byder på rum for sanser og bevægelse i søfartens verden. Tag familien under armen og kom med på Byens Netværks særlige familiearrangement søndag den 28. oktober.


Vilhelm Lauritzen Terminalen, 12. november​ - venteliste
Kom med indenfor i Vilhelm Lauritzens gamle terminal i Københavns Lufthavn, når vi besøger den ikoniske bygning, der blev opført i 1939 og var lufthavnens første terminal. Hør også om de seneste udvidelser af lufthavnen samt om videre udvikling.


No stress i byggebranchen II - morgenkaffemøde om MINDStrain, 16. november

Vi gentager succeen og inviterer endnu engang til no stress-morgenkaffemøde sammen med Stig Sølvhøj, som fortæller, hvordan metoden MINDStrain kan forebygge stress.


Housewarming, 23. november 2018

Byens Netværk flytter til BLOXHUB i Fæstningens Materialgård - og dét skal fejres! Kom med til vores festlige Housewarming den 23. november, hvor vi fylder gårdhaven med musik, drinks, orange paraplyer og alle jer skønne mennesker i netværket.


Afholdte arrangementer

 

Velkommen i Byens Netværk - intromøde, 18. september
 Fotoreportage

 


 

Arkitekturikoner og stjerneskud i Vejle, 19. september
 Fotoreportage

 


Boltens Gård, 26. september
 Fotoreportage


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: FN's Verdensmål i Byggebranchen
Hør seneste udsendelse som sætter fokus på, hvordan FN’s Verdensmål giver mulighed for udvikling og innovation i byggebranchen. 


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link