Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

7. januar 2016


Endnu et år er fløjet afsted, og vi håber, at I allesammen har haft en god juleferie og er friske på at starte et nyt år op sammen med os.

I morgen er en stor dag, for da holder vi vores traditionsrige nytårskur med 149 feststemte deltagere. Vi har én plads tilbage - det kan nå at blive din..! 

På mandag har vi et arrangement sammen med Best-AV omkring brugen af 3D-print - en teknologi i eksplosiv udvikling, som også kommer til at præge og forandre byggebranchen. Der er stadig plads til flere.

Den 2. marts står der Byens Netværksdag på programmet – en hel dag i netværkets tegn med fokus på indbyrdes relationer og faglige temaer. Dagen vil foregå i Cph Street Food på PapirØen, og vi lover et festfyrværkeri af et program, der byder på alt fra oplæg og faglige indspark på den fælles scene til involverende netværksaktiviteter rundt om i hallen - ønskevæg, speed meetings, byens minisaloner samt ikke mindst Mads Steffensen fra ’Mads og Monopolet’, der sammen med et panel af vores egne aktører skal diskutere en række faglige dilemmaer i byggebranchen. Netværk vil være omdrejningspunktet dagen igennem, og du går hjem med et rigt udbytte af nye indsigter, viden og værdifulde kontakter. 

 

Vi håber, at I tager godt imod initiativet og tilmelder jer flittigt. I må meget gerne hjælpe os med at dele det med kolleger i organisationen. 


Godt nytår!

Henriette Sofie Larsen, Louise Skafte og Lisbet Fibiger
Byens Netværk


Månedens profil

Best-AV A/S rådgiver, projekterer samt udfører alt inden for AV-løsninger. Vores projektafdeling, som kan stå for hele processen, har spidskompetencer især inden for renovering og nybyggeri. Derudover har vi distributionen af Canon samt mange andre producenter inden for billede og lyd. Vi leverer informations-løsninger, både som stand alone til en reception eller er med i processen helt fra start, hvor AV skal tænkes ind i et nyt byggeri.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra april 2016 og frem.


Kommende arrangementer

Nytårskur, 8. januar 
Tag med til Byens Netværks traditionsrige nytårskur - denne gang i den historiske og ikoniske Langelinie Pavillon, som i år har fået en ansigtsløftning fra inderst til yderst. Vi kan nok ikke vælte Den Lille Havfrue af stenen, men hun kan se frem til en livlig aften på kajen, når vi inviterer indenfor til en festlig og flot aften.

3D-Print. Kan man printe en elefant?, 11. januar
Der er eksplosiv udvikling i 3D-print, og teknologien kommer til at ændre måden, vi arbejder på – også i byggebranchen. Byens Netværk og Best-AV inviterer til et par spændende timer, hvor en ekspert fortæller om udviklingen og viser, hvad fremtiden vil bringe.

Pakhuset på Langelinie, 21. januar

Kom med når vi gentager successen med en rundvisning i ATP Ejendommes nye kontorhus, Pakhuset, for enden af Langelinie. Huset er i lavenergiklasse 1. og opvarmes og køles ved hjælp af grundvand.


Microsofts nye domicil, 4. februar - få pladser
Byens Netværk besøger Microsofts nye domicil – Vi hører om byggeriet, får en rundvisning og lærer mere om virksomheden samt den måde, Microsoft har valgt at blande faggrupper fysisk på.


Kick-off Mipim, 9. februar
Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2016 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.

Byens Netværksdag, 2. marts
En hel dag i netværkets tegn med fokus på indbyrdes relationer og faglige temaer. Vi zoomer ind på selve netværket. Hvad er det, hvordan virker det, og hvordan bruger vi det allerbedst?
 

www.byens-netvaerk.dk
Arkitekturkursus, 10. marts
Vi inviterer igen i år til minikursus med de dygtige fotografer fra Byggeriets Billedbank. Her kan du lære, hvordan du med enkle redskaber kan tage gode billeder af arkitektur.

MIPIM Kaffe-Rendez-Vous 2016, 16. marts
Traditionen tro gentager vi vores velbesøgte kaffemøde på Mipim. Vi byder vores nuværende og kommende medlemsvirksomheder til morgenkaffe på Le Grand Café.

Afholdte arrangementer

Studietur til Istanbul, 30. september - 3. oktober

 Fotoreportage

Lysdesign i Novo Nordisks hovedsæde, 12. november

 Fotoreportage

Det nye Rigshospital, 17. november

 Fotoreportage 

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Byens Netværks-gruppe
Byens Netværk på LinkedIn
Byens Netværks gruppe har vokseværk på LinkedIn med nu over 4100 medlemmer. Brug gerne LinkedIn gruppen til at netværke med hinanden, hvis I f.eks. har brug for sparring til noget, mangler en kontakt, en event eller lignende.

Ny Facebook side for Byens Netværk
Facebook side for Byens Netværk
Har du besøgt Byens Netværks side på Facebook? Brug siden til at få opdateringer fra netværket direkte i dit news feed.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på forsiden af www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk
Konference om lovændringer i byggeloven, 13. januar
IDA Brandteknik og IDA BYG inviterer til mini konference om lovændringer i byggeloven samt initiativerne i regeringens vækstudspil omhandlende lempelser i brandreguleringen m.m.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link