Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


9. januar 2020

Mens vintermørket fortsat ligger tungt, tager vi ud og ser på lys i mørket, når vi for tredje år i træk skal på lysvanding under Copenhagen Light Festival, som løber af stablen i februar.

Vi gentager succesen og tager på lysvandring med arkitekt og lysdesigner Jesper Ravn fra Gottlieb Paludan Architects, som guider os rundt til flere af festivalens lysoplevelser langs havnen og i indre by. Så tag det varme tøj og gode travesko på og få en unik oplevelse af det fantastiske lys på byens arkitektur, når vi tager på Copenhagen Light Festival 2020 - lysvandring for Byens Netværk.

Der er også stadig ledige pladser på vores besøg til den ikoniske Nordisk Fjer bygning, som pt. undergår en ombygning og istandsættelse, så den kan fremstå som et moderne kontordomicil for sine nye lejere, der flytter ind i foråret. Vi tager på byggepladsbesøg i den over 100 år gamle bygning sammen med PensionDanmark, Emcon og NCC og hører nærmere om renoveringsprojektet. 

Månedens profil er denne gang Advokaterne Foldschack, Forchhammer, Dahlager & Barfod - et advokatkontor med et bankende hjerte for at løse opgaver for klienter, der tænker anderledes, og hvor løsningen derfor også kan kræve, at der kigges ud over lovbøgerne. Klik ind på Månedens profil og bliv klogere på dine netværkskolleger. 

Sidst men ikke mindst kan vi byde velkommen til to nye medlemmer; Juul & Nielsen A/S, der er en håndværksbaseret entreprenør med kontor i både København og Aarhus. Og Danbolig Projektsalg & Udlejning København. Vi glæder os til at se jer på kommende arrangementer.

I morgen skåler vi det nye årti ind sammen med 150 af jer til vores nytårskur på Carlsberg. Vi glæder os til en festlig aften - og vi ønsker endnu en gang alle i netværket et rigtig godt nytår!    

 
Med venlig hilsen
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

Advokaterne FOLDSCHACK | FORCHHAMMER | DAHLAGER | BARFOD løser opgaver for private, fonde, foreninger, virksomheder og institutioner, som tænker anderledes. Vi forsøger så vidt muligt at tænke ud over lovbøgerne, og søger gerne nye, alternative og uprøvede løsninger, hvis en sag kræver det. Læs mere her


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os


Byens Klumme

Social bæredygtighed gennem arkitektur

Læs Byens Klumme af Kirsten Anker Sørensen, Koncernschef i Link arkitektur, der peger på nødvendigheden af at tænke mangfoldighed, tryghed og menneskemøder ind i arkitekturen, når vi bygger og renoverer boligområder.


Byens Stafet

Hvem har Stafetten?
Kim Thinggaard, Partnerskabsdirektør i TRUST og &os Byggepartnerskabet. Læs blandt andet hans syn på, hvad han mener partnerskaber kan ift. at skabe positiv værdi for byggeriet. Og se også hvem han sender stafetten videre til.  


Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!


Kommende arrangementer

Nytårskur 2020, 10. januar 
Intet nyt år uden vores traditionsrige nytårskur. Vær med når hele branchen mødes i festligt og socialt lag på det historiske Carlsberg, hvor vi åbner dørene til bryggerens private Glyptotek.


Renovering af Nordisk Fjer bygningen​, 15. januar
Tag med på byggepladsbesøg og se, hvordan den over 100 år gamle Nordisk Fjer bygning bliver ombygget og istandsat, så den kan stå som et moderne kontordomicil for sine nye lejere.


Postbyen - Københavns nye bykvarter, 22. januar - venteliste
Hør om Danica Pensions vision og konkrete planer for bygninger og pladser i Københavns nye bykvarter: Postbyen. Og se byggeaktiviteten på området fra Postbyens udkigsplatform.


Det nye Frihedsmuseum​​, 30. januar - AFLYST
Vi må beklageligvis aflyse besøget til Frihedsmuseet. Nyt arrangement følger efter åbningen af museet. 


Smykkeskrinet i Aarhus​, 4. februar 
Tag med på byggepladsbesøg i Aarhus og få et sjældent indblik i, hvad byens unikke "Smykkeskrin" (tidligere stadsbibliotek og erhvervsarkiv) rummer, og hvordan bygningen nu skal omprogrammeres med nye funktioner for Retten i Aarhus.


Mipim Kick-off 2020, 6. februar 
Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2020 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med på et senere tidspunkt.


Copenhagen Light Festival - lysvandring, 17. februar
Tag med på en vandring gennem København i vintermørket under Copenhagen Light Festival 2020 og oplev fantastisk lys på byens arkitektur med Jesper Ravn fra Gottlieb Paludan Architects som kyndig guide.


Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2020​, 11. marts 
Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe på Restaurant le 13.31 i Cannes.


Afholdte arrangementer

Christianhavns Skole​, 5. december
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Søger du tværfaglig sparring og inspiration? 

Netværksgrupperne Byens Talenter styrker dine tværfaglige relationer og giver sparring på dine og branchens fælles udfordringer. Vil du være med?


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


Nyheder

www.byens-netvaerk.dk

Nyheder opdateres løbende på www.byensnetvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.


Flyv med branchekolleger til Mipim 2020
Oldrup Rådgivning og Fly With Me flyver direkte fra Roskilde til Cannes ifm. Mipim 2020. Læs mere her


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link