Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


9. maj 2018

I sidste uge lancerede vi en hel stribe af nye arrangementer. Et af dem var arrangementet i næste uge, hvor vi zoomer vi ind på en af de væsentligste påvirkninger af branchen lige nu, nemlig digitaliseringen i det moderne byggeri. Der er stadig plads på morgenkaffe-arrangementet på DTU, hvor vi skal mødes med bygherre og samarbejdspartnere og høre, hvordan digitale værktøjer som VDC og BIM bringes i spil i det nye laboratoriebyggeri.

Alternative finansieringsformer er i hastig vækst og begynder at slå igennem inden for byggeriet og ejendomsbranchen. Sammen med Nyland Kommunikation inviterer vi til en spændende eftermiddag om crowdfunding i byggeriet, hvor du kan blive klogere på de mange nye former for netværksfinansiering og høre om konkrete erfaringer fra byggeriet. Arrangementet byder på oplæg fra både crowdfundingportalen Brickshare, der giver mulighed for at investere i fast ejendom, Boomerang.dk, som er Danmarks første og største rewardbaserede crowdfundingplatform samt advokat Carsten Lang-Jensen, Pind & Partnere, som giver en introduktion til de grundlæggende juridiske spilleregler inden for netværksfinansiering.

I næste måned løber Folkemødet på Bornholm af stablen. Hvis du skal med os, når vi tager på en dagstur til Bornholm fredag den 15. juni, så er det nu, du skal tilmelde dig. Turen bliver til noget, hvis vi er minimum 20 deltagere, og vi mangler lige de sidste tilmeldinger. Ud over alle de spændende debatter byder turen på fællesspisning i BL's Dome og et stop i det spritnye Hammershus Besøgscenter. Du må meget gerne sende opfordring videre i dit netværk om at tage med. Tilmeldingsfristen er den 1. juni.

Siden sidst har EcoVillage, der udvikler bæredygtige økolandsbyer, belysnings-producenten Artemide Scandinavia A/S og ALGREEN - Bæredygtighed, procesledelse og facilitering meldt sig ind. Vi glæder os til at lære jer nærmere at kende ved de kommende arrangementer.


God Kristi Himmelfartsferie,
Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

Byens Netværk præsenterer denne måneds profil: Magasinet KBH. Magasinet KBH har i snart 13 år sat fokus på Københavns rivende byudvikling. Mød stifteren og hør ham fortælle om magasinets rolle i 2018 – og om hvordan vores by er et projekt, vi alle kan være med til at udforme.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra juni 2018 og frem.


Byens Klumme

København skal stadig være for alle

Københavns Teknik- og Miljøborgmester, Ninna Hedeager Olsen (EL), er aktuel med et nyt klummeindlæg om nødvendigheden af sikre et mangfoldigt København i en tid, hvor byen vokser, og boligpriserne stiger.


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Poul Schülein, seniorpartner i Arkitema Architects, har grebet stafetten og svarer på, hvilke udfordringer og muligheder han ser i udviklingen af Københavns industrielle bygningsmasse i transformationen til moderne anvendelse. Klik ind og læs hans svar.


Kommende arrangementer

Stationsbesøg i den nye metro - hold 1, 14. maj kl. 14.00 - venteliste
Kom med på byggepladsbesøg på de kommende metrostationer ved Kongens Nytorv og Marmorkirken og hør om tilblivelsen og indretningen både over og under jorden.


Stationsbesøg i den nye metro - hold 2, 14. maj kl. 16.00 - venteliste

Kom med på byggepladsbesøg på de kommende metrostationer ved Kongens Nytorv og Marmorkirken og hør om tilblivelsen og indretningen både over og under jorden.


Digitalisering i det moderne byggeri, 15. maj
Virtual Design and Construction - i daglig tale VDC - er et af de nye værktøjer i byggeriet. Kom og drik din morgenkaffe på DTU og hør, hvordan nye digitale standarder bruges aktivt på byggepladsen.


Byens Netværks generalforsamling 2018 og besøg i Nordhavn, 22. maj

Kom og gør din stemme gældende i byens bedste forening! Bagefter tager vi på rundtur i Nordhavn, hvor By & Havn guider og fortæller om den seneste udvikling i den spændende bydel. 


Husbådssafari, 31. maj - få pladser
Grib cyklen og tag med på husbådssafari i Københavns Havn. Vi besøger fire husbådsejere og hører om deres liv på båden. For hvad kræver tilværelsen som husbådsbygger og beboer egentlig?


Teaterforestilling i BLOX: »Flygt« – et drama om PH og Arne Jacobsen, 6. juni - få pladser

Tag med Byens Netværk i teatret og oplev Det Flydende Teaters musikdramatiske forestilling om PH og Arne Jacobsens flugt til Sverige.


www.byens-netvaerk.dk

Crowdfunding i byggeriet, 11. juni
Alternative finansieringsformer er i hastig væskt - også inden for byggeri og ejendomsbranchen. Kom og bliv klogere på både crowdfunding, crowdlending og crowdinvesting, hør om konkrete erfaringer fra branchen og få en introduktion til de grundlæggende juridiske spilleregler inden for netværksfinansiering.


Folkemøde 2018 og Hammershus Besøgscenter, 15. juni

Oplev Folkemødet sammen med dit netværk, når vi tager på 1-dagstur til Bornholm. Vi fylder igen i år en bus og besøger den årlige begivenhed. Denne gang krydrer vi turen med et stop ved Hammershus Besøgscenter samt fællesspisning i BL's Dome.


Roskilde Festival som midlertidig by, 5. juli

Skal du på Roskilde Festival i år? Så har du mulighed for at komme med på vores lille hyggelige netværksarrangement om festivalen som midlertidig by.


Studietur til Cape Town, 2.-10. oktober - få pladser

Studieturen 2018 går til Cape Town, hvor Afrika og Vesten på godt og ondt er smeltet sammen til en helt unik kultur. Tag med og oplev byens store historie, imponerende skønhed og spændende udvikling.


Afholdte arrangementer

 

Sejlende netværksbar - kursen er sat mod Sydhavnen, 2. maj
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Om fusioner og opkøb i arkitektbranchen
Hør seneste udsendelse som sætter fokus på den bølge af fusioner og opkøb, der på det seneste har ramt arkitektbranchen.


www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast på MIPIM: Hvordan håndterer vi urbaniseringen?
Hør syv danske borgmestre og kommunale topfolks bud på, hvordan vi håndterer urbaniseringen og den hefitige vækst i byerne.


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk

Klimaspring arrangementer i BLOX
Klimaspring inviterer til to arrangementer for at markere afslutningen på kampagnen og videregive erfaringerne om, hvordan innovativ klimatilpasning bidrager til at skabe bedre byer og grøn vækst.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link