print logo
Byens netværk

Klimaspring arrangementer i BLOX

Udgivet d. 08. maj 2018


 

KLIMASPRING blev lanceret i 2013 for at støtte kommerciel udvikling af nye løsninger til håndtering af regnvand i byerne. Med kampagnens afslutning har syv nye klimatilpasningsløsninger set dagens lys. Løsninger, der ikke ’bare’ håndterer vandet, men også giver byen merværdi.

Klimaspring inviterer til to arrangementer for at markere afslutningen på kampagnen og videregive erfaringerne om, hvordan innovativ klimatilpasning bidrager til at skabe bedre byer og grøn vækst.DEN BLÅ-GRØNNE BY – når regnen giver byen liv, 31. maj kl. 14:30 - 17:00
Klimaet er under forandring. Derfor må vi også forandre vores byer og måder at udvikle dem på, når vand møder by. Vær med, når vi tager et blik på, hvordan regnen er en ressource til at tænke nyt og skabe bedre byer. På dagen lancerer vi også den interaktive installation Climate Change City, der viser Klimaspring løsningerne i en samlet fortælling om, hvordan regnen er med til at udfordre, men også skabe merværdi i byen, og som vises i Dansk Arkitektur Center.
Læs mere og se program i vedhæftede invitationFRA VAND TIL VÆKST – erfaringer og metoder fra Klimaspring, 8. juni kl. 9 - 12
Vær med, når vi samler op på erfaringer og metoder fra Klimaspring og inviterer til dialog om, hvordan vi fortsat kan styrke innovation og kommercialisering, så klimatilpasning kan blive til grøn vækst, når det kommer til systemleverancer og innovation gennem tværfagligt samarbejde.
Læs mere og se program i vedhæftede invitation


OPLEV DET NYE BLOX BYGGERI
Begge arrangementer finder sted i Dansk Arkitektur Center i det nye BLOX byggeri på Københavns havnefront og er derfor også en anledning til at opleve det nye DAC og BLOX indefra.
Den 31. maj tilbyder vi en guidet omvisning i DACs ”Welcome Home” udstilling eller en omvisning med historien om BLOX som byudviklingsprojekt.

Deltagelse er gratis.
Bemærk at tilmelding er nødvendig ved at sende en mail til klimaspring@smithinnovation.dk – angiv i mailen om du ønsker at deltage den 31. maj og/eller den 8. juni.
 

footer image byens netværk