Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


12. marts 2020

Danmark er lukket ned, og det samme er en række af Byens Netværks aktiviteter for en periode på 14 dage, jf. regeringens udmelding i går. Vi er således nødt til aflyse og udskyde flere af vores kommende arrangementer: 

12. marts: Alle veje fører til Roma - AFLYST
17. marts: Vridsløselille Fængsel - AFLYST
18. marts: Byens Netværk går undercover - UDSKUDT TIL 19. MAJ
25. marts: Samtalesalon om Sydhavnen i Aarhus - UDSKUDT TIL 19. AUGUST
25. marts: Danske Banks nye domicil i Aarhus - AFLYST


Trods de øjeblikkelige aflysninger arbejder vi ufortrødent og optimistisk videre med planlægningen af nye arrangementer, og vi vil gøre alt for, at de arrangementer vi aflyser nu, kan realiseres senere. I kan derfor godt forvente en sommer og et efterår spækket med arrangementer og udflugter til spændende nye bydele, bygninger, ny og transformeret arkitektur - med byens bedste netværk. 

Vi er godt i gang med planlægningen af sensommerens studietur til Stockholm og Oslo, som finder sted fra 20.-25. september. Vi lægger turen op på vores hjemmeside i nær fremtid og tror - og håber - at verdenssituationen ser meget bedre ud snart. I den mellemliggende periode vil vi udnytte tiden til at planlægge det bedste program til jer.

Det er aldrig sjovt med aflyste arrangementer - hverken for os eller for jer - men som situationen er lige nu, er risikoen for coronasmitte en faktor, som vi alle må tage højde for. Vi følger dagligt de udmeldinger, som kommer fra officiel side samt fra vores samarbejdspartnere, og derfor kan vi blive nødsaget til at træffe beslutninger fra dag til dag med hensyn til planlægningen og gennemførelsen af vores kommende arrangementer. Sker der yderligere aflysninger, får I selvfølgelig besked herom, så snart vi ved det, så hold ekstra godt øje med indbakken og vores website. 

Pas godt på hinanden derude. Vi glæder os til at se jer på den anden side.


Med varme hilsner
Henriette og team Byens Netværk

 

 

Månedens profil

Anette Krarup Ejendomsudvikling er etableret i 2019 af Anette Krarup, der har 30 års erfaring med udvikling af ejendomme. Vi er et erfarent team i nye rammer med fokus på den gode og innovative proces. Vi arbejder med hjertet og ønsker at skabe bæredygtigt byggeri, der står på et fundament af ordentlighed og glæde. Læs mere her.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os


Byens Klumme

Social bæredygtighed gennem arkitektur

Læs Byens Klumme af Kirsten Anker Sørensen, Koncernschef i Link arkitektur, der peger på nødvendigheden af at tænke mangfoldighed, tryghed og menneskemøder ind i arkitekturen, når vi bygger og renoverer boligområder.


Byens Stafet

Hvem har Stafetten?
Mia Manghezi, Projektudviklingsdirektør i PensionDanmark. Læs hvad hun ser som de største barrierer for at vælge miljømæssig bæredygtighed i byggeriet, og hvordan PensionDanmark som bygherre arbejder for at skubbe til branchen.   


Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!


Kommende arrangementer

Alle veje fører til Roma, 12. marts - AFLYST
Mipim er flyttet til juni, men det betyder ikke, at branchen ikke kan mødes alligevel. Derfor inviterer Byens Netværk, Byggesocietetet og Estate Media til et fælles ’MINI-MIPIM’ i BLOXHUB.


Vridsløselille Fængsel, 17. marts - AFLYST
Kom med ind bag murene, når vi besøger og ser det indre af Vridsløselille Fængsel, der er sat til salg og sammen med den store grund skal udvikles til et nyt attraktivt område i Albertslund.  


BOOK1 Design Hostel i Aarhus​, 2. april
Det tidligere hovedbibliotek i hjertet af Aarhus åbner i foråret som hostel under navnet BOOK1 Design Hostel. Tag med når vi ser og hører om transformeringen fra ikonisk bibliotek til enestående design hostel.


Københavns Museum​, 14. april - venteliste
Københavns Museum er flyttet ind i nyrenoverede lokaler i en fredet bygning. Vi tager på museumsbesøg med arkitekterne bag restaureringen og udstillingsarkitekturen og hører om arbejdet med at tilbageføre bygningen til sin oprindelige arkitektur og samtidig skabe et moderne udstillingsmiljø.


Renovering af Frederiksberg Rådhustårn, 23. april
Det 60 meter høje tårn på Frederiksberg Rådhus er under renovering. Vi tager til tops i rådhustårnet for at se og høre om det store håndværksarbejde med udskiftning af tagets kobberbelægning.


Hotel Villa Copenhagen, 27. april - venteliste
I april åbner hotel Villa Copenhagen i smukke omgivelser af den tidligere Centralpostbygning, der nu er forvandlet til et moderne førsteklasseshotel. Vi får en rundvisning på det nyåbnede hotel ved arkitekterne bag transformationen. 


Velkommen i Byens Netværk - Intromøde​​, 1. maj
Er du nyt medlem i Byens Netværk eller overvejer du og din virksomhed at blive det? Så kom til intromøde, hvor du kan høre om netværkets mange muligheder og møde andre nye netværkskolleger i branchen.


Byens Netværk går undercover​, NY DATO: 19. maj
Tør du tage med agenterne på hemmelig mission? Du ved ikke hvor du skal hen, og hvad du skal se. 


Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2020​, 3. juni 
Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe på Restaurant le 13.31 i Cannes.


Folkemødet 2020, 12. juni 
Oplev Folkemødet sammen med dit netværk, når vi tager på 1-dagstur til Bornholm. Vi fylder en bus og besøger den årlige begivenhed, som fejrer dialogen om samfundets muligheder og udfordringer.   


Samtalesalon i Aarhus: Hvordan skaber vi social sammenhængskraft i byerne?, NY DATO: 19. AUGUST
Kom med til samtalesalon på Building Green i Aarhus om social bæredygtighed og sammenhængskraft - med særligt fokus på Sydhavnskvarteret, der undergår en kolossal udvikling.  


Afholdte arrangementer

Vikingeskibsmuseet - arkitektur og fremtidsplaner​, 27. februar
 Fotoreportage

 


Fasangården, 24. februar
 Fotoreportage


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens nytårspodcast: Byggeriets tendenser i 2020
Byens Podcast er aktuel med den uomgængelige nytårsudsendelse: Året der gik - og nye tendenser for 2020. Optaget direkte ved Byens Netværks nytårskur den 10. januar 2020.


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


Nyheder

www.byens-netvaerk.dk

Nyheder opdateres løbende på www.byensnetvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.


www.byens-netvaerk.dk

Kursus: Byggekommunikation for arkitekter, 16.-17. marts
Lær at bruge en enkel og proaktiv kommunikationsmodel, der forebygger problemer og skaber gode brugersamarbejder omkring byggeprojektet. Kursus udbudt af Arkitektforeningen. Der er rabat til medlemmer af Byens Netværk.


Netværksmøde: Fremtidens bo- og boligformer​, 17. marts
Foreningen Bæredygtige Byer og Bygninger inviterer til netværksmøde med fokus på bofællesskaber. Med udgangspunkt i tre temaer og en række inspirationsoplæg bringes dine og andres erfaringer og spørgsmål i spil.


Konference: Den Nordiske Træ- og Bindingsværksby, 2.-4. april 

Kom til nordisk konference og bliv klogere på, hvordan nogle træhuse har overlevet flere hundrede år, hvilke tendenser, der er i vores nabolande og hvordan der bygges både bæredygtigt og langtidsholdbart til fremtiden. 


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link