Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


12. august 2021

Så er sommerferien ved at være overstået for manges vedkommende, og vi tager derfor en genopfriskning af, hvad arrangementskalenderen byder på, som du måske har misset - denne gang med særligt fokus på det jyske.  

Abejder du eller dine kolleger i eller omkring Aarhus? Så kom og vær med, når vi holder intromøde & netværk i Aarhus den 31. august og lærer hinanden og netværkets mange aktiviteter bedre at kende.

Arrangementet er både for nye medlemmer og medlemmer, der har været med i længere tid, men også for jer der overvejer at blive medlemmer og gerne vil høre mere om, hvad netværket tilbyder. Vi slutter af med en Walk & Talk på Aarhus Ø og et glas på vinbaren Zeit.

Er du i øvrigt nysgerrig på, hvad der sker i det nordjyske, så kan du tage med på mini-studietur til Aalborg den 28.-29. september. Her kan du blive opdateret på byens udvikling, og undervejs skal vi bl.a. høre om visionerne for Aalborgs byudvikling, se ny og transformeret arkitektur og byrum, blive klogere på udviklingen af et nyt kunstcenter på Spritten samt et smut til Hjørring, hvor et nyt oplevelsescenter formidler kornets historie. Vi har brug for din tilmelding hurtigst muligt så tøv ikke, hvis du vil have et par faglige og sociale dage med dit netværk. 

Husk også at vi har tre netværksgrupper i Aarhus. Lige nu er der ledige pladser i gruppen Byens Strateger Aarhus, så hvis du har lyst til at indgå i et mindre 'netværk i netværket' og få et tværfagligt forum for vidensdeling og faglig sparring, så kontakt Henriette og hør nærmere.

Der skal også lyde et stort velkommen til vores nye medlem TræVærk ApS, der yder rådgivning, vejledning samt opfører bæredygtige huse, tilbygninger og renoveringer. Vi glæder os til at møde jer på vores kommende arrangementer. 

 

Med venlig hilsen

Byens Netværk 

 

 

Månedens profil

URBAN POWER er et innovativt arkitektfirma, der skaber fysiske rammer med et særligt fokus på sammenhængen mellem by, bygning og byrum. Vores opgavetyper spænder over idéoplæg, helhedsplaner, analyser, designmanualer, visioner, bygningsdesign, projektering og procesledelse - særligt med fokus på transformation og videreudvikling af eksisterende byområder. Læs mere her


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os


Byens Klumme

Kære Kaare

Seks borgmestre kom på konferencen Byggebranchen ser grønt! med budskaber fra kommunerne til indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek. Baggrunden er de skærpede klimakrav til byggeriet i den nye nationale strategi for bæredygtigt byggeri, der blandt andet skal udmøntes i kommunerne.


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!


Hvem har Stafetten?
Magnus Henriques, CEO og medstifter af Havnens Hænder – Biobaserede og bæredygtige byggematerialer. Læs hvordan han sammen med sine to makkere arbejder for, at vi bygger klogere og med bæredygtige og naturligt intelligente materialer. Læs mere i Byens Stafet her.


Kommende arrangementer

Filmstationen – fra Flyvestation til kreativt erhvervsområde, 17. augsut
På den tidligere Flyvestation Værløse ligger Filmstationen, der lægger kulisse til danske film og TV-serier. Få en rundvisning i studierne og se nogle af de originale bygninger og omgivelser, som nu skal udvikles til et nyt kreativt erhvervsområde.  


Refshaleøen - fra industri til destination, 19. august - venteliste
Tag med til Refshaleøen og hør om udviklingen fra industriområde til byens nye destination. Vi hører om visionerne for området og besøger nogle af de aktører, der i dag har til huse på Refshaleøen: Havnens Hænder og Byens Plantetorv.


Sommer på Slottet, 26. august
Lær dine netværkskolleger (endnu) bedre at kende, når vi fejrer sensommeren og inviterer til netværksbar på det smukke Charlottenlund Slot, hvor samtidig skal høre om stedets historie og restaurering frem mod dets nutidige funktion.


Intromøde & netværk i Aarhus, 31. august
Er du nyt medlem i Byens Netværk eller overvejer du og din virksomhed at blive det? Så kom til intromøde i Aarhus, hvor du kan høre om netværkets mange muligheder og møde andre og nye netværkskolleger i branchen.


Teater: Vi de 1%, 2. september - få pladser tilbage
De bor i ghettoer. De er ofte kun sammen med andre, som deler samme kultur og værdier. De placerer deres børn i særlige skoler og ønsker ikke at bidrage til fællesskabet. Tag med i teateret og se en forestilling om de rige 1%, og hvordan de lever.


Fejring med forsinkelse - Jubilæum og fødselsdagsreception, 3. september
I 2020 fyldte Byens Netværk 25 år. Samme år blev vores direktør Henriette Sofie Larsen 60 år. Det fejrer vi forsinket, men festligt, med en netværksbar i det hyggelige Fæstningens Materialgård.


Bæredygtig byfornyelse i Ryesgade 25, 8. september
I Ryesgade er en gammel københavnerejendom blevet renoveret samt for energi- og klimaoptimeret. Vi ser og hører om resultatet, som blev en af Danmarks første DGNB-certificerede renoveringer af en etageejendom anvendt til beboelse.


Mini-studietur til Aalborg, 28.-29.september
Tag med til Aalborg hvor vi bl.a. skal høre om visionerne for Aalborgs byudvikling, se ny og transformeret arkitektur og byrum og blive klogere på udviklingen af et nyt kunstcenter på Spritten. Og så tager vi også et smut til Hjørring for at besøge Kornets Hus. 


Studietur til Færøerne, 26.- 30. april 2022 - 2 pladser tilbage
Fantastiske vidder, storslået natur, levende byudvikling, stjernearkitektur, indretningsdesign og avanceret ingeniørkunst. Tag med på Byens Netværks studietur til det forjættede ørige Færøerne.


Afholdte arrangementer

www.byens-netvaerk.dk

25hours Hotels Copenhagen – The Trinity Quarter, 29. juni
 Fotoreportage


Byens Podcast

Byens Podcast - lytter du til byen?
Med Byens Podcast kan du følge byens og branchens udvikling, når vi sætter fokus på temaer og tendenser, der optager byggebranchen her og nu. Podcasten tager temperaturen på samarbejdet mellem byggeriets parter og undersøger, hvad det er for en verden, vi bygger til. Find alle vores Byens Podcasts her


Byens Podcast: Hvad skal vi egentlig med byerne?
Hvordan påvirker det byens liv, når nære relationer, hjemmearbejde og en by med få muligheder i et år har været normalen? Det er tid til at gen(op)finde byens formål. Lyt med her.


Nyheder fra andre

www.byens-netvaerk.dk

Lysets Dag 2021 sætter fokus på lysdesign, 16. september
Dansk Center for Lys (DCL) inviterer til konferencen Lysets Dag, der i år sætter fokus på lysdesign, og hvordan man skaber det rigtige lys til mennesker. Læs mere om program og tilmelding her.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link