print logo

25hours Hotels Copenhagen – The Trinity Quarter


Et nyt hotel i et 'nyt' kvarter. På Købmagergade i København er historiske ejendomme under transformation og åbner i 2022 som nyt hotel drevet hotelkæden 25hours Hotels. Vi tager på byggepladsbesøg med bygherre og arkitekt og ser og hører om projektet, der også har afstedkommet en lille udstilling om de arkæologiske fund, der kom frem under udgravninger i forbindelse med byggeriet.

Bemærk at det er et byggepladsbesøg, og at du selv skal medbringe sikkerhedsudstyr for at kunne deltage. 

Deltagerliste (opdateret 28.06.2021)

Fotoreportage

Luk fuld beskrivelse


I hjertet af København - med Rundetårn som nabo - på Købmagergade 44-46 og 50 ligger tre historiske bygninger på i alt 21.000 kvm., som Hines har købt og omdanner til hotel, butikker og beboelse.

Fra 1969-2017 var bygningerne ejet og brugt af Københavns Universitet, men i 2018 blev de købt af Hines, der nu udvikler dem under navnet The Trinity Quarter med reference til den nærliggende Trinitatis Kirke.

Ambitionen er at genskabe ejendommenes tidligere storhed gennem en omfattende ombygning og renovering med respekt for områdets historiske arv. Som en del af de arkæologiske udgravninger er en ruin af en bygning fra formentlig 1600-1700-tallet f.eks. bevaret under de nye gulve i bygningerne.

25hours Hotels Copenhagen
Udover 17.000 kvm hotel kommer byggeriet til at omfatte ca. 3000 kvm. butikker ud til Købmagergade samt ca. 1000 kvm. boliger fordelt på seks citylejligheder med egen fredelige gårdhave.

Det nye hotel med 243 værelser vil blive drevet af hotelkæden 25hours Hours og åbne primo 2022 som deres første hotel i Skandinavien.

En af hjørnestenene i det kommende hotel bliver det høje niveau af gastronomi, der beriger København med nye koncepter fra den internationale arena med en familidrevet middelhavs-inspireret restaurant, en café drevet af den italienske kagedronning Melissa Forty og hotellets konceptbar Boilerman Bar. Alle med førsteklasses produkter og autentisk service og stemming.

25hours hotellerne er kendetegnet ved personlighed, individualisme og modernitet og hvert hotel designes i partnerskab med forskellige designere. I København er det således den svenske designer Martin Brudnizki, der står bag projektets designmæssige løsninger, mens danske BBP Arkitekter står for arkitektrådgivningen.

Arkæologiske fund udstillet
Københavns Museum har ved udgravninger på Købmagergade 50 fundet arkæologiske fund, herunder bl.a. latriner, affaldslag, brønde og andre spor efter byboerne i middelalderens København.

For Hines har det været vigtigt at muliggøre en bred formidling af 900 års historie på stedet, og de har derfor taget initiativ til et samarbejde med Københavns Museum om at skabe en midlertidig plancheudstilling ”on-location” med tanke på at vise områdets skiftende karakter fra slagterboder til adelsgårde, over porcelænsfabrik til butiksgade. Så nu kan forbipasserende, københavnere og andre interesserede blive budt indenfor og se, høre og læse om de interessante fund. På dagens arrangement vil vi derfor også møde arkæologerne og høre deres fortælling.

 

Bygherre og udvikler: Hines Nordics ApS

Arkitekt: BBP Arkitekter A/S

Ingeniør: EKJ Rådgivende Ingeniører AS

Totalentreprenør: Hoffmann A/S

Indretningsarkitekt: Martin Brudnizki Design Studio

Kilde: The Trinity Quarter


Bemærk at det er et byggepladsbesøg, og at du selv skal medbringe sikkerhedsudstyr for at kunne deltage. Program

  • 16:30 Velkomst v/ Byens Netværk
  • 16:40 Introduktion til Trinity Quarter v/ Karen Nielsen, Udviklingsdirektør, Hines Nordic
  • 16:50 Det særlige ved arkitekturen v/ Lise Sehested, Arkitekt MAA, Partner, BBP Arkitekter
  • 17:00 Rundvisning
  • 18:00 Netværk og forfriskning
  • 18:30 Tak for i dag

Praktisk information

Dato og tid

29/06 2021 16:30 - 18:30

Adresse

Købmagergade 50
1150 København

Deltagerantal

40

Mødested

Vi mødes foran bygningen på Købmagergade 50

Kontakt

hsl@byensnetvaerk.dk
Henriette mobil: 23344601

Praktisk information

Dato og tid

29/06 2021 16:30 - 18:30

Adresse

Købmagergade 50
1150 København

Deltagerantal

40

Mødested

Vi mødes foran bygningen på Købmagergade 50

Kontakt

hsl@byensnetvaerk.dk
Henriette mobil: 23344601

footer image byens netværk