Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


13. september 2018
 

Hvad kendetegner det gode arkitekturfoto – og hvad skal der til for at det fanger? 
Det har vi spurgt arkitekturfotograf Thorbjørn Hansen fra Kontraframe om - og nu har vi inviteret ham med ud på en fotosafari i et af Københavns nye markante byrum, hvor vi får en introduktion til arkitekturfotografiets muligheder og stilarter - og en masse gode tips, tricks og praktiske øvelser, som vi prøver af på eget kamera i Nordhavn.

Workshoppen fortsætter ugen efter, hvor vi samles hos Byens Netværk i Strandgade en eftermiddag, hvor Thorbjørn giver feedback på vores billeder fra turen i Nordhavn.  

Kender du vores netværksgrupper Byens Talenter I & II? Måske var det noget for dig eller en kollega at komme med i en af grupperne. Lige nu har vi ledige pladser og søger bl.a. deltagere med følgende profiler:

• Byggefaglige medarbejdere i fx pensionsselskaber, kommuner og boligorganisationer
• Landskabsarkitekt
• Indretningsarkitekt
• Advokat/ jurist
• Facility manager/konsulent

I Byens Talenter har du mulighed for at udvikle dit professionelle netværk på tværs af byggebranchen og derigennem skabe relationer til potentielle forretningsforbindelser og samarbejdspartnere. Samtidig bliver netværksgruppen jeres eget fortrolige forum, hvor I kan afprøve ideer og få inspiration og sparring på opgaver og udfordringer. Deltagerne befinder sig typisk på projektlederniveau, men det er ikke et krav. Her kan du læse mere om grupperne, antal møder og pris. Du er også meget velkommen til at kontakte Mathilde Schjerning for mere info: mvs@byensnetvaerk.dk

Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

Boligforeningen AAB har hovedsæde på Islands Brygge i København og er med 116 år på bagen landets ældste og største almene boligforening. Vi har flere end 60.000 medlemmer og cirka 19.000 boliger i Storkøbenhavn.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra oktober 2018 og frem.


Byens Klumme

Alt er forbundet

Steen Hildebrandt, Ph.d., professor m.m. er aktuel med et nyt klummeindlæg om hvordan den danske byggebranche kan omstille sig, tage handling og udvise globalt lederskab i forhold til FN's Verdensmål. Læs klummen her


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Christian Høgsbro, adm. direktør i Boligforeningen AAB, er ny stafetmodtager og svarer bl.a. på spørgsmålet om, hvordan vi sikrer en balanceret byvækst i København, hvor der er plads til mangfoldighed. Klik ind og læs hans svar.


Kommende arrangementer

Nordbro Ungdomsboliger, 13. september​ - venteliste
Nørrebro får nu sit helt eget tårn – Nordbro, der rager op over byen i 100 meters højde og tilbyder boliger til byens unge. Tag med op i tårnet og oplev det spændende byggeri, der bliver både pejlemærke og vartegn for den pulserende udvikling på ydre Nørrebro.


Velkommen i Byens Netværk - intromøde, 18. september

Er du nyt medlem i Byens Netværk eller overvejer du og din virksomhed at blive det? Så kom til intromøde, hvor du kan høre om netværkets mange muligheder og møde netværkskolleger i branchen.


Arkitekturikoner i Vejle, 19. september - venteliste
Vejle har vokseværk - og det ene arkitekturikon efter det andet rejser sig i byen. Tag med på vores endagstur, hvor vi ser nærmere på fire af Vejles nye tilføjelser: Fjordenhus, Bølgen i Vejle, Fem Søstre og ikke mindst det nye prisvindende Psykiatrisygehus.


Boltens Gård, 26. september 2018

Boltens Gård har i mange år været forbundet med diskotekslarm og heftigt natteliv. Tag med på besøg i det ikoniske gårdmiljø og se, hvilken fremtid der venter i de nyrenoverede gule længer.


Studietur til Cape Town, 2.-10. oktober - venteliste

Studieturen 2018 går til Cape Town, hvor Afrika og Vesten på godt og ondt er smeltet sammen til en helt unik kultur. Tag med og oplev byens store historie, imponerende skønhed og spændende udvikling.


Fotosafari i Nordhavn, 4. oktober og 11. oktober 
Hvad kendetegner det gode arkitekturfoto – og hvad skal der til for at det fanger? Tag med Byens Netværk og arkitekturfotograf Thorbjørn Hansen på fotosafari i Nordhavn og oplev, hvordan du med enkle virkemidler kan lære at tage gode - eller endnu bedre - billeder af arkitektur.


www.byens-netvaerk.dk

Transformation af Efterslægten, 24. oktober
Tankerne om et alment dannende uddannelsessystem var idéen bag Efterslægten - en skole, der har rundet de 230 år og som for nyligt har gennemgået en større renovering. Vi besøger skolen for at se transformationen og høre om historien.


No stress i byggebranchen II - morgenkaffemøde om MINDStrain, 16. november

Vi gentager succeen og inviterer endnu engang til no stress-morgenkaffemøde sammen med Stig Sølvhøj, som fortæller, hvordan metoden MINDStrain kan forebygge stress.


Afholdte arrangementer

 

Fredensborg Slotshave, 6. september
 Fotoreportage

 


De Gamles By og Klarahus, 4. september
 Fotoreportage


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: FN's Verdensmål i Byggebranchen
Hør seneste udsendelse som sætter fokus på, hvordan FN’s Verdensmål giver mulighed for udvikling og innovation i byggebranchen. 


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link