Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


17. april 2020
 

Det var næsten ligesom første skoledag. Vi havde første dag tilbage på kontoret i går - selvfølgelig med alle de forholdsregler, det kræver - men det var en skøn følelse. Der er ingen tvivl om, at vi "lever" af det nærvær, samvær mellem mennesker giver, og vi får gode ideer - bedre ideer - ved at være sammen med hinanden og jer.

 

Når det så er sagt, så tvinger omstændighederne os til at finde nye veje at kommunikere på. I går holdt vi fx møde under åben himmel - med meget stor afstand :-) - i forbindelse med Byens Netværks 25 års jubilæum, som vi kommer til at markere på forskellig vis (I må vente i spænding). Og vi holder virtuelle møder med fx netværksgrupper, arrangementsudvalg, kommende medlemmer osv. Det er ikke, som vi "plejer", men det giver en god energi, og vi lytter os til en optimisme for fremtiden. 

Der er ingen tvivl om, at der er stor forskel på, hvor meget I hver især kan køre "business as usual". Nogle kan fortsætte med fyldte ordrebøger og projekter, andre må desværre skære ned, og andre igen finder nye forretningsmuligheder. Har I særlige ydelser eller rådgivning at tilbyde i disse tider - eller har I behov for sparring - så brug vores LinkedIn gruppe til at kommunikere med hinanden. Eller send os et link, som vi kan dele.   

I kan også blive klogere på hinandens - og byggebranchens - udfordringer og muligheder i coronatider i hhv. Byens Podcast og Byens Stafet. Særudgaven af Byens Stafet er denne gang landet hos Frederik Spanning, direktør i CREE Denmark, der bl.a. reflekterer over coronakrisens betydning for klimakampen - og hvorfor det er netop nu, at vi skal holde fast i de grønne visioner og løsninger.

Glæd jer også til at vi snart udkommer med en ny Byens Podcast og til, at vi løbende kommer med nye datoer for de aflyste arrangementer og annoncerer nye.     

Og så kan vi slutte af med den glædelige nyhed, at vi har fået et nyt medlem, nemlig entreprenørvirksomheden JORTON. Vi er rigtig glade for at have jer med om bord og håber, at der ikke går længe, før vi kan få lov at møde jer på kommende arrangementer.     

Rigtig god weekend - dejligt at være tilbage :-)


Venlig hilsen
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

DEM (Dansk Energi Management A/S) er rådgivende ingeniører, der stræber efter at gøre verden mere bæredygtig og miljøvenlig med speciale i energipolitiske projekter, monitorering og evaluering, fysiske projekter om byudviklingsplaner, nybyggeri og energirenovering af eksisterende byggeri. Læs mere her.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os


Byens Klumme

Bare vi aldrig bliver helt de samme igen

Læs Byens Klumme af Birgitte Bundesen Svarre fra Gehl, der reflekterer over coronatiden og de ændringer, den er skabt i form af nye vaner og nye fællesskaber, hvor vi er sammen på nye måder i det offentlige rum - sammen og hver for sig.  


Byens Stafet

Hvem har Stafetten?
Vi kører i øjeblikket en særudgave af Byens Stafet, hvor vi spørger jer medlemmer, hvordan I forholder jer til coronasituationen og en ændret arbejdsgang. Denne gang med svar fra Frederik Spanning, direktør i CREE Denmark. 


Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!


Byens Podcast

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Corona i byggebranchen​ #4
I denne episode ser vi på den usikkerhed om, hvad fremtiden bringer, og hvor økonomien går hen, som coronakrisen har medført. Mange i branchen nu sig om efter nye opgaver, der kan mindske krisens effekt på bundlinjen.


www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Corona i byggebranchen #3
I denne episode undersøger vi, hvordan offentlige investeringer kan være med til at holde liv i byggebranchen under coronakrisen. Hvor hurtigt vil det virke at frigive nye midler, og hvilke andre håndtag man kan skrue på? 


www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Corona i byggebranchen #2
I denne episode taler vi med de udførende på landets byggepladser og de rådgivende arkitekter og ingeniører, hvoraf mange arbejder hjemmefra. Hvordan tackles coronakrisen i de forskellige led, og hvordan hjælper vi bedst muligt hinanden igennem?


www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Corona i byggebranchen​ #1
I denne episode tager vi en rundspørge blandt blandt byggeriets parter: Hvordan holder vi samarbejdet om projekterne i gang, når vores muligheder for fysisk tilstedeværelse er begrænsede? Få gode råd til, hvordan vi kan tilpasse os til den nye virkelighed.


Kommende arrangementer

Carlsberg Byen - det nye bykvarter, 22. april - AFLYST
Hvordan udvikler man en ny bydel midt i byen med plads til både grønne områder og høje tårne, fredede bygninger og moderne arkitektur, boliger og erhverv? Vi tager på besøg til Carlsberg Byen og hører om udviklingen, der stadig er i fuld gang. 


Hotel Villa Copenhagen, 27. april - AFLYST
I april åbner hotel Villa Copenhagen i smukke omgivelser af den tidligere Centralpostbygning, der nu er forvandlet til et moderne førsteklasseshotel. Vi får en rundvisning på det nyåbnede hotel ved arkitekterne bag transformationen. 


Byens Netværk går undercover​, 19. maj
Tør du tage med agenterne på hemmelig mission? Du ved ikke hvor du skal hen, og hvad du skal se. 


Renovering af Frederiksberg Rådhustårn, NY DATO: 9. juni
Det 60 meter høje tårn på Frederiksberg Rådhus er under renovering. Vi tager til tops i rådhustårnet for at se og høre om det store håndværksarbejde med udskiftning af tagets kobberbelægning.


Velkommen i Byens Netværk - Intromøde​​, NY DATO: 12. juni
Er du nyt medlem i Byens Netværk eller overvejer du og din virksomhed at blive det? Så kom til intromøde, hvor du kan høre om netværkets mange muligheder og møde andre nye netværkskolleger i branchen.


Samtalesalon i Aarhus: Hvordan skaber vi social sammenhængskraft i byerne?, 19. august
Kom med til samtalesalon på Building Green i Aarhus om social bæredygtighed og sammenhængskraft - med særligt fokus på Sydhavnskvarteret, der undergår en kolossal udvikling.  


Nyheder

www.byens-netvaerk.dk

Nyheder opdateres løbende på www.byensnetvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link