Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


17. august 2018

Der er gang i by- og byggebranchen, og det går også strygende i Byens Netværk, og vi har masser at lave takket være den store opbakning fra alle jer medlemmer. Vi er derfor glade for at byde velkommen til en ny medarbejder - Shuki Foighel - som skal hjælpe os med at styre alle vores mange aktiviteter. Velkommen om bord på holdet, Shuki.Den kommende tid byder på en række af spændende arrangementer i netværket, og vi har netop tilføjet tre nye til efterårskalenderen:

Til september kan du komme på kongeligt besøg i Fredensborg Slotshave og se den smukt anlagte barokhave, som den er genskabt i hænderne på landskabsarkitekt Schønherr og nogle af tidens dygtigste stenhuggere.

Til oktober skal vi en tur til almendannelsens fødested. Tankerne om et alment dannende uddannelsessystem blev blandt andet skabt ved oprettelsen af Efterslægten - en skole, der har rundet de 230 år og som for nyligt har gennemgået en større renovering, transformation og tilbygning. Vi besøger skolen for at se transformationen og høre om historien.

Til november gentager vi successen og inviterer endnu engang til no stress-morgenkaffemøde sammen med Stig Sølvhøj, som fortæller, hvordan metoden MINDStrain kan forebygge stress. Alle taler om stress i disse år – også i byggebranchen. Der er mange myter om, hvad stress er. Er det bare at have travlt? Eller får vi stress af hele tiden at få at vide, at vi har stress? 

Her fra Byens Netværk kan vi godt anbefale at rive en dag ud af kalenderen og tage med på endagsturen Arkitekturikoner og stjerneskud den 19. september, hvor vi skal se nærmere på Vejle, hvor byggeriet blomstrer og det ene arkitekturikon efter det andet rejser sig i byen. 

Siden sidst kan vi byde velkommen til Rendbæk Consulting og Winsløw Advokatfirma. Vi glæder os til at møde jer på de kommende arrangementer. Husk at vi holder et intromøde den 18. september, hvor nye, kommende eller bare nysgerrige kan tilmelde sig.


God weekend
Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

SINUZ er et nystiftet rådgivende ingeniørfirma specialiseret i projektering og tilsyn af tekniske installationer samt byggerådgivning. Firmaet er bygget på en strategi og vision, hvor kvalitet, kunder og arbejdsglæde er i fokus.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra september 2018 og frem.


Byens Klumme

Alt er forbundet

Steen Hildebrandt, Ph.d., Professor m.m. er aktuel med et nyt klummeindlæg om hvordan den danske byggebranche kan omstille sig, tage handling og udvise globalt lederskab i forhold til FN's Verdensmål. Læs klummen her


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Christian Høgsbro, adm. direktør i Boligforeningen AAB, er ny stafetmodtager og svarer bl.a. på spørgsmålet om, hvordan vi sikrer en balanceret byvækst i København, hvor der er plads til mangfoldighed. Klik ind og læs hans svar.


Kommende arrangementer

Grønne Fællesskaber med TagTomat, 21. august
Hvordan gør vi vores byer grønnere og skaber mangfoldige fællesskaber? Vi besøger TagTomat for sammen at blive klogere på, hvordan man designer, udvikler og bygger løsninger, som gør byen grønnere.


Verdensmål i FN-Byen, 29. august - venteliste

Tag med til debatarrangement i FN-byen, hvor vi sammen med Professor og Ph.d., Steen Hildebrandt, og Kommunikationschef i UNDP's Nordiske Kontor, Mette Fjalland, skal diskutere, hvilke muligheder verdensmålene giver for udvikling og innovation i byggebranchen.


De Gamles By og Klarahus, 4. september - få pladser
Tag med til De Gamles By i hjertet af Nørrebro - et historisk område med plejehjem, børneinstitutioner og sundhedstilbud. Kvarteret er i rivende udvikling, og fremstår som en rolig oase midt i det ellers mangfoldige Nørrebro.


Fredensborg Slotshave, 6. september 
Kom på kongeligt besøg i Fredensborg Slotshave og se den smukt anlagte barokhave, som den er genskabt i hænderne på landskabsarkitekt Schønherr og nogle af tidens dygtigste stenhuggere.


Nordbro - ungdomsboliger i højden, 13. september​ - venteliste
Nørrebro får nu sit helt eget tårn – Nordbro, der rager op over byen i 100 meters højde og tilbyder boliger til byens unge. Tag med op i tårnet og oplev det spændende byggeri, der bliver både pejlemærke og vartegn for den pulserende udvikling på ydre Nørrebro.


Velkommen i Byens Netværk - intromøde, 18. september

Er du nyt medlem i Byens Netværk eller overvejer du og din virksomhed at blive det? Så kom til intromøde, hvor du kan høre om netværkets mange muligheder og møde netværkskolleger i branchen.


Arkitekturikoner og stjerneskud i Vejle, 19. september
Vejle har vokseværk - og det ene arkitekturikon efter det andet rejser sig i byen. Tag med på vores endagstur, hvor vi ser nærmere på fire af Vejles nye tilføjelser: Fjordenhus, Bølgen i Vejle, Fem Søstre og ikke mindst det nye prisvindende Psykiatrisygehus.


Studietur til Cape Town, 2.-10. oktober - venteliste

Studieturen 2018 går til Cape Town, hvor Afrika og Vesten på godt og ondt er smeltet sammen til en helt unik kultur. Tag med og oplev byens store historie, imponerende skønhed og spændende udvikling.


www.byens-netvaerk.dk

Transformation af Efterslægten, 24. oktober
Tankerne om et alment dannende uddannelsessystem var idéen bag Efterslægten - en skole, der har rundet de 230 år og som for nyligt har gennemgået en større renovering. Vi besøger skolen for at se transformationen og høre om historien.


No stress i byggebranchen II - morgenkaffemøde om MINDStrain, 16. november

Vi gentager succeen og inviterer endnu engang til no stress-morgenkaffemøde sammen med Stig Sølvhøj, som fortæller, hvordan metoden MINDStrain kan forebygge stress.


Afholdte arrangementer

 

Trekroner Kirke, 3. juli
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Om fusioner og opkøb i arkitektbranchen
Hør seneste udsendelse som sætter fokus på den bølge af fusioner og opkøb, der på det seneste har ramt arkitektbranchen.


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk

Invitation: Erhvervsdelegation til Pretoria i Sydafrika, 1. - 3. oktober 2018
I forbindelse med at Aarhus’ borgmester Jacob Bundsgaard besøger Pretoria i Sydafrika, inviteres danske virksomheder med fokus på bl.a. grøn energi og klimavenligt byggeri til at deltage i en erhvervsdelegation.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link