Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

18. december 2015

Så fløj endnu et år afsted, fyldt med oplevelser i Byens Netværk. Det blev bl.a. til en studietur til mangfoldige Istanbul og mere end 45 velbesøgte arrangementer og nedslag i byen – og der er meget mere på vej!

Det hele er blevet til sammen med jer. Byens Netværk er medlemmernes forening – og hvor er det skønt, at det kan mærkes! Tak for jeres opbakning, gode idéer, engagement og deltagelse.

Vi slutter året med over 300 medlemsvirksomheder. Aldrig før har vi været så mange, og det giver uanede muligheder for netværk på tværs af branchen. Vi har derfor ’mandet op’ i sekretariatet og er nu tre kvinder, der på fuld kraft arbejder for at udvikle en masse spændende faglige netværks-aktiviteter sammen med jer.

Vi har mange planer for 2016 og her er et udpluk af det, vi ved kommer til at ske:

  • Endnu flere ugentlige netværksarrangementer med faglige oplevelser og kulturelle nedslag i byen
  • Byens Netværksdag – en hel dag i netværkets tegn med fokus på indbyrdes relationer og faglige temaer. Sæt X ved den 2. marts!
  • Byens Saloner, hvor vi bringer branchens vigtige aktører i spil i en levende debat
  • Vi er til stede og laver netværksfaglig udveksling på Mipim og Folkemødet
  • Involverende tiltag på hjemmesiden, bl.a. Byens Klumme og Byens Stafet
  • Ikke mindst en lang studietur – i 2016 går turen til Tokyo.
Vi starter med at skyde det nye år godt i gang sammen til nytårskuren. Allersidste chance for tilmelding er den 28. december. Der kommer ikke flere remindere fra os :-).

VI ØNSKER DIG OG DINE KOLLEGER EN GOD JUL & GODT NYTÅR!

Henriette Sofie Larsen, Louise Skafte og Lisbet Fibiger
Byens Netværk


Månedens profil

Koncept Marketing er specialister i at bygge og styrke brands indenfor byggebranchen. Vi øger kendskabsgraden og styrker markedspositionen gennem strategisk markedsføring, storytelling og PR – leveret på abonnement.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra april 2016 og frem.


Kommende arrangementer

Nytårskur, 8. januar 
Tag med til Byens Netværks traditionsrige nytårskur - denne gang i den historiske og ikoniske Langelinie Pavillon, som i år har fået en ansigtsløftning fra inderst til yderst. Vi kan nok ikke vælte Den Lille Havfrue af stenen, men hun kan se frem til en livlig aften på kajen, når vi inviterer indenfor til en festlig og flot aften.

3D-Print. Kan man printe en elefant?, 11. januar
Der er eksplosiv udvikling i 3D-print, og teknologien kommer til at ændre måden, vi arbejder på – også i byggebranchen. Byens Netværk og Best-AV inviterer til et par spændende timer, hvor en ekspert fortæller om udviklingen og viser, hvad fremtiden vil bringe.

Pakhuset på Langelinie, 21. januar

Kom med når vi gentager successen med en rundvisning i ATP Ejendommes nye kontorhus, Pakhuset, for enden af Langelinie. Huset er i lavenergiklasse 1. og opvarmes og køles ved hjælp af grundvand.


Microsofts nye domicil, 4. februar
Byens Netværk besøger Microsofts nye domicil – Vi hører om byggeriet, får en rundvisning og lærer mere om virksomheden samt den måde, Microsoft har valgt at blande faggrupper fysisk på.

Kick-off Mipim, 9. februar
Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2016 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.

www.byens-netvaerk.dk
Arkitekturkursus, 10. marts
Vi inviterer igen i år til minikursus med de dygtige fotografer fra Byggeriets Billedbank. Her kan du lære, hvordan du med enkle redskaber kan tage gode billeder af arkitektur.

MIPIM Kaffe-Rendez-Vous 2016, 16. marts
Traditionen tro gentager vi vores velbesøgte kaffemøde på Mipim. Vi byder vores nuværende og kommende medlemsvirksomheder til morgenkaffe på Le Grand Café.

Afholdte arrangementer

Studietur til Istanbul, 30. september - 3. oktober

 Fotoreportage

Lysdesign i Novo Nordisks hovedsæde, 12. november

 Fotoreportage

Det nye Rigshospital, 17. november

 Fotoreportage 

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Byens Netværks-gruppe
Byens Netværk på LinkedIn
Byens Netværks gruppe har vokseværk på LinkedIn med nu over 4100 medlemmer. Brug gerne LinkedIn gruppen til at netværke med hinanden, hvis I f.eks. har brug for sparring til noget, mangler en kontakt, en event eller lignende.

Ny Facebook side for Byens Netværk
Facebook side for Byens Netværk
Har du besøgt Byens Netværks side på Facebook? Brug siden til at få opdateringer fra netværket direkte i dit news feed.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på forsiden af www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk
Konference om lovændringer i byggeloven, 13. januar
IDA Brandteknik og IDA BYG inviterer til mini konference om lovændringer i byggeloven samt initiativerne i regeringens vækstudspil omhandlende lempelser i brandreguleringen m.m.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link