Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

20. april 2016
 


I denne tid kan man se blomstrende kirsebærtræer overalt i byen. Alle, som er med på kirsebærbølgen, tager forbi Bispebjerg i disse dage for at tage lyserøde blomsterbilleder. Vi har endda fået en kirsebærblomst-festival (Sakura) i København. På Amager Fælled står blomsterne også i knop. Og her er ikke kun tale om "rigtige" blomster men om Bryggens nyeste skud – det 15. etager høje og præmierede boligbyggeri "Bryggeblomsten". Vi besøger Bryggeblomsten den 3. maj. 

På Byens Netværksdag var der mange, der viste stor interesse for at være med i en netværksgruppe, og du må endelig byde ind, hvis du også har lyst til at udvide netværket i dybden med et medlemskab i en af vores grupper. Vi er netop nu i gang med at planlægge søsætningen af i hvert fald én ny gruppe. Lad høre fra dig, hvis du kunne overveje at være med.

Har du i øvrigt bemærket turen "Bæredygtigheden folder sig ud", hvor du også får mulighed for at udvide dit netværk, når vi mødes med Sustainovation?

På flere af vores arrangementer møder I fra tid til anden vores dygtige filmmand Mikkel. Mikkel har allerede lavet to film for os: En om Byens Saloner og én om Byens Netværksdag på PapirØen. Lige nu er Mikkel i gang med at stykke klip sammen til den helt store spillefilm på 3 minutter om Byens Netværk, som I kan glæde jer til at se, når den er færdig engang i efteråret! Så smil til fotografen, når han kommer forbi.

Siden sidst kan vi byde velkommen til vvs-firmaet John A. Hansen A/S. Vi glæder os til at møde jer på vores kommende arrangementer.


Med venlig hilsen 
Henriette Sofie Larsen, Louise Skafte og Lisbet Fibiger
Byens Netværk


Månedens profil

Logik & CO præsenterer Gadens Stemmer, som leverer unikke fortællinger om København og adskiller sig fra traditionelle udbydere af byvandringer. De gør sig ikke i at vise historiske bygninger frem. De ved ikke, hvornår og hvorfor Børsen eller Rundetårn blev bygget, men de ved en ting eller to om fixerum på Vesterbro og Københavns herberger.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra juni 2016 og frem.


Byens Klumme

Fra mangfoldighed til grænseflader i Byens Netværk 
Henriette Cajar, formand for Byens Netværks bestyrelse, lægger for med en klumme om byens mangfoldighed. Et begreb som på mange måder er fundamentet for Byens Netværk.

Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Rita Justesen, Chef for Planlægning & Arkitektur i By & Havn, er aktuel stafetholder. Pia Nielsen, Direktør i Boligselskabet fsb, overdrog stafetten til Rita Justesen med spørgsmålet: Hvad er det vigtigste projekt i udviklingen af Københavns havn i de kommende år?

Kommende arrangementer

Ska' du med i sauna?, 20. april
Vinterbadeklubben hedder godt nok Det Kolde Gys, men vi tør godt love en varm oplevelse, når vi skal se nærmere på klubbens nye sauna, der er et smukt studie i bæredygtige og nordiske materialer. 

www.byens-netvaerk.dk
Verdens bedste børneby, 26. april - få pladser
En helt ny institution for mere end 600 børn og unge i alderen 0-18 år ved at tage form. Den nye børneby vil andet og mere end blot at være en forvokset udgave af en alm. daginstitution.
 

Det blomstrer på Bryggen, 3. maj
Kom med Byens Netværk når vi tager en tur til Amager Fælled, hvor blomsterne står i knop. Vi skal bl.a. se nærmere på et af Bryggens nyeste skud – det 15. etager høje og præmierede "Bryggeblomsten".

Bæredygtigheden folder sig ud, 1. juni 
Vi tager på tur til Jylland, hvor Troldtekt A/S inviterer på et unikt besøg på fabrikken samt oplæg om arbejdet med CSR og C2C. Vi får også lejlighed møde det nordjyske erhvervsnetværk Sustainovation.

Studietur til Tokyo, 1. okt. - 8. okt. - Venteliste
Årets studietur går til Tokyo i Japan med fokus på bl.a. grænseflader. Tokyo er en tempofyldt og sprudlende metropol - en fremmedartet og spændende by, hvor kultur og tradition møder storbypuls og science-fiction-agtig teknologi og arkitektur. På turen skal vi bl.a. se nærmere på byens udvikling på godt og ondt.Afholdte arrangementer

KU.BE - Nyt kultur- & Bevægelseshus,  6. april

 Fotoreportage

Boliger på Toppen - Kollektivhuset, 31. marts

 Fotoreportage 

MIPIM 2016, 15. - 18. marts

 Fotoreportage

Arkitekturfotokursus, 10. marts

 Fotoreportage

Byens Netværksdag, 2. marts

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk

Green Building Council Denmark konference, 24. maj
Green Building Council Denmark inviterer til konference om, hvordan fremtidens (arkitekt-)konkurrence og udbud kan se ud, hvis bæredygtigheden ikke skal gå tabt mellem vision og virkelighed.
 

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link