Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


21. januar 2019

Tredje mandag i januar er kendt som den mest deprimerende dag på året. Dagen bliver kaldt for "Blue Monday" og skulle efter sigende toppe listen over hårde dage at komme i gennem.

Hvis du er ramt af Blue Monday-stemning kommer her en god lille nyhed: Den 1. februar har vi fået mulighed for at komme på byggepladsbesøg i det nye pandaanlæg i Zoo København sammen med Schønherr, som vil vise os rundt i anlægget, der senere i år skal være hjem for to nye pandaer fra Chengdu i Kina.

Vi har kun 30 pladser, og der kan højst deltage to personer pr. medlemsvirksomhed.​ Skynd dig at tilmelde dig, hvis du vil med. Der er som nævnt tale om et byggepladsbesøg, så deltagelse forudsætter, at du selv kan medbringe sikkerhedssko og hjelm.

Vi forsøger selvfølgelig at lave et besøg mere senere på året for de af jer, der ikke når at få en plads i denne omgang.

God mandag
Henriette, Mathilde, Lisbet og Shuki 
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

HD Lab er en ny type virksomhed i byggebranchen som skaber forretningsmæssige fordele gennem brug af teknologi og løser problemer forbundet med ny teknologi. HD Lab startede i april 2018 og er en del af Jensen Holding A/S.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra maj 2019 og frem.


Byens Klumme

Hvad nu, København?

Selv når det går allerbedst, ved man aldrig, hvad der sker, når man vender et af Matadors ”Prøv lykken”-kort. Sådan er det også med virkelighedens by. Læs den nye klumme om Københavns byudvikling af Jesper Pagh, konsulent, forsker og forfatter. 


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Rasmus Storgaard, partner og bestyrelsesformand i EcoVillage, er seneste modtager af medlemsstafetten. Læs bl.a. om hans ønske om at få mere bæredygtighed ind i byggeriet, og om hvorfor han mener, at man kunne omdøbe sociale bæredygtighed til væredygtighed.


Kommende arrangementer

Tingbjerg Bibliotek\Kulturhus, 22. januar
Tingbjerg Bibliotek\Kulturhus er et nyt, kulturelt fyrtårn, som har kick-startet den byudvikling, der skal gøre bydelen Tingbjerg endnu mere attraktiv i de kommende år. Kom med på besøg og få en status på udviklingen i Tingbjerg.


Kickoff for Byens Strateger Aarhus, 23. januar
Byens Netværk åbner nu sin første netværksgruppe i Aarhus. Kom med til vores intromøde og hør, hvad du kan få ud af at være med.


Mipim Kick-off 2019, 29. januar 
Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2019 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.


Det nye pandaanlæg i Zoo København, 1. februar 

Tag med på byggepladsbesøg, når Schønherr viser rundt i i det nye pandaanlæg i Zoo København, som senere i år skal være hjem for to nye pandaer fra Chengdu i Kina.


Arkitekturens Værksteder på Louisiana: ELEMENTAL,
6. februar

Tag med på rundvisning i udstillingen Arkitekturens Værksteder, hvor Louisiana denne gang præsenterer den chilenske tegnestue ELEMENTAL med Alejandro Aravena som kunstnerisk leder. Vi slutter besøget af med at spise sammen i Louisiana Café.


Copenhagen Light Festival med Byens Netværk, 20. februar

Copenhagen Light Festival lyser igen i år København op i vintermørket og giver mulighed for at opleve byen på en ny måde. Sammen med arkitekt og lysdesigner, Jesper Ravn, tager vi på vandring mellem byens lys.


CopenHill - Skibakken på toppen af Amager Ressourcecenter, 21. februar 2019 - venteliste
Tagparken på taget af Amager Ressourcecenter nærmer sig sin åbning. Vi tager turen til toppen for at se og høre om projektet.


www.byens-netvaerk.dk

Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2019, 13. marts
Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe på Restaurant le 1331 i Cannes.


Afholdte arrangementer

Big Art på Charlottenborg, 11. december
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Året der gik i byggebranchen 2018
Byens Podcast er aktuel med den uomgængelige nytårsudsendelse: Året der gik i byggebranchen. Podcasten er optaget direkte på Byens Netværks Nytårskur den 4. januar i PLADEVÆRKSTEDET og lavet i samarbejde med Byggeriets Pressebureau. 


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk

Manifest Stafet om arkitekturens rolle i samfundet anno 2019

I anledning af valgåret, FNs 17 Verdensmål og 100-året for Bauhaus inviterer Copenhagen Architecture Festival ’arkitekturens aktører’ i Danmark til at udforme et manifest, der forholder sig til arkitekturens rolle i samfundet anno 2019.


www.byens-netvaerk.dk

Invitation til talk: Vinduets rolle i arkitekturen, 6. marts

Hvilken rolle spiller vinduet og lyset i vores kultur- og arkitekturhistorie? Hvordan oplever vi et vindue, og hvad er vinduets rolle i fremtiden? Deltag i en TALK med Arne Høi og Kjeld Vindum fra Kunstakademiets Arkitektskole. Arrangementet er gratis for medlemmer af Byens Netværk.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link