Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

24. november 2016Det vrimler ind med tilmeldinger til nytårskuren, og godt halvdelen af pladserne er nu taget. Hvis du gerne vil med, så skynd dig at sikre dig en plads. Her kan se, hvem der allerede har tilmeldt sig.

Der er også godt gang i tilmeldingerne til vores julenetværksbar, som både er for medlemmer og kommende medlemmer. Har du en i dit netværk, som du har lyst til at præsentere Byens Netværk for, så er der mulighed for at tilmelde gæster. 

Skal din virksomhed være Månedens Profil i januar? Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil, så kontakt os eller læs mere her

Reportagen fra årets studietur til Tokyo inkl. deltagernes bidrag er nu klar. Se de flotte billeder fra en fantastisk netværkstur. Vi er allerede i gang med at finde ud af, hvor næste års tur skal gå hen. Denne gang bliver det et sted i Europa. Vi glæder os til at fortælle jer mere.

Vi er i fuld sving med at planlægge det kommende års arrangementer, som kommer til at byde på et væld af spændende, faglige besøg.

Siden sidst kan vi byde velkommen til Over Byen Arkitekter. Vi glæder os til at se jer på vores kommende arrangementer.

 

Med venlig hilsen

Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger

Byens Netværk

Månedens profil

Kuben Management A/S er en landsdækkende bygherrerådgivningsvirksomhed med fokus på udvikling af byer og det byggede miljø. Kuben Management har 130 medarbejdere og er et datterselskab i NRGi Koncernen.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra januar 2017 og frem.


Byens Klumme

Hvorfor socialøkonomi?
Line Barfod, Advokat i Foldschack & Forchhammer, sætter i Byens Klumme fokus på, hvorfor vi skal beskæftige os med socialøkonomi og socialøkonomiske virksomheder. Er grænserne mellem mennesker i byen måske en af de grænseflader, vi som branche bør give større opmærksomhed?

Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Morten Kabell, Teknik- og miljøborgmester i Københavns Kommune, er aktuel stafetholder. Inger Støjberg, Udlændinge-, integrations- og boligminister, overdrog stafetten til Morten Kabell med spørgsmålet: Hvordan vil Københavns Kommune sikre, at der fremover bliver opført billige almene boliger?

Kommende arrangementer

Julenetværksbar 2016, 8. december
Bemærk, at starttidspunktet er ændret til kl. 16:00.
Byens Netværk gentager den gode tradition og inviterer til julenetværksbar – denne gang hos et af vores medlemmer: LOGIK & CO., som bliver de første til at gribe netværksbar-stafetten.

Nytårskur 2017, 6. januar
Byens Netværk inviterer til nytårskur i The Lab, der emmer af New Yorker-stemning med højt til loftet og udsigt over byen.

ENIGMA – Museum for post, tele og kommunikation, 19. januar

Kom med på besøg i ENIGMA - Danmarks nye kommunikationsmuseum, og hør om udviklingen af det nye museum i den gamle postbygning på hjørnet af Trianglen på Østerbro.


Kick-off Mipim 2017, 2. februar
Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Sidste år blev den besøgt af godt 23.000 deltagere, heraf ca. 600 danskere. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2017 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.

Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2017, 15. marts 

Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe – i år på en ny café.


www.byens-netvaerk.dk
Mipim Netværkspicnic på Île Saint-Honorat, 17. marts
Tag med på netværkspicnic på den smukke ø, Île Saint-Honorat, og nyd et par timers idyllisk ro og uformel MIPIM-evaluering sammen med dit netværk.
 

Afholdte arrangementer

Amaliegaarden - Restaurering af historiske københavnerpalæer, 25. oktober

 Fotoreportage

Konstabelskolen, 1. november

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

Invitation til Green Building Councils Vinterkonference 2016, 6. december
Hvilken rolle spiller det eksisterende byggeri i forhold til klimamålene i Københavns Kommune? Få svaret på Green Building Councils vinterkonference den 6. december 2016 hvor temaet er: Bæredygtighed som værdiskaber for det eksisterende byggeri.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link