Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

28. januar 2016


Den 1. oktober går vores årlige studietur til Tokyo med fokus på bl.a. byplanlægning, arkitektur, kultur og naturligvis netværk både blandt deltagerne og med de fagpersoner vi møder i Tokyo.

Her er lidt nøgleinfo:

  • 6 overnatninger
  • 40 pladser
  • 5 pladser er reserveret til nye deltagere
  • 25. marts skal vi kende antal deltagere
  • 3 deltagere pr. virksomhed
  • Direkte fly med SAS.

Hvis det går, som det plejer, bliver pladserne revet væk. Så hvis du vil være sikker på en plads, er det nu, du skal tilmelde dig.

Den 2. marts står der som bekendt Byens Netværksdag på programmet i København med en mangfoldig vifte af aktiviteter inden for netværk, samarbejde og relationer. Se den foreløbige deltagerliste her og tjek om din virksomhed er repræsenteret. Vi skal helst vide, hvor mange vi bliver inden den 22. februar, og vi skal have fyldt det gamle papirlager med skønne netværksfolk fra byggebranchen. Sørg for at tilmelde dig inden du evt. tager på vinterferie.

I sidste nyhedsbrev lancerede vi Byens Stafet - et nyt netværksinvolverende tiltag. Læs den inden stafetten går videre til den næste stafetholder i Byens Netværk.

Har du i øvrigt set billeder fra nytårskuren?
 


Med venlig hilsen

Henriette Sofie Larsen, Louise Skafte og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

Månedens profil

Best-AV A/S rådgiver, projekterer samt udfører alt inden for AV-løsninger. Vores projektafdeling, som kan stå for hele processen, har spidskompetencer især inden for renovering og nybyggeri. Derudover har vi distributionen af Canon samt mange andre producenter inden for billede og lyd. Vi leverer informations-løsninger, både som stand alone til en reception eller er med i processen helt fra start, hvor AV skal tænkes ind i et nyt byggeri.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra april 2016 og frem.


Kommende arrangementer

Microsofts nye domicil, 4. februar - Venteliste
Byens Netværk besøger Microsofts nye domicil – Vi hører om byggeriet, får en rundvisning og lærer mere om virksomheden samt den måde, Microsoft har valgt at blande faggrupper fysisk på.


Kick-off Mipim, 9. februar
Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2016 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.

Byens Netværksdag, 2. marts
En hel dag i netværkets tegn med fokus på indbyrdes relationer og faglige temaer. Vi zoomer ind på selve netværket. Hvad er det, hvordan virker det, og hvordan bruger vi det allerbedst?
 

www.byens-netvaerk.dk
Arkitekturfotokursus, 10. marts - Få pladser 
Vi inviterer igen i år til minikursus med de dygtige fotografer fra Byggeriets Billedbank. Her kan du lære, hvordan du med enkle redskaber kan tage gode billeder af arkitektur.
 

MIPIM Kaffe-Rendez-Vous 2016, 16. marts
Traditionen tro gentager vi vores velbesøgte kaffemøde på Mipim. Vi byder vores nuværende og kommende medlemsvirksomheder til morgenkaffe på Le Grand Café.

Studietur til Tokyo, 1. okt. - 8. okt. 
Årets studietur går til Tokyo i Japan med fokus på bl.a. grænseflader. Tokyo er en tempofyldt og sprudlende metropol - en fremmedartet og spændende by, hvor kultur og tradition møder storbypuls og science-fiction-agtig teknologi og arkitektur. På turen skal vi bl.a. se nærmere på byens udvikling på godt og ondt.Afholdte arrangementer

Kan man printe en elefant, 11. januar

 Fotoreportage

Nytårskur 2016, 8. januar

 Fotoreportage

Debataften i Byens Saloner, 2. december 

 Filmreportage

Studietur til Istanbul, 30. september - 3. oktober

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Byens Netværks-gruppe
Byens Netværk på LinkedIn
Byens Netværks gruppe har vokseværk på LinkedIn med nu over 4100 medlemmer. Brug gerne LinkedIn gruppen til at netværke med hinanden, hvis I f.eks. har brug for sparring til noget, mangler en kontakt, en event eller lignende.

Ny Facebook side for Byens Netværk
Facebook side for Byens Netværk
Har du besøgt Byens Netværks side på Facebook? Brug siden til at få opdateringer fra netværket direkte i dit news feed.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på forsiden af www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk
Informationsmøde om Arkitektforeningens studierejse, 4. februar
Kom til informationsmøde om Arkitektforeningens studietur til Colombia. Mødet foregår i Arkitektforeningens nye hus i Åbenrå 34 den 4. februar kl. 17-19

www.byens-netvaerk.dk Bliv huskunstner - kursus for arkitekter, 9. februar
Statens Kunstfonds Huskunstnerordning giver arkitekter mulighed for at søge tilskud til forløb, hvor børn og unge får indsigt i arkitekturens verden.

www.byens-netvaerk.dk
Louisiana Live, 25. februar
Mød stadsarkitekten Tina Saaby, som tager os med igennem det nye København og fortæller om sine visioner for byen.

www.byens-netvaerk.dk Vinterakademi, 7-11 marts
Har du en nyuddannet kollega eller ansat med interesse i byggebranchens grønne omstilling? Så er Vinterakademi 2016, som afholdes d. 7. - 11. marts i København, noget for ham/hende.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link