Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

28. april 2016
 


Den 1. juni kører netværksbussen til Jylland, hvor vi blandt andet skal besøge Troldtekt og mødes med netværket Sustainovation under overskriften "Bæredygtigheden folder sig ud". Turen er en heldagstur og giver rig mulighed for at udvide dit netværk i dybden. Tag med os på tur ud i det danske forårsland. Vi har reserveret et antal pladser til ikke-medlemmer, så hvis du er interesseret, tilmelder du dig og skriver i bemærkningsfeltet, at du gerne vil have en gæsteplads.

Foråret betyder også, at det kribler i os for at komme ud på terrassen, i haven og ikke mindst på altanen. Altaner er ”det nye sorte” i København. Langt flere familier end før bliver i byen og søger uderum, hvorfor altaner er et must for mange købere. Når vi bliver ældre bliver vi også boende i byen, og derfor er der også efterspørgsel på elevatorer. Og nu er det faktisk muligt at indbygge en elevator i en helt almindelig beboelsesopgang. Tag med når vi besøger Altan.dk i Café Altanen og efterfølgende ser et aktuelt projekt med nye altaner og elevatorer og hører, hvad det gør ved en salgspris.


Med venlig hilsen 
Henriette Sofie Larsen, Louise Skafte og Lisbet Fibiger
Byens Netværk


Månedens profil

Logik & CO præsenterer Gadens Stemmer, som leverer unikke fortællinger om København og adskiller sig fra traditionelle udbydere af byvandringer. De gør sig ikke i at vise historiske bygninger frem. De ved ikke, hvornår og hvorfor Børsen eller Rundetårn blev bygget, men de ved en ting eller to om fixerum på Vesterbro og Københavns herberger.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra juni 2016 og frem.


Byens Klumme

Fra mangfoldighed til grænseflader i Byens Netværk 
Henriette Cajar, formand for Byens Netværks bestyrelse, lægger for med en klumme om byens mangfoldighed. Et begreb som på mange måder er fundamentet for Byens Netværk.

Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Rita Justesen, Chef for Planlægning & Arkitektur i By & Havn, er aktuel stafetholder. Pia Nielsen, Direktør i Boligselskabet fsb, overdrog stafetten til Rita Justesen med spørgsmålet: Hvad er det vigtigste projekt i udviklingen af Københavns havn i de kommende år?

Kommende arrangementer

Det blomstrer på Bryggen, 3. maj
Kom med Byens Netværk når vi tager en tur til Amager Fælled, hvor blomsterne står i knop. Vi skal bl.a. se nærmere på et af Bryggens nyeste skud – det 15. etager høje og præmierede "Bryggeblomsten".

Din, min, vores og byens altaner, 24. maj 
Langt flere bliver boende i byen, derfor er altaner blevet et must. De ældre bliver også boende, og derfor er der også søgning efter elevatorer, som det nu er muligt at indbygge i en helt alm. opgang.

Bæredygtigheden folder sig ud, 1. juni 
Vi tager på tur til Jylland, hvor Troldtekt A/S inviterer på et unikt besøg på fabrikken samt oplæg om arbejdet med CSR og C2C. Vi får også lejlighed møde det nordjyske erhvervsnetværk Sustainovation.

Studietur til Tokyo, 1. okt. - 8. okt. - Venteliste
Årets studietur går til Tokyo i Japan med fokus på bl.a. grænseflader. Tokyo er en tempofyldt og sprudlende metropol - en fremmedartet og spændende by, hvor kultur og tradition møder storbypuls og science-fiction-agtig teknologi og arkitektur. På turen skal vi bl.a. se nærmere på byens udvikling på godt og ondt.Afholdte arrangementer

KU.BE - Nyt kultur- & Bevægelseshus,  6. april

 Fotoreportage

Boliger på Toppen - Kollektivhuset, 31. marts

 Fotoreportage 

MIPIM 2016, 15. - 18. marts

 Fotoreportage

Arkitekturfotokursus, 10. marts

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk

Green Building Council Denmark konference, 24. maj
Green Building Council Denmark inviterer til konference om, hvordan fremtidens (arkitekt-)konkurrence og udbud kan se ud, hvis bæredygtigheden ikke skal gå tabt mellem vision og virkelighed.
 

www.byens-netvaerk.dk Copenhagen Architecture Festival (CAFx) Summer School, 9. - 19. august
Through interdisciplinary master class studios the CAFx SUMMER SCHOOL explores relationships of architecture and film during eleven days in August 2016.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link