Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

29. september 2016


I næste uge går den årlige studietur til Tokyo - verdens største by med 35 mio. indbyggere. I år skal vi 45 personer afsted. Mange i netværket har bidraget med stort og småt til programmet. Tak for det. Sammen er vi gode!

Hvis I har lyst til at se programmet, kan det ses her. I er naturligvis velkomne til at bruge det til inspiration, hvis I selv skal afsted på et tidspunkt.

Til foråret afholdes den årlige ejendomskonference MIPIM i Cannes. Der er lang tid til, men inden I evt. booker flybilletter, skal I vide, at vi i år holder to arrangementer under MIPIM; nemlig det traditionelle kaffe rendez-vous samt en netværkspicnic fredag formiddag på Ile Saint Honorat, den fredfyldte ø 15 min. sejlads fra det hektiske Cannes. Skal I med til konferencen og har brug for hjælp til logi, så hjælper vi som altid gerne til. Kontakt Henriette.

I det mere nære har vi en tur til udkanten af Carlsberg Byen. Det er ikke så ofte, at København får en helt ny station, men det har vi nu fået med den nye Carlsberg Station, der med tiden forventes at blive en af de allermest benyttede i hele Danmark. Gottlieb Paludan Architects viser i næste uge rundt og fortæller om designet af stationen og det omkringliggende byrum. Meld dig til her.

Og som altid har vi masser af nye arrangementer støbeskeen. Bl.a. skal vi snart på besøg i Niels Bohr Bygningen - Bygningstyrelsens til dato største byggeri, der skal modernisere Københavns Universitets laboratorier. Der er også et besøg i BLOX, et af havnefrontens største og mest spændende projekter, lige om hjørnet. Mere om det i næste nyhedsbrev.....

Siden sidst kan vi byde velkommen til Albertslund Kommune - vi glæder os til at se jer på vores arrangementer.

 

Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen, Louise Skafte og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

Månedens profil

Dall & Lindhardtsen A/S arbejder i den arkitektfaglige skala fra design til planlægning. Vi varetager rådgivning i alle faser fra idé til færdigt byggeri. Vi løser traditionelle og utraditionelle, store og små projekter. Gennem en kreativ proces skaber vi god arkitektur og løser faglige udfordringer, der tilfredsstiller bygherrens krav til funktionalitet, kvalitet, økonomi og tid. Samtidigt er det vores ambition, at projekterne gives en unik og bæredygtig løsning. 

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra oktober 2016 og frem.


Byens Klumme

Hvorfor socialøkonomi?
Line Barfod, Advokat i Foldschack & Forchhammer, sætter i Byens Klumme fokus på, hvorfor vi skal beskæftige os med socialøkonomi og socialøkonomiske virksomheder. Er grænserne mellem mennesker i byen måske en af de grænseflader, vi som branche bør give større opmærksomhed?

Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Inger Støjberg, Udlændige-, Integrations- og Boligminister, er aktuel stafetholder. Jakob Axel Nielsen, Direktør i Calum A/S, overdrog stafetten til Inger Støjberg med spørgsmålet om, hvorvidt Regeringen har overvejelser om at reducere det kommunale tilskudsbeløb (grundkapitalen) til det almene byggeri fra de nuværende 10% til de 7%, det tidligere har været?

Kommende arrangementer

Studietur til Tokyo, 1. okt. - 8. okt. - Venteliste
Årets studietur går til Tokyo i Japan med fokus på bl.a. grænseflader. Tokyo er en tempofyldt og sprudlende metropol - en fremmedartet og spændende by, hvor kultur og tradition møder storbypuls og science-fiction-agtig teknologi og arkitektur.

Den nye Carlsberg Station, 6. oktober
Gottlieb Paludan Architects står bag Carlsberg Station, der har erstattet Enghave station, og er Carlsberg Byens knudepunkt for kollektiv trafik.

Amaliegaarden - Restaurering af historiske københavnerpalæer, 25. oktober - Venteliste
Byens Netværk besøger Amaliegade i Frederiksstaden, hvor 3 palæer netop nu restaureres efter alle kunstens regler og omdannes til liebhaverlejligheder med privat rokokohave.

Byens Netværk går undercover II, 12. oktober - Få pladser

Tag chancen – kom med og lad dig overraske! Du ved ikke, hvad vi skal og hvorhenne. Men afsæt et par timer og kom med, når vi laver et kulturelt nedslag på et af de steder, som har haft stor betydning for generationer af Københavnere.  


Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2017, 15. marts 

Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe – i år på en ny café.


www.byens-netvaerk.dk
Mipim Netværkspicnic på Île Saint-Honorat, 17. marts
Tag med på netværkspicnic på den smukke ø, Île Saint-Honorat, og nyd et par timers idyllisk ro og uformel MIPIM-evaluering sammen med dit netværk.
 

Afholdte arrangementer

ARC og Amager Bakke, 31. august

 Fotoreportage 

Radon i Byggeriet, 30. august

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Byens Netværks ansigter
Det sidste års tid har vi haft glæde af Louise som barselsvikar for Mathilde. Nu er Mathilde tilbage igen, og hun glæder sig til at møde jer på vores arrangementer. Det betyder, at vi for denne gang siger farvel til Louise. Velkommen tilbage til Mathilde og på gensyn til Louise.

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk
Bogreception - Humane Byer, 29. september
Hvordan kan byer fornyes, så der bliver indrettet bedre byrum? Det spørgsmål tager arkitekt Karsten Pålsson under behandling i en ny bog. I bogen kan man bl.a. finde danske og udenlandske eksempler på gode sammenhængende byrum med rigt socialt liv. Forlaget Bogværket og Karsten Pålsson inviterer til bogreception

www.byens-netvaerk.dk
Vær med til at gøre København CO₂-neutral i 2025 
Nu bliver der sat fokus på at spare energi i private bolig- og erhvervsejendomme i Københavns Kommune. 22 bygningsejere, udlejere, andelsboligforeninger, ejendomsadministratorer og interesseorganisationer har sagt ja til at være med i kommunens partnerskab, Energispring, og spare på energiforbruget i deres bygninger. Vil du også være med?

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link