Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

 

10. oktober 2017


Dette nyhedsbrev er for dig, der skal på Mipim i 2018, eller som overvejer at tage afsted.

Mipim er den årlige internationale ejendomskonference, hvor de store byer og regioner deltager for at brande deres by, tiltrække investorer mm. Det er samtidig et kæmpe netværksarrangement for den danske ejendoms- og byggebranche.
I 2017 blev Mipim besøgt af godt 23.000 deltagere - heraf ca. 1000 danske ejendomsfolk.

Byens Netværk har i over 10 år været til stede på Mipim, hvor vi netværker med branchen, arrangerer netværksarrangementer og hjælper med logi. Vi holder desuden et kick-off møde i København forud for Mipim.

Mipim-planlægningen er i fuld gang, så vi vil derfor allerede nu gøre opmærksom på vores arrangementer på Mipim:

Mipim kick-off 2018 (København), 1. februar 2018
Vi holder et kick-off arrangement i København forud for Mipim 2018. Kick off er for dig, der skal med til Mipim 2018 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang. Vi bruger eftermiddagen på at hjælpe hinanden til at få den bedste netværksuge i Cannes. Hvordan kommer vi hjem fra Mipim 2018 med de gode kontakter og opgaver i kufferten?

Mipim - Byens Saloner: Borgmesterstafet, 13. marts 2018
Byens Saloner rykker til Cannes og spørger de nye og genvalgte danske borgmestre: ”Hvad er visionerne for din by? Det forlyder, at der i 2018 kommer endnu flere kommuner og borgmestre til Mipim end tidligere. I den anledning vil Byens Netværk sætte rammen for et uformelt debatarrangement for de valgte borgmestre og kommunaldirektører og de danske deltagere fra ejendoms- og byggebranchen på Mipim. Kom med til Borgmesterstafet på Mipim 2018.

Mipim Kaffe-Rendez-Vous, 14. marts 2018
Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe på på Restaurant le 1331. Arrangementet har ingen dagsorden, udover at vi skal lære hinanden bedre at kende. Sidste år fyldte vi caféen med omkirng 100 deltagere morgenen igennem.

Mipim Netværkspicnic på Île Saint-Honorat, 16. marts 2018
Oven på et par intense MIPIM-dage kan det være en god idé at komme ned i gear og finde tid til at genoplade, inden turen igen går hjem til Danmark. Igen i år kan du tage med på netværkspicnic på den smukke ø, Île Saint-Honorat, og nyde et par timers idyllisk ro og uformel MIPIM-evaluering sammen med dit netværk. Hvis du ikke allerede har booket flybilletter, så overvej om du vil vente med at tage hjem fredag aften eller lørdag.

Har du brug for hjælp til logi i Cannes og vil du gerne undgå at bo helt uden for byen, så har vi de gode kontakter. Kontakt evt. Henriette på hsl@byensnetvaerk.dk og hør nærmere.Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

 

Månedens profil

Den 1. november 2017 fejrer Emcon 50 år i branchen. Emcon a/s blev startet for at dække et behov for professionel bistand til bygherrerne i de tidlige faser. I dag favner Emcon langt bredere med rådgivning til bygherrer, lejere og investorer som proces- og projektledere i alle byggefaser. Grundtanken består dog stadig. 


Byens Klumme

Grænsefladen mellem Kunstakademiets arkitektuddannelse og FN’s verdensmål.
Kan et målrettet arbejde med FN´s 17 verdensmål være med til at styrke samarbejdet mellem arkitektfaget, uddannelsesverdenen og den virkelighed, vi alle er med til at forme? Læs det nye klummeindlæg skrevet af Arne Høi, Institutleder på KADK.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra november 2017 og frem.


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Søren Tegen Pedersen, plandirektør i Økonomiforvaltning, Københavns Kommune, har modtaget stafetten af Karen Mosbech, administrerende direktør i Freja ejendomme, med spørgsmålet: "Hvad er den by-strategiske vision for København og hvordan arbejder Kommunen med at leve op til den? Jeg tænker f.eks. på hvordan man vil udnytte det liv, der er skabt omkring universiteterne og Rigshospitalet, hvordan bliver det et aktiv for byen?"


Kommende arrangementer

Urbanized – biograftur med Byens Netværk, 25. oktober 
- venteliste

Byens Netværk inviterer en tur i biografen til forestillingen ”Urbanized” – en dokumentar om design af verdens byer. Vores arrangement er del af kultureventen URBANE, som efter forestillingen sætter rammen for en debat om filmen. 


Orbicons nye domicil, bæredygtighed og DGNB, 26. oktober

Tag med på besøg i Orbicons nye domicil i Høje-Taastrup. Ud over at se og høre om det bæredygtige hus, bidrager DGNB med sidste nyt inden for bæredygtighed og Domea.dk vil fortælle om deres nye bæredygtighedsstrategi.


Japansk og dansk møbelkunst – besøg hos A. Petersen Collection & Craft, 8. november

I den aktuelle udstilling hos A. Petersen på Kløvermarksvej mødes dansk møbelkunst og japansk håndværks”nørderi” i et indendørs havelandskab. Kom og oplev det spektakulære kulturmøde.


Byens Netværksdag 2017, 16. november

Byggeriets samarbejdsformer ændrer sig, og branchen er under ombygning. På Byens Netværksdag ser vi nærmere på nogle af de samarbejdsmodeller, der for tiden udfordrer og skaber innovation på tværs af branchen.


Mediation – et stoppested mellem forhandling og voldgift, 23. november
Hvad er mediation og hvad kan vi bruge det til? Vi stiller skarpt på muligheder og barrierer for mediationens rolle i byggebranchen.


www.byens-netvaerk.dk

Jul på Bellahøj – arrangement om Bellahøjhusenes historie og fremtid, 30. november
Kom med på besøg i de ikoniske boliger, få historien om de allerførste højhuse i Danmark og bliv klogere på fremtidens Bellahøj. Vi krydrer besøget med julestemning, gløgg og æbleskiver på Restaurant Bellahøj.


Mipim Kick-off 2018, 1. februar

Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2018 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.


Mipim - Byens Saloner: Borgmesterstafet, 13. marts

Byens Saloner rykker til Cannes og spørger de nye og genvalgte danske borgmestre: ”Hvad er visionerne for din by? Kom med til Borgmesterstafet på Mipim 2018. 


Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2018, 14. marts

Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe.


Mipim Netværkspicnic på Île Saint-Honorat 2018, 16. marts

Igen i år kan du tage med på netværkspicnic på den smukke ø, Île Saint-Honorat, og nyde et par timers idyllisk ro og uformel MIPIM-evaluering sammen med dit netværk.


Afholdte arrangementer

The Krane, 22. september
 Fotoreportage

 


 

Byens Saloner: Nye greb om forstaden? 6. september
 Fotoreportage

 


 

Grønttorvet – fra grønt handelssted til ny attraktiv bydel,
5. september

 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk

KAB inviterer til halvdagskonference om aktive erhvervsudlejere, 30. oktober

Inspiration til bestyrelser i boligforeninger, -afdelinger og -organisationer – samt administratorer og kommuner med interesse for butikker og byliv.


www.byens-netvaerk.dk

Invitation til kommunalvalgets vigtigste debat
Den 1. november indviterer Haandværkerforeningen og de københavnske laug til debatmøde i forbindelse med det københavnske kommunalvalg.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link