Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

7. april 2016
 

Vi er i fuld sving med at planlægge nye arrangementer, og du kan under kommende arrangementer se de arrangementer, som allerede er datosat, men endnu ikke færdigplanlagt. Så kan du reservere tid i din kalender. F.eks. har vi 2. juni en netværkstur til Troldtekt i Troldhede, og der er også vores generalforsamling, som i år holdes på Københavns Universitet med et besøg på Copenhagen Plant Science Center.

Sikkerhed på arbejdspladser er en ting, som heldigvis vægtes meget højt i byggebranchen. Derfor skal vi som udgangspunkt altid bære sikkerhedshjelm og -sko, når vi er på besøg på byggepladser. Vi har lige haft to byggepladsbesøg, og vi vil derfor opfordre jer til at investere i et par sko og en hjelm, da der ikke altid er låneudstyr på pladserne. Det er så ærgerligt, hvis vi bliver afvist ved indgangen. Krav om evt. sikkerhedsudstyr står i beskrivelsen af arrangementet, og I bliver også mindet om det, når vi sender jer en reminder.

En anden ting er, at vores arrangementer heldigvis er meget populære. Derfor vil vi gerne opfordre til, at I husker at melde afbud i god tid, hvis I bliver forhindrede i at komme - så kan en anden nemlig overtage pladsen. 

Vores studieture er heldigvis også meget populære og næste gang går turen til Tokyo. Vi har fået et afbud, så derfor har vi lige nu en ledig plads. Kontakt os hvis du er interesseret.
 

Siden sidst kan vi byde velkommen til BAM-Danmark A/S. Vi glæder os til at møde jer på vores kommende arrangementer.


Med venlig hilsen

Henriette Sofie Larsen, Louise Skafte og Lisbet Fibiger
Byens Netværk
 
 

Månedens profil

Logik & CO præsenterer Gadens Stemmer, som leverer unikke fortællinger om København og adskiller sig fra traditionelle udbydere af byvandringer. De gør sig ikke i at vise historiske bygninger frem. De ved ikke, hvornår og hvorfor Børsen eller Rundetårn blev bygget, men de ved en ting eller to om fixerum på Vesterbro og Københavns herberger.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra juni 2016 og frem.


Byens Klumme

Fra mangfoldighed til grænseflader i Byens Netværk 
Henriette Cajar, formand for Byens Netværks bestyrelse, lægger for med en klumme om byens mangfoldighed. Et begreb som på mange måder er fundamentet for Byens Netværk.

Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Pia Nielsen, Direktør i Boligselskabet fsb, er lige nu den aktuelle stafetholder. Tina Saaby, Stadsarkitekt i København, overdrog stafetten til Pia Nielsen med spørgsmålet: Hvad skal der til for, at du og jeg flytter til Tingbjerg?

Kommende arrangementer

Ska' du med i sauna?, 20. april
Vinterbadeklubben hedder godt nok Det Kolde Gys, men vi tør godt love en varm oplevelse, når vi skal se nærmere på klubbens nye sauna, der er et smukt studie i bæredygtige og nordiske materialer. 

www.byens-netvaerk.dk
Verdens bedste børneby, 26. april
En helt ny institution for mere end 600 børn og unge i alderen 0-18 år ved at tage form. Den nye børneby vil andet og mere end blot at være en forvokset udgave af en alm. daginstitution.
 

Studietur til Tokyo, 1. okt. - 8. okt. - Venteliste
Årets studietur går til Tokyo i Japan med fokus på bl.a. grænseflader. Tokyo er en tempofyldt og sprudlende metropol - en fremmedartet og spændende by, hvor kultur og tradition møder storbypuls og science-fiction-agtig teknologi og arkitektur. På turen skal vi bl.a. se nærmere på byens udvikling på godt og ondt.



Afholdte arrangementer

Byens Netværksdag, 2. marts

 Fotoreportage

En landsby på højkant, 3. marts

 Fotoreportage 

Fra boligblok til lavenergihus,  8. marts

 Fotoreportage

Arkitekturfotokursus, 10. marts

 Fotoreportage

MIPIM 2016, 15. - 18. marts

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link