Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

3. marts 2016
 

Denne nyhedsmail kommer ikke til at handle om Byens Netværksdag ..... og dog: Vi vil gerne sige tak for en fantastisk dag. Vi glæder os til at vende tilbage med lidt ord, billeder og slides.

Der er ikke tid til at puste meget ud ovenpå i går. Vi afholder et arrangement her i eftermiddag, hvor der sættes fokus på grå 70’er beton i Urban Planen og spørgsmålet om, hvem der egentlig skal være plads til i København.

Et andet alment boligkompleks, som du nok kender, er Kollektivhuset på Hans Knudsens Plads. Du er helt sikkert kørt forbi den høje bygning et hav af gange på din vej ind eller ud af byen. Nu kan du komme med Byens Netværk og opleve bygningen indefra, når vi skal se på transformationen af de tidligere erhvervsetager.

Siden sidst kan vi byde velkommen til Knauf A/S og Finlow VVS A/S. Vi glæder os til at møde jer på vores arrangementer.

Husk at deadline for at tilkendegive din interesse for at deltage i bestyrelse eller arrangementsudvalg er den 14. marts. Se mere her.


Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen, Louise Skafte, Lisbet Fibiger
Byens Netværk


Månedens profil

I det nystiftede advokatfirma, Pind & Partnere, ligger hovedkompetencerne inden for udbud, entreprise, transaktioner og erhvervsleje. Der er yderst erfarne folk bag, og rådgivningen er pragmatisk, direkte, nærværende og løsningsorienteret. Der lægges stor vægt på at holde konfliktniveauet nede og skabe konstruktiv dialog, så en mindelig løsning er mulig.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra maj 2016 og frem.


Byens Klumme

Fra mangfoldighed til grænseflader i Byens Netværk 
Henriette Cajar, formand for Byens Netværks bestyrelse, lægger for med en klumme om byens mangfoldighed. Et begreb som på mange måder er fundamentet for Byens Netværk.

Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Tina Saaby, Stadsarkitekt i København, er lige nu den aktuelle stafetholder. Stig Mikkelsen, arkitekt MAA, FSFE og direktør i fra Mikkelsen Arkitekter, overdrog stafetten til Tina Saaby med spørgsmålet: Hvad er din vildeste drøm for København om 10 år? 

Kommende arrangementer

En landsby på højkant, 3. marts
Kom med Byens Netværk når vi sætter fokus på grå 70’er beton og spørgsmålet om, hvem der egentlig skal være plads til i København?

Fra boligblok til lavenergihus, 8. marts
Boligblokke fra slut-60'erne sænker deres energiforbrug til noget nær passivhus-niveau under en større renovering. Kom med Byens Netværk på besøg på byggepladsen på Sjælør Boulevard.


www.byens-netvaerk.dk
Arkitekturfotokursus, 10. marts - Venteliste
Vi inviterer igen i år til minikursus med de dygtige fotografer fra Byggeriets Billedbank. Her kan du lære, hvordan du med enkle redskaber kan tage gode billeder af arkitektur.
 

MIPIM Kaffe-Rendez-Vous 2016, 16. marts
Traditionen tro gentager vi vores velbesøgte kaffemøde på Mipim. Vi byder vores nuværende og kommende medlemsvirksomheder til morgenkaffe på Le Grand Café.

Boliger på TOPPEN - Kollektivhuset, 31. marts
Du har helt sikkert kørt forbi den høje bygning et hav af gange på din vej ind eller ud af byen. Nu kan du komme med Byens Netværk og opleve bygningen indefra, når vi skal se på transformationen af de tidligere erhvervsetager på toppen af Kollektivhuset på Hans Knudsens Plads.

Studietur til Tokyo, 1. okt. - 8. okt. - Venteliste
Årets studietur går til Tokyo i Japan med fokus på bl.a. grænseflader. Tokyo er en tempofyldt og sprudlende metropol - en fremmedartet og spændende by, hvor kultur og tradition møder storbypuls og science-fiction-agtig teknologi og arkitektur. På turen skal vi bl.a. se nærmere på byens udvikling på godt og ondt.Afholdte arrangementer

Microsofts nye domicil, 4. februar 

 Fotoreportage

Pakhuset på Langelinie II, 21. januar

 Fotoreportage 

Kan man printe en elefant, 11. januar

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

www.byens-netvaerk.dk
Vær med til at forme Byens Netværk - deltag i arrangementsudvalg og bestyrelse
Byens Netværk er medlemmernes forening. Netværket drives i høj grad af jeres engagement. Organisationen er sammensat af en bestyrelse, et arrangementsudvalg og et sekretariat, og du kan være med til at forme Byens Netværk ved at deltage aktivt.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk Vinterakademi, 7-11 marts
Har du en nyuddannet kollega eller ansat med interesse i byggebranchens grønne omstilling? Så er Vinterakademi 2016, som afholdes d. 7. - 11. marts i København, noget for ham/hende.

Skal du have et bæredygtigt kompetenceløft?, 7. marts
Uddannelsen til DGNB konsulent i kontorbygninger varer fire dage, hvor du får gennemgået de 40 kriterier i certificeringssystemet og DGNB evalueringsmatrixen, som er nøglen til at foretage den samlede vurdering af bygningens bæredygtige performance.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link