Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

 

6. juli 2017

Kan arkitektur og design redde verden? Til august besøger vi sommerudstillingen på Kunstakademiets Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK), som sætter fokus på FN's Verdensmål for en bæredygtig udvikling. Tag med, når kandidater og undervisere fortæller, hvordan nye tilgange i arkitekturen og hos designere kan være med til at sende vores verden i en mere bæredygtig retning.

Læs også institutleder Arne Høis nye klummeindlæg, der slår et slag for, hvordan arbejdet med FN´s 17 Verdensmål kan være med til at skabe innovative løsningsbud i mødet mellem uddannelsesverdenen og den virkelighed, vi alle er med til at forme.

Senere i august kan du igen komme med os på besøg i The Silo, når vi sammen med NRE Danmark gentager besøget i det unikke byggeri på Nordhavn. Kom med på rundvisning og hør om ombygningen af den karakteristiske ”Hva Drikker MølR”-kornsilo. 

Månedens profil i juli er Martin & Co., som tilbyder bygherrerådgivning, byggeledelse og projektledelse med særligt fokus på ledelse af økonomi, tid og risici. Aktuelt er Martin & Co. involveret i en række projekter, som spænder fra speciallagre til den farmaceutiske industri over forskningslaboratorier til boliger.

Siden sidst har vi fået selskab af to nye medlemmer: With Consulting ApS og Per Aarsleff A/S. Vi glæder os til at hilse på jer på vores kommende arrangementer.


Først skal vi dog allesammen holde lidt ferie. Savner du inspiration til gode oplevelser i Danmark denne sommer, har Byens Netværks arrangementsudvalg lavet en liste over 12 fantastiske steder, du kan besøge, som byder på arkitektur, byrum og dansk kulturarv i særklasse.Med venlig hilsen

Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

Martin & Co. tilbyder bygherrerådgivning, byggeledelse og projektledelse med særligt fokus på ledelse af økonomi, tid og risici. Aktuelt er Martin & Co. involveret i en række projekter, som spænder fra speciallagre til den farmaceutiske industri over forskningslaboratorier til boliger.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra november 2017 og frem.


Byens Klumme

Grænsefladen mellem Kunstakademiets arkitektuddannelse og FN’s verdensmål.
Kan et målrettet arbejde med FN´s 17 verdensmål være med til at styrke samarbejdet mellem arkitektfaget, uddannelsesverdenen og den virkelighed, vi alle er med til at forme? Læs det nye klummeindlæg skrevet af Arne Høi, Institutleder på KADK.


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Karen Mosbech, administrerende direktør i Freja ejendomme A/S, har modtaget stafetten af Gitte Andersen, direktør i SIGNAL, med spørgsmålet: "Udover at Freja Ejendomme sørger for, at den danske stat får rigtig mange penge i kassen via Frejas ejendomsudvikling & salg, har du så nogle perspektiver på, hvad du tror bliver de vigtigste fokusområder for jer fremover? Og om nye konkurrenceparametre ser dagens lys?"


Kommende arrangementer

Kan arkitektur og design redde verden? 10. august
Ny udstilling på Kunstakademiets Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK) sætter fokus på FN's Verdensmål for bæredygtig udvikling. Tag med, når kandidater og undervisere fortæller, hvordan nye tilgange i arkitekturen og hos designere kan være med til at sende vores verden i en mere bæredygtig retning.


Hafnia-Hallen, 16. august

I 2010 kollapsede Club Danmark Hallen i Valby. Efter en større ombygning er hallen, i dag kaldet Hafnia-Hallen, igen taget i brug. Kom med på rundvisning og hør Rambøll og Christensen & Co. Arkitekter fortælle om konstruktion og genopbygning.


The Silo II, 17. august

Vi gentager besøget i The Silo - kom med indenfor i det unikke byggeri på Nordhavn, for at se ombygningen af den karakteristiske ”Hva Drikker MølR”-kornsilo. NRE Danmark tager os med på en rundvisning, som også byder på et besøg i den kommende restaurants lokaler på toppen.


Elbphilharmonie, HafenCity, Hamburg, 25.-26 august - venteliste

Ministudietur til Hamborg, hvor vi ser på nye bydele under udvikling og selvfølgelig også besøger det nye koncerthus, Der Elbphilharmonie.


Studietur til Helsinki, 13.-16. september - venteliste

Årets studietur går til Helsinki, som byder på spændende byudvikling, nordisk arkitektur og lokal charme. Tag med til byen, som i år fejrer Finlands 100 års selvstændighed fra Rusland.


Afholdte arrangementer

 

Folkemøde på Bornholm, 16. juni
 Fotoreportage

 


 

Nobis Hotel Copenhagen, 27. juni
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Arrangementsudvalget anbefaler: 12 steder du skal se i sommerferien
Byens Netværks arrangementsudvalg har lavet en liste over 12 steder, du skal besøge denne sommer, hvis du vil opleve arkitektur, byrum og dansk kulturarv i særklasse.


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk

Sommertur til verdensarkitektur i Vestjylland, 30.-31. august
Tag med på sommertur til det Syd-Vestjydske, og besøg tre nye markante byggerier: Vadehavscentret, Kannikegården i Ribe og Det ny Tirpitz. Turen arrangeres af arkitekt maa Paul Børling, Børling rådgivning og formidling aps i samarbejde med Straatagets Kontor og Arkitektforeningen.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link