print logo

The Silo II


Vi gentager besøget i The Silo - kom med indenfor i det unikke byggeri på Nordhavn, for at se ombygningen af den karakteristiske ”Hva Drikker MølR”-kornsilo. NRE Danmark tager os med på en rundvisning, som også byder på et besøg i den kommende restaurants lokaler på toppen.

Fotoreportage

Nogle af Danmarks mest unikke lejligheder står nu klar i Nordhavn. Den meget omtalte ombygning af områdets markante gamle kornsilo er afsluttet, og de nye ejere er i gang med at flytte ind i lejlighederne. Byggeriet er gennemført i tæt samarbejde mellem Klaus Kastbjerg og NRE Denmark A/S som bygherrer og arkitektvirksomheden COBE. NRE Denmark har også haft rollen som totalentreprenør.

De i alt 38 lejligheder i den 17-etager høje bygning har størrelser fra 106 til 401 kvadratmeter. Mange af lejlighederne har op til 8 meters loftshøjde, og flere af de større lejligheder spænder over to etager. Senere på året åbner også en restaurant på bygningens øverste etage. Fra de fleste af lejlighederne og fra restauranten på øverste etage er der en storslået udsigt over Københavns Havn, Øresund og byen i øvrigt.

Den oprindelige kornsilo har med ombygningen fået en ny facade og er blevet åbnet op med store panoramiske vinduer og altaner, således at mange af lejlighederne har udsigt i op til tre retninger. Indvendigt udnyttes siloens varierende rumhøjder for hver etage, hvilket gør alle lejligheder unikke, samtidig med at den eksisterende beton mange steder fremstår synlig.

Byggeriets to øverste etager er en tilføjelse til den oprindelige bygning. De etableres med panoramaudsigt og spejlglasvinduer, der står i kontrast til resten af bygningens nye facade. I dagslys vil facaden på de øverste etager spejle by og hav og glide sammen med himlen. Om aftenen vil de fremstå oplyst indefra.

Af de 38 lejligheder afleveres de 27 som nøglefærdige lejligheder. Otte lejligheder blev afleveret i januar som såkaldte ”design ready” lejligheder, hvilket vil sige, at køber har valgt selv at færdiggøre lejlighederne.

Vi slutter besøget af på bygningens øverste etage, hvor vi skal høre lidt om tilblivelsen af Restaurant SILO, som åbner senere på året.

Fotos:
Første foto: Fotograf: Rasmus Hjortshøj - COAST
Øvrige fotos: Byens Netværk


Arrangementet er overtegnet. Skriv en mail til info@byensnetvaerk.dk, hvis du vil på venteliste.Program

 • 15:00
  Velkommen v/ Byens Netværk
 • 15:15
  Intro til The Silo og lidt om projektet v/ NRE Danmark
 • 15:30
  Rundvisning
 • 17:00
  Besøg i Restauranten øverst i The Silo
 • 17:10
  Netværk og forfriskning i restauranten
 • 17:30
  Tak for i dag

Praktisk information

Dato og tid

17/08 2017 15:00 - 17:30

Adresse

Helsinkigade 29
2150 Nordhavn

Deltagerantal

40

Mødested

Vi mødes foran The Silo

Kontakt

hsl@byensnetvaerk.dk
Henriette 23344601

Praktisk information

Dato og tid

17/08 2017 15:00 - 17:30

Adresse

Helsinkigade 29
2150 Nordhavn

Deltagerantal

40

Mødested

Vi mødes foran The Silo

Kontakt

hsl@byensnetvaerk.dk
Henriette 23344601

footer image byens netværk