Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

14. januar 2016


Skal du og din virksomhed med på den internationale ejendomskonference Mipim? Hvad enten du er en garvet deltager, skal afsted for første gang eller bare er nysgerrig, så holder vi den 9. februar et kick-off arrangement inde hos KAB.

Hvert andet år arrangerer vi en hel dag som afslutning på vores tema. De sidste to år har vi haft mangfoldighed som tema, og den 2. marts står der "Byens Netværksdag" på programmet. Dagen har fokus på vores medlemmer, netværk og samarbejde på alle mulige måder. Det globale, det konfliktfyldte, det inspirerende, det gode, det involverende. Det bliver et festfyrværkeri af en dag, og vores ambition er, at alle vores medlemsvirksomheder deltager. Del gerne med kolleger i organisationen. 

Siden sidst kan vi byde velkommen til Dynamo Studio, indretningsarkitektur og Sølvsmedjen, kontorfællesskab. Vi glæder os til at se jer på vores arrangementer.

Du må meget gerne tjekke her, om din virksomhed har et logo på vores website. Hvis ikke, så send endelig til os.


Med venlig hilsen

Henriette Sofie Larsen, Louise Skafte og Lisbet Fibiger
Byens Netværk


Månedens profil

Best-AV A/S rådgiver, projekterer samt udfører alt inden for AV-løsninger. Vores projektafdeling, som kan stå for hele processen, har spidskompetencer især inden for renovering og nybyggeri. Derudover har vi distributionen af Canon samt mange andre producenter inden for billede og lyd. Vi leverer informations-løsninger, både som stand alone til en reception eller er med i processen helt fra start, hvor AV skal tænkes ind i et nyt byggeri.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra april 2016 og frem.


Kommende arrangementer

Pakhuset på Langelinie, 21. januar

Kom med når vi gentager successen med en rundvisning i ATP Ejendommes nye kontorhus, Pakhuset, for enden af Langelinie. Huset er i lavenergiklasse 1. og opvarmes og køles ved hjælp af grundvand.


Microsofts nye domicil, 4. februar - få pladser
Byens Netværk besøger Microsofts nye domicil – Vi hører om byggeriet, får en rundvisning og lærer mere om virksomheden samt den måde, Microsoft har valgt at blande faggrupper fysisk på.


Kick-off Mipim, 9. februar
Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2016 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.

Byens Netværksdag, 2. marts
En hel dag i netværkets tegn med fokus på indbyrdes relationer og faglige temaer. Vi zoomer ind på selve netværket. Hvad er det, hvordan virker det, og hvordan bruger vi det allerbedst?
 

www.byens-netvaerk.dk
Arkitekturfotokursus, 10. marts
Vi inviterer igen i år til minikursus med de dygtige fotografer fra Byggeriets Billedbank. Her kan du lære, hvordan du med enkle redskaber kan tage gode billeder af arkitektur.

MIPIM Kaffe-Rendez-Vous 2016, 16. marts
Traditionen tro gentager vi vores velbesøgte kaffemøde på Mipim. Vi byder vores nuværende og kommende medlemsvirksomheder til morgenkaffe på Le Grand Café.

Afholdte arrangementer

Debataften i Byens Saloner, 2. december 

 Filmreportage

Studietur til Istanbul, 30. september - 3. oktober

 Fotoreportage

Det nye Rigshospital, 17. november

 Fotoreportage 

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Byens Netværks-gruppe
Byens Netværk på LinkedIn
Byens Netværks gruppe har vokseværk på LinkedIn med nu over 4100 medlemmer. Brug gerne LinkedIn gruppen til at netværke med hinanden, hvis I f.eks. har brug for sparring til noget, mangler en kontakt, en event eller lignende.

Ny Facebook side for Byens Netværk
Facebook side for Byens Netværk
Har du besøgt Byens Netværks side på Facebook? Brug siden til at få opdateringer fra netværket direkte i dit news feed.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på forsiden af www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk
Informationsmøde om Arkitektforeningens studierejse, 4. februar
Kom til informationsmøde om Arkitektforeningens studietur til Colombia. Mødet foregår i Arkitektforeningens nye hus i Åbenrå 34 den 4. februar kl. 17-19

www.byens-netvaerk.dk Vinterakademi, 7-11 marts
Har du en nyuddannet kollega eller ansat med interesse i byggebranchens grønne omstilling? Så er Vinterakademi 2016, som afholdes d. 7. - 11. marts i København, noget for ham/hende.

www.byens-netvaerk.dk
Konference om lovændringer i byggeloven, 13. januar
IDA Brandteknik og IDA BYG inviterer til mini konference om lovændringer i byggeloven samt initiativerne i regeringens vækstudspil omhandlende lempelser i brandreguleringen m.m.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link