Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


15. juni 2017

 

Besøg i de store byggerier er ligesom at sælge billetter til rockkoncerter. I sidste uge lagde vi f.eks. et besøg i The Silo på. Arrangementet blev overtegnet på under ½ time. 

I denne uge åbner vi for tilmeldingen til to nye dugfriske arrangementer:
Nobis Hotel Copenhagen og Hafnia Hallen 

I disse år skyder der nye hoteller op overalt i København. Tag med på sneak peek på byens nye luksushotel, placeret i det tidligere Kongelige Musikkonservatorium tæt på Tivoli og Glyptoteket. Nobis Hotel Copenhagen er nænsomt transformeret af arkitekt- og ingeniørfirmaet AI og rummer 80 moderne og eksklusive hotelværelser og en restaurant.

Hafnia-Hallen er en ombygning af den tidligere Club Danmark Hal, der kollapsede under en voldsom snemængde i 2010. Christensen & Co Arkitekter står sammen med Rambøll bag en genopførelse af hallen, der for nylig er åbnet op med helt nye faciliteter - herunder 3 forskellige klimazoner og et helt nyt klubhus for brugerne. Tag med på besøg i multisportshallen og hør, hvordan arkitekter og ingeniører løste designopgaven og udfordringerne med at sikre understøttelsen af det 80 meter brede tag.

At vores arrangementer er så populære giver også lige anledning til at minde om, at der kan være en tendens til, at man skynder at tilmelde sig for at sikre sig en plads på de eftertragtede arrangementer - og så ser man på dagen, om man kan. Det er forståeligt, men ikke så hensigtsmæssigt. Husk at melde fra i god tid, hvis I bliver forhindret i at komme. Så kan en god kollega fra branchen nemlig få din plads.

Mangler København en overordnet visionær byplan? Karen Mosbech fra Freja Ejendomme stiller spørgsmålet i Byens Stafet.

I morgen går turen til Folkemødet på Bornholm, hvor vi besøger den årlige begivenhed, som fejrer dialogen om samfundets muligheder og udfordringer. Mange af jer er der allerede, måske vi ses? 

Vi har fået følgelskab af to nye medlemmer siden sidst: Rubin Stuk & Søn og Københavns Kommune, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen, Afd. Bolig og Modernisering. Velkommen i netværket - vi glæder os til at hilse på jer på vores arrangementer.


Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

Christensen & Co. Arkitekter er en prisbelønnet dansk tegnestue, som arbejder i hele Skandinavien. Tegnestuen er etableret i 2006 og står bag Danmarks første energiproducerende børnehave, Solhuset, Danmarks første offentlige klimaneutrale byggeri, Green Lighthouse, og Norges første offentlige energiplus byggeri, Kistefossdammen børnehave.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra november 2017 og frem.


Byens Klumme

Grænsefladen i Sydhavnen
"Grænsefladen mellem det nye og det gamle Sydhavn skurrer, men der kan opstå sød musik, hvis der bygges ovenpå den stolthed og det fællesskab, der kendetegner det gamle Sydhavnen. Der er ikke behov for at opfinde nyt for at skabe innovation. Man skal blot lade sig inspirere af det, der har fungeret i generationer og tilføre ressourcer, der giver mulighed for skalering." Læs det nye klummeindlæg om udviklingen af Sydhavnen, skrevet af Jesper Koefoed-Melson, partner i GivRum.


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Karen Mosbech, administrerende direktør i Freja ejendomme A/S, har modtaget stafetten af Gitte Andersen, direktør i SIGNAL, med spørgsmålet: "Udover at Freja Ejendomme sørger for, at den danske stat får rigtig mange penge i kassen via Frejas ejendomsudvikling & salg, har du så nogle perspektiver på, hvad du tror bliver de vigtigste fokusområder for jer fremover? Og om nye konkurrenceparametre ser dagens lys?"


Kommende arrangementer

Folkemøde 2017, 16. juni - få pladser
Oplev Folkemødet sammen med dit netværk, når vi tager på 1-dagstur til Bornholm. Vi fylder en bus og besøger den årlige begivenhed, som fejrer dialogen om samfundets muligheder og udfordringer.


Cisternerne og Sambuichi, 21. juni - venteliste
Tag med ned under Søndermarken på underjordisk vandring i et hav af lys og mørke, når vi besøger byens historiske vandreservoirer, hvor den internationalt anerkendte japanske arkitekt Hiroshi Sambuichi har skabt en oplevelsesværdig symbiose mellem natur og arkitektur.


Nobis Hotel Copenhagen, 27. juni

Til september åbner et helt nyt luksushotel i hjertet af København. Tag med, når Byens Netværk besøger den transformerede bygning og får et smugkig på de eksklusive hotelsuiter, der før husede Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.


The Silo, 29. juni - venteliste

Kom med indenfor i de unikke boliger i The Silo på Nordhavn, hvor ombygningen af den karakteristiske ”Hva Drikker MølR”-kornsilo nu er slut. NRE Danmark tager os med på rundvisning, som også byder på et besøg i den kommende restaurants lokaler på toppen.


Hafnia-Hallen, 16. august

I 2010 kollapsede Club Danmark Hallen i Valby. Efter en større ombygning er hallen, i dag kaldet Hafnia-Hallen, igen taget i brug. Kom med på rundvisning og hør Rambøll og Christensen & Co. Arkitekter fortælle om konstruktion og genopbygning.


Elbphilharmonie, HafenCity, Hamburg, 25.-26 august - venteliste

Ministudietur til Hamborg, hvor vi ser på nye bydele under udvikling og selvfølgelig også besøger det nye koncerthus, Der Elbphilharmonie.


Studietur til Helsinki, 13.-16. september - venteliste

Årets studietur går til Helsinki, som byder på spændende byudvikling, nordisk arkitektur og lokal charme. Tag med til byen, som i år fejrer Finlands 100 års selvstændighed fra Rusland.


Afholdte arrangementer

 

Engbakken - ungdomsboliger på Frederiksberg, 16. maj
 Fotoreportage

 


 

Generalforsamling 2017 og besøg i kultur- og bevægelseshuset KU.BE, 31. maj
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk

Louisiana Live: En aften med den amerikanske arkitekt Michael Sheridan, 20. juni
Hvordan blev Louisiana til Louisiana? Den amerikanske arkitekt og forfatter, Michael Sheridan, dykker ned i arkiverne for at fortælle historien om Louisianas tilblivelse.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link